icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

mojkamoj
4. dec 2012

@mistrall tak tak tú chvílku to vydržíme,veď drobci stoja za všetko 😉

kejkej
4. dec 2012

ahojte 🙂 myslite ze sa k vam mozem pridat??????

iwonita
4. dec 2012

@kejkej ahoj, prosim ta, to je dnesny test a meska ti menzes ako dlho ? ja som akurat na rozhrani - dnes ma prist, cakam , cakam, ale myslim ze na teste aj tak vidno nic nebude

miciluci
4. dec 2012

@bubich Ahoj bubich,ja som si dnes spravila 2 tt a oba pozitivne,termin podla poslednej ms 9.8.2013 🙂 aj ked si myslim ze o tyzden neskor,lebo ovulku som mala podla hlienu 21.11.,bola si uz u dokiho?ja idem vo stvrtok na krv.

bubich
4. dec 2012

@miciluci ahoj, tak gratulujem. u dr. som este nebola, az na 14.12. ma objednal, ze aby bolo uz aj nieco vidiet...

sieratanka
4. dec 2012

Ahojte, aj mne 3 testiky ukazali // sice jedna bola vzdy bledsia 😖. Uvidim snad bude vsetko ok, zajtra idem na krv.doma mam uz 13 rocnu pubisku a toto prislo velmi necakane.... Zatial mam zmiesane pocity,ale brusko si hladkam stale 😀

kejkej
4. dec 2012

@iwonita ahoj ano dnesny a ale zle to vidno....no 2 testy vysli so slabimi ciarkami a mrchu ocakavam teraz

nattynda
4. dec 2012

Ahojte 🙂 Mám dobré správy, test je stále dvoj-čiarkový, mrcha neprišla tak tento týždeň idem už k doktorovi, držte palce 🙂

denka01
4. dec 2012

@fracle ahoj chcela by som sa opytat kedze som tu niekde citala ze si troska spinila. Ja som dnes 10dpo a od 5dpo spinim. Ale iba po pouziti wc je troska na papieri. Dnes som si robila test a vysiel pozitivny ale uz 6 den spinim. Ty si ako dlho spinila? dakujem

fracle
4. dec 2012

@denka01 v tomto tehu som nespinila a ani nespinim, ale v predchadzajucom som spinila a krvacala pocas celeho tehotenstva, od zaciatku az do konca 😉.

denka01
4. dec 2012

@fracle aha prepac asi som to zle precitala. Takze myslis, ze je to ok ak mrchu mam dostat az buduci pondelok ale spinim uz 6 den ale test mi vysiel dnes pozitivny?

fracle
4. dec 2012

@denka01 A mas cerstvu krv alebo skor hnedu? Myslim, ze v predchadzajucom tehu som tiez takto spinila a test bol pozitivny uz 7 dni pred ocakavanou MS. Dopadlo to dobre, chalani maju 4.5 roka. V tomto tehu bol test tiez pozitivny 7 dni pred MS. Tak asi ti neostava nic ine, len pockat do pondelka a znova testovat.... V kazdom pripade velmi drzim palce 😵

denka01
4. dec 2012

@fracle no prave ze raz je ta krv silno cervena potom hneda a sem tam len ruzova preto som mimo z toho. Dufam, ze mi to tiez dobre dopadne, a Tebe tiez drzim palceky v tomto tehu.

abriela
4. dec 2012

Pred 2 rokmi som uz vedela tyzden od 28.11. ze som tehotna aj keď mrška ešte nemeškala a tak som si, želala aby došla. Gratulujem všetkym komu to výjde a držim palce, nech na toto výnimočne obdobie spomínate len pekne.

meganka
Odpoveď bola odstránená
majkuska2
4. dec 2012

@mojkamoj ďakujem. No uvidime čo z toho bude. rano som si urobila znova, na mamateste som tam nevidela nič a na pepino teste duch, ale neviem to posudiť, buď je rovnaký ako ten včera, alebo slabši. Silnejši určite nie, tak neviem. Začína sa mi vyhadzovať akné ako pred MS, tak uvidime, dufam, že mrcha jedna mrchata nedojde.

mistrall
5. dec 2012

@majkuska2 dufajme ze nedojde 🙂

majkuska2
5. dec 2012

No baby boh vie ako to nevidno, ale ta čiarka aj ta slabá slabne.Hore je dnešna.

mojkamoj
5. dec 2012

@majkuska2 a aké sú toto testy? ono spodná je naozaj najsilnejšia,kedy máš dostať? možno to bude tým že je tam menej farby... aj kontrolná je totiž slabšia na hornom...

