icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

monikaaa89
13. aug 2013

@ada510 joj tak uz to mame zratane viac menej, ja termin mam zajtra aj aj zatra na kontrolu tak sa uvidi,... veru to je dobre ze sa ochladilo, u nas sice neprsalo ale aspon o par stupnou je lepsie.... to aj ja som sa od tohto vykendu citila tak v pohode, aj som doma vselico porobila, uplne ako keby nic...ale dnes je to uz take ze ma pobolieva brusko ako na menzes ale je to uplne nepravidelne a trva to len chvilku..
tak nam uz neostava nic len cakat, kedy sa tym nasim drobcom uraci prist na svet... hlavne nech budu zdravucky a nech nas pri tom porode nevytrapia... drzim palce potom sa ozvy ako si dopadla..

monikaaa89
13. aug 2013

@ada510 uz ti odisla plodova voda,alebo zatka? mne este nic... tak neviem kedy to pride...ach jaaaj

ada510
13. aug 2013

@monikaaa89 zatka uz pred 3 týždňami mám poslickov aj bolesti ale teraz menej ked sa ochladilo plodova voda nič zatiaľ uvidíme čo bude na poradni zajtra možno ked ma tam postuchaju niečo sa udeje...aspoň kamosku postuchali a do dvoch dni porodila...🙂

kiki75
13. aug 2013

@monikaaa89 drzim palce 🙂 normalne mam nervy ako vas tu citam, ake vy ste uplne v pohode, 🙂 len tak dalej 🙂

ada510
13. aug 2013

@kiki75 ja niesom v pohode uz sa tak bojím na nič iné nemyslím len na ten pôrod a aby som nebola v strese zajedam to sladkosťami...:/

kiki75
14. aug 2013

@ada510 joj, chapem ta, ja uz asi posledny mesiac to zajedam sladkostami 🙂 a este mam stale 4 tt pred sebou..... drzim palce

ada510
14. aug 2013

@monikaaa89
@kiki75 no uz som doma z poradne nič sa nedeje stale som zavreta nechce sa mu a pondelok mám prist znova AK sa nic no tak neska sa sexuje ...:D

kiki75
14. aug 2013

@ada510 no mne by sa nechcelo.... 😀

ada510
14. aug 2013

@kiki75 to sa ani mne nechce ale asi to nebude dlhý sex po tej nutenej pauze čo sme s manželom malí...:D a ide hlavne o spermie.. :P

nasta197
14. aug 2013

@ada510 ahoj ja prenášam 3 den 🙂 vcera umyté okná aj sex .. prisli bolesti o 16tej a o 23:00 to preslo ..:P stale som doma a cakam zajtra idem do poradne 🙂

ada510
14. aug 2013

@nasta197 no tak držím palce skús este schody alebo sadnúť vstať...no aj stres je fajn môj malý sa pýtal uz v 29tt lebo som sa vystresovala v robote a behala som tam furt horedole potom mi tam uz zakázali ísť a nadopovali má magneziom no a teraz nič zase niak tam zlenivel...:D

franica
14. aug 2013

ahojte žienky, prišla som sem pozrieť, ako sa veci majú takto v polke mesiaca. Vidím, že mnohé to už majú za sebou- srdečne gratulujem k detičkám 😵 a mnohé sme ešte len nedočkavé..ja by som ešte aj bola v kľude, ale skôr ma začína štvať okolie, že si ma obzerajú a odrátavajú viac ako ja. Ste tu niekto ako ja, že zatiaľ absolútne žiaden náznak prichádzajúceho pôrodu?? Za celé tehotenstvo ani jedno tvrdnutie, poslíčkovia, po zátke ani stopy...narodí sa to dieťa ešte vôbec tento rok? 😀 😀 Pijem ten malinový čaj už 3 týždne, snažím sa nezabudnúť ani na ľan, ani s mužom sa nekrotíme, ale ani len náznak zatiaľ 😕
Držím palce všetkým, nech máme skvelé, rýchle, málo bolestivé pôrody 😉

tinus888
Odpoveď bola odstránená
ada510
15. aug 2013

@monikaaa89
@kiki75 Včera,som si dala horúcu sprchu a presexovala som celú noc aj ked to bol skôr boj...:D a nič rozhadzalo monroe tal jediné čreva ... 😖 no nič budeme skúšať ďalej

