Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
no druhy porod trval 20minut.tak vyvolavacka bola velmi rychla 😀
/dzejnus/,/tinus888/,/franica/ no to sme na tom asi všetky tri rovnako🙂 áno,zátka môže odísť aj týždeň-dva pred pôrodom,ako tu niektorá už spomínala,nie je to pravidlom že hneď spustí pôrod..už asi psychika robí trošku svoje a mali by sme to radi čím skorej za sebou,aspoň ako adamkohlusko,že 🙂stále čakáme na nejaké ,,znamenie,,ktoré zatiaľ neprichádza
/dzejnus/ ver mi že ja som na tom takisto,neviem tiež či namýšľam alebo fakt🙂
@tinus888 verím, že do pondelka to dáme už viaceré 😉
@aaadelika @dzejnus ja tiež neviem, či si už niečo nenamýšľam..občas ma fakt hrozne zabolí v podbrušku a krížoch a potom to ustane a myslím, že mi fakt odišla tá zátka...bolo také hlienovité, ťahavé s prímesou hnedkastej i ružovkastej krvi...tak teraz čakám, či sa bude diať aj iné, či čo 😅
/franica/mne presne takto tá zátka včera odišla,nebola to číra krv,len taký hlien sfarbený do hneda,ale teda od včera nič iné zatiaľ,dnes som sa snažila celé popoludnie hýbať a chodiť,ale sa mi už aj ťažšie chodí,akoby to tlačilo na podvozok🙂 držím palčeky franica aby si to mala šťastne už za sebou,vlastne keby sme to všetky mali za sebou..drž sa
no nic tehulky 🙂 idem si ja lahnut a kuknut este nieco, zajtra sa vidime tu zas mozno v plnom pocte 😝 a mozno nie, drzim vam palce nech sa to hybe rychlejsie 🙂 hehe dobru
Ahojte zienky, ja mam termin zajtra, zatka mi odisla v utorok a v stredu sme mali falosny poplach. Kontrakcie kazdych 5min, bolest v krizoch a podbrusku a ihli v stehnach. A po prichode do nemocnice mi vsetko ustalo ☹ Uz som sa tesila
@tinus888 no mne o 12,00pustili vodu,o 13,30 som mala prvu kontrakciu,13,40 druhu, to uz ma brali na salu a 13,45na tretiu kontrakciu uz som aj tlacila.13,50 bola mala na svete 🙂
Tak dámy ja už to mám zasebou 21.8. o 12:37 sa nečakaným cisárskym pre klesanie oziev narodil nás Patko mal 2960g a 46 cm malý ale zdravý a veľký jedak tie bolesti stali za to...🙂
/ada510/ gratulujeme ;) /kate2kate/ ja mám termín dnes aj dzejnus,že🙂 a ja mám tie falošné kontrakcie už asi 5 dní☹ vždy bolí,pichne a ostane ticho🙂 snáď to bude už čoskoro žienky
Tak pomali nas ubuda, gratulujem tym, co to maju za sebou. Ja teda vobec nevyzeram na porod 🙂 Zoberiem psika na prechadzku a budem sa snazit byt v pohybe. Dufam, ze nas dnes zasa odbudne 🙂 pekny den
@aaadelika @kate2kate tak sme tu tri s rovnakym tp 😎 zlate 🙂 ... nuz ja som vcera upratovala byt, brucho mi tvrdne, v noci som sa moc nenaspala, mala som pocit ze ma obcas aj krize, chrbat pobolievaju ale len mierne a strasne ma pichalo v podbrusku, ledva som vstavala z postele na wc 🙂 heh ... no uvidime, termin mame dnes, ci bude daco do vecera ci co 🙂 inak mam ist zajtra na ctg zas 😎 (este mozno dnes dame nejaky sexik s manzelom 😀 ked vcera sa nam nejak nechcelo) 😀 😀 😝 uvidime co to da 🙂
@tinus888 tak drzim palce nech ti to vyjde podla planov 🙂 ... podla mna to babatko citilo ze musi este chvilku pockat v brusku, kvoli svojej velkej sestricke, aby ked pridete domov z porodnice bola fitko 😎

@dzejnus mne povedali, ze vytok je normalny, ja ho mam tiez uz dost davno, bez vlozky ani krok....a furt mam pocit, ze je to uz ta voda, ale nastastie nie,,,,ja neviem cim to je