icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

lily14
14. jún 2013

@pasad ahoj,nie nebola som...velmi som chcela ale vsetko ma bolelo a nevladala som ist a uz mi Dr.aj vychadzky zrusila tak som doma ale lepsie ako v nemocnici....dufam ,ze si si to uzila a nieco sa priucila 🙂

nasta197
14. jún 2013

@magdav a tak sa daj na ryzikove ci to je už neskoro ?

pasad
14. jún 2013

@lily14 juj, tak to ma mrzi, ze si sa necitila dobre. samozrejme doma lepsie ako v nemocke, ak treba len lezat. tak bolo to zaujimave. viacmenej taka neformalna debata. je fajn to pocut od porodnej asistentky, jej pohlad a vyklad toho, co sa deje vlastne vtedy so zenou. drzkaj sa.

magdav
14. jún 2013

@nasta197 20.06 zacinam matersku takze uz to zvladnem 🙂

mistrall
14. jún 2013

@daniela7481 a u koho si bola na urgente ? 🙂

lenda8
14. jún 2013

Dievcata odvcera mi strasne tvrdne brucho, ale magnezium neuzivam, mala by som ho zacat uzivat???beriem femibion, tak neviem ci mozem aj to magnezko. Aby som si nejako neublizila. Dakujem. 😕

darka2001
14. jún 2013

@lenda8 možes ho brat v pohode aj tak si ho musis kupit sama,nie je na predpis,mne tiež tvrdlo brusko doteraz som nebrala a teraz mi dal doky na 2x1,podla poterby 3x1 a vyložiť nohy ak sa da

darka2001
14. jún 2013

No kočky čo sa to tu deje v poslednej dobe,same tvrdnutie bruska,makky krčok bolesti......ved tie nase deturence maju este čas tak co sa tak ponahlaju? 😒

jankako
14. jún 2013

@lenda8 no ja som brala a aj beriem magnesium,hlavne večer.Lebo tvrdne len v lahu a v sede,ale nemám pocit že by to pomáhalo.

pasad
14. jún 2013

@lenda8 ahojky, ja beriem femibion a magnezko k nemu urcite mozes. moj dr. mi sam odporucil magne b6 si kupovat ku femibionu. presne ako pise @darka2001 2x1 popripade 3x1 je uplne v pohodke popri femibione.

jankako
14. jún 2013

@daniela7481 ☹ držím palce nech to vydrží čo najdlhšie a nebude hroziť žiadny predčasný porod.

darka2001
14. jún 2013

@jankako mne sa to zdalo nejake divne ,ale citam,že aj ty si na tom tak isto,aj mne sa zda ,žs hlavne v leže a ked sa postavim tam mi tvrdne viac,ked som v pohybe tak je to celkom o.k,lebo všetci tvrdia ,že brusko tvrdne hlavne po zvysenej namahe 😉

miciluci
14. jún 2013

@daniela7481 ahoj...drzim palce aby ste to v pohode zvladli minimalne do 35tt....ja som tiez predtyzdnom mala na ctg kontrakcie...aj slaby krcok....dal mi zvysene davky mg a tabletky guajacuran...dnes uz ctg lepsie...ale stale mierne kontrakcie.
Tak pekne lezkajte a nic nerob!urcite to potiahneme a miminka sa narodia ked bude ich spravny cas 🙂

adamkohlusko
14. jún 2013

ahojte babulky,tak ja mam toto tvrdnutie pod chvilou uz od 7.mesiaca a tiez aj ma bolieva brucho,ale ze je to vraj tym,ze mam velmi malo plodovej vody a tiez mi povedal,ze kazdy den je super k dobru... 😒 a to ani nehovorim,ako ma za posledne dva tyzdne boli,ked sa malinka mrvi... ☹ ale aj Adamko sa narodil v 36tt.tak som velmi zvedava 😒

monikaaa89
14. jún 2013

ahojte zienky, mam jednu otazocku, ako pocitim tvrdnutie bruska? som v 31 tt a cakam prve dietatko.. dakujem

adamkohlusko
14. jún 2013

@monikaaa89 zacne ta akoby boliet a citis hrcu,napriklad,ked sa babo vystiera.alebo len cele stvrdne ako loptu keby si mala pod kozou... 🙂 aspon ja to tak mam.robi mi to ked sedim a vstanem alebo aj ked po schodoch vyjdem