franica
15. aug 2013

@tinus888 tak to sme na tom podobne..ja som mala dnes poradňu, všetko po starom, aj lekár povedal, že sa zrejme vidíme ešte aj o týždeň. Ja sa tiež cítim úplne skvele, keby ma všetci nenaháňali s tým termínom, tak by som to ani neriešila, ja by som to bruško ešte ponosila aj do konca roka 😀 Ale tak predsa mám také predstavy, že mi pekne doma odtečie voda a s úsmevom sa poberiem do nemocnice, to vyvolávanie neznie dobre 😖 Každopádne ak nič, tak 26. ma chce poslať do nemocky

barcaja
15. aug 2013

Ja už 3 den prenášam ale vôôôbec sa necítim že by malo niečo prísť 😖 už som z toho nervozna aj ja ...všetci píšu volajú či ešte nič no najhoršie je keď ma vidia a spýtajú sa či som ešte celá, to ma vie riadne rozladiť, neviem či nevidia alebo čo si myslia? :/ A to sem s priateľom skúšali všetko možné, takže sme to vzdali a maličká keď bude chcieť tak pôjde sama sme sa rozhodli, aj keď jej každý deň dohovárame 🙂

dulkagabulka
15. aug 2013

ženy, beriete parnterov k pôrodu?
http://www.lilia.cz/clanky/partner-u-porodu-nej...

kiki75
15. aug 2013

ahojte,mali ste uz niekedy zle CTG ? alebo kedy sa to zvykne opakovat ? ja som bola dnes a povedali mi, ze mam ist zase zajtra na kontrolu...... co to znamena?

monikaaa89
15. aug 2013

@ada510 tak sme teda dopali.ja som tiež zatvorená .ak do pondelka neporodim tak.idem.lezat do nemocky.strach mam riadny.tak uvidíme čo sa bude diať.dnes som.mala aj.take bolesti ale vsetko.to.prešlo.ach jak títo.naši drobci nás asi vytrapia.

tinus888
Odpoveď bola odstránená
tinus888
Odpoveď bola odstránená
kiki75
15. aug 2013

@monikaaa89 tak to bude perfektny nervny vikend 🙂

aaadelika
15. aug 2013

tinus888-ja mám termín 25.8 Tiež žiadne náznaky pôrodu☹ nijaký poslíčkovia,zátka,nič,a ten mechúr mám tak isto,ako pritlačí behám stále☹ a večer kope tak že mám pocit že každú chvíľu mi vykupne pätička z boku..hlavne nech nám to dobre dopadne maminy🙂

zelovocka
15. aug 2013

@franica ahoj, ja to mám podobne ako ty - ani náznak 😅 možno naše slečny budú presné a dostavia sa na termín 😀

franica
15. aug 2013

@tinus888 ja mám lekárom stanovený termín na 21., ale ja dosť presne viem dĺžku cyklu, testovala som si aj ovuláciu a tak, takže ja od začiatku rátam s 24. a veľmi dúfam, že to tak i bude, lebo potom človeka len stresujú, pritom podľa mňa je to ešte stále v pohode v limite. Malinovník pijem na litre 😀, semiačka nejak zanedbávam posledné dni 😅
Inak s tou vzdychárňou som na tom rovnako...viac by som prijala spoločnosť tam ako priamo na sále, škoda, že to nie je možné 😖

franica
15. aug 2013

@zelovocka veľmi by som sa tomu potešila, i keď sa zatiaľ tvári, že jej sa to netýka 😀 ...ale snáď si to rýchlo rozmyslia 😉

bianocka
15. aug 2013

Nikto tu nie je po termine? Som sama?
Ja som mala podla PM termin v pondelok 12.8. Zatial nic.
Zajtra idem na kontrolu a asi mi uz dr. naplanuje SC, kedze prve som mala SC a druhe sa nemoze tym padom vyvolavat... 😖
Podla usg mam termin zajtra 16.8. a rovnako ako Ty @franica viem, ze som mala posunutu ovulaciu a tiez som si ju aj testovala, takze podla mna aj 18.8. je realny termin...
Tak uvidim, ako zajtra pochodim na kontrole.

tinus888
Odpoveď bola odstránená
tinus888
Odpoveď bola odstránená
aaadelika
16. aug 2013

/tinus888/,zdravím...tak Ty aspoň spánok super ☹ mne malá mi dáva zabrať,ležať len na boku,v noci zle spávam..aj mne preeeesne ako píšeš tiež v ľavom boku vykopáva,a vždy je veľmi čulá vtedy keď sa chystám na spánok...a dnes idem do poradne tak uvidím čo nové...Tak si ešte užívajme posledné dni s našími pokladíkmi v brušku🙂