darka2001
14. jún 2013

@monikaaa89 tak to urcite zistis aj sama,aj cakam prve babo a bala som sa ci budem vediet rozoznat prve kopanceky a tvrdnutie bruska,ale ver mi to rozoznas,ze to brucho je nejake ine,pevnejsie tuhsie a ze si ho zrazu uvedomujes viac,prajem nech to ale neni tak skoro🙂

marin.frist
16. jún 2013

@darka2001 a to byva tvrde cele? aj z bokov napr? lebo ja ho mavam tvrde, len ked sa krpcek cely navali a vypuci dopredu, to ma v poslednych dnoch aj bolieva... ale ked si prehmatam jemne brucho z bokov, tak tam byva makke 😕

lussk
16. jún 2013

Caute baby,
dúfam, že sa môžem pridať, som tu už aj v skupine augustovky, ale rada pokecam s vami a dozviem sa niečo viac, kedže som prvorodicka, tak sa mi to zide.
Termín mám 26.augusta a pridávam fotku - moj aktuálny pupek 🙂

jankako
16. jún 2013

@monikaaa89 mne zatvrdne napr.podbruško,dole a také silné sťahy cítim.

darka2001
16. jún 2013

@marin.frist ak je tvrde len na urcitom mieste tak tam ma drobec hlavicku,zadok,alebo rucku,ak tvrdne tak je pevne cele

enynka30
17. jún 2013

babuleee, ako zvladate tieto horucavy??? lebo ja hrozne, nemam sa cim chvalit 😀 tych 25 stupnov by mi bohato stacilo 😉

lucia_242
17. jún 2013

@enynka30 ahoj...aj keby bolo 20 stupnov, tak by to uplne stacilo 🙂 mne zacali puchnut ruky a nohy, pritom nepijem mineralne vody a ani nejako nesolim....jednoducho z tepla ☹ ale nejako to uz vydrzime....

barchee
17. jún 2013

@daniela7481 ja som prvého syna rodila v 35tt a nebolo mi absolútne nič, prišlo to rýchlo a nečakane.... 😅 ak by si aj porodila skôr, bude bábätko v poriadku. Ale samozrejme držím palce, nech vydržíte čo najdlhšie 🙂

barchee
17. jún 2013

@enynka30 no ja som neska ráno zaspala a potom som švihala k diabetologičke zobrať ampulky na veľký profil a sestrička mi zobrala aj krv, no skoro som skapala už ráno o 7 vonku, ešte som si aj mikinu takú tenučkú dala, bo som nevedela, že je už tak teplo...no a v tej električke som sa potila jak prasa už hneď tak zrána 😀 dokelu...pokiaľ som vnútri je to ok, ale len keď kuknem von, tak je mi mdlo z toho tepla 😝 a som bola v lidli na raňajky zeleninu kúpiť a mali tam mrte studenú klímu pustenú, jak som vyšla von, ma ovalilo, dokelu, nebudem tam chodiť teraz, nepríjemne mi bolo z tej prudkej zmeny teploty. Musím ísť kúpiť neska malému sandále, uvidím, čo to so mnou urobí to behanie po obchodoch, mala by som si nejaké šaty dlhé ísť pozreť, v CaA som videla, lebo tie moje momentálne slonie nohy v krátkych šatách teda neotrčím 😀

magdav
17. jún 2013

@enynka30 Aj mne sa to to moc nepaci. Este tento tyzden pracujem, na stastie mame klimu lebo neviem ako by som to zvladla. Ale uz sa boim tych 40 ktore maju byt koncom tyzdna.. Ani neviem co si mam obliset, nohy ako slon takze ziadne leginy alebo trenky.. Uz niech som doma!

marley7
17. jún 2013

No milujem leto, ale tento rok veru nie. Som asi jediný človek v mojom okolí, čo sa tešil z toho počasia, čo bolo pred tým. Dnes sa cítim otrasne, no neviem čo bude v strede týždňa, keď sa ešte oteplí. Ako sa vám dýcha?! Mňa ako keby zatvorili do sauny.

adeenka20
17. jún 2013

@marley7 Ùplne súhlasím 🙂 Dýchanie čoraz horšie, ešte sa pridali aj opuchy nôh, to teplo je otrasné.. Ale musíme vydržať 🙂

jankako
18. jún 2013

No ženy.Začína to byť husté 😖 hlásia 35-ťky.Opúcham,ledva fučím.Sakra,ešte 8tt

cleona
18. jún 2013

Hovorite mi z duse. Ale nastastie tieto horucavy maju byt tusim iba tento tyzden. Tak uvidime ci to v tej robote este zvladnem. Este do konca juna. ;)