majkuska2
5. dec 2012

@mojkamoj to su pepino testy. Vždy aspoň u mňa pepino a mamatesty boli spoľahlivé. No možno už niesu. Ja som dnes 29DC. Ovulka nemam ani šajnu kedy prebehla. Vždy mam bolestivu, tento mesiac som nejako extra necitila, iba take slabšie bolesti, ale skvôr by som povedala, že bola neskvôr. Ale pravdu ti poviem, že som si skvôr myslela, že napíšeš, kde tam ja čiarku vidim ??? 🙂 Mala som ešte z toho pondelka jeden test, na ktorom to pekne bolo vidno tu T čiarku, nemusela som ju vykukavať, bola pekná, no nosila som ho z tej radosti zo sebou, bola som aj na očnom a pod,stale som očumavala aká je pekná, tak mi ten test zožltol, že sa to teraz nedá tak odfotiť. (Škoda, že som ho neodfotila za čerstva ☹ / Ešte sa ťa opýtam, mysliš, že ak ma test viac farby, tak vie tu tehu čiarku ukázať aj falošnú??? 😖

ellis21
5. dec 2012

@sabina1975 no ja som na tom podobne, ja som prišla v novembri o bábo v 9tt a dúfam, že nepríde ani jedna mrcha aj keď neverím, že by sa zadarilo na prvý šup. Držím palčeky aby ti to vyšlo. 🙂

majkuska2
5. dec 2012

@ellis21 ja som pred 2 rokmi a troma mesiacmi presne 21 decembra potratila babo v 12 tt. Po kyrete už najbližšia mrcha nedošla. Presne o 6 týždňov od kyret som zistila, že som tehotná. A ten prcek bude mať na Silvestra 2 roky 🙂

ellis21
5. dec 2012

@majkuska2 ak je tá druhá čiarka ružová a je aj slabá tak tehu si. Ak by bola taká šedá, tak to nič neznamená. Veľmi ti držím palce a vidím, že aj ty už máš dve detičky. 🙂 V poslednej dobe je nejaký nárast mamičiek čo chcú tretie dieťa a to mne každý hovorí, či mi nešibe, že chcem tretie 🙂

ellis21
5. dec 2012

@majkuska2 tak teraz ani nevieš ako si ma potešila, na takúto odpoveď som strašne dlho čakala 😀 Ja som mala MA a 16.11 som mala kyret, no už cez víkend sme sa snažili, ja nemienim čakať 😀 Mrchu mám dostať okolo 14.12. tak neviem, no ale povedala som si že tak skoro nebudem testovať, lebo ked som teraz bola tehotná tak sme sa snažili tri mesiace a toľko peňazí som vyhodila na testy, že teraz som si radšej nakúpila za to vitamíny a keď bude týždeň meškať tak testnem potom. 😀 Veľmi si ma potešila, že sa to dá aj tak skoro. Ja sa bojím, že teraz nemám ovu alebo sa mi rozhádže cyklus. No uvidíme.

ellis21
5. dec 2012

@majkuska2 inak ja mám narodeného syna 29.12. ale bude mať teraz 5 😀

majkuska2
5. dec 2012

@ellis21 po kyrete najprv prebehne ovu až tak mrcha. Držim palce 🙂

ellis21
5. dec 2012

@majkuska2 dik aj ja tebe, dnes ma začína pobolievať brucho aj kríže tak neviem či to je z ovu alebo PMS, ja som mávala dosť bolestivú tak neviem. Nechám sa prekvapiť. No a ty si ako dopadla? Nesinejú čiaročky?

majkuska2
5. dec 2012

@ellis21 nič mi nesilnie, mam pocit, že to nevyjde. Aj keď nadej umiera posledná. Inač ešte dnes idem s deckami do mesta na Mikulaša, tak by som si kupila ešte ten jeden test, neviem sice aký, na ktorý sa mam spoľahnuť. Nič už preto viac nemôžem spraviť ani sa teraz nemienim testami zasobovať. Keď som si tak zrátala, koľko som teraz vyhodila za testy, ufffff 😨

44domcca44
5. dec 2012

ahojte kocky tak dufam ze sa k vam pridam aj ja... dnes som bola u dr a na 95% cakam babo mam ist este na druhy tyzden na ultrazvuk vo stvrtok tak uvidime ... MS mi meska dnes 5 den... rano teho test negativ a u dr mi robila a bol pozitiv uvidime...:D 😉

ellis21
5. dec 2012

@majkuska2 no veď toto a víde ti duch, ty sa tešíš a potom s toho nič nieje. Ja som bola včera na Mikuášovi, tak sa malý bál ísť, lebo má panyku s čerta ale ten tam nakoniec nebol. Tak sa vytancovali do sýta. No a dnes príde Mikuláš k nám 😀 Ja som si kupovávala mama testy a nič a nakoniec ten čo sa dáva do prúdu moču pol // ale ž po troch dňoch čo mi meškala mrcha. No ja som to nejak podvedome cítila že to vyšlo. No a teraz cítim že príde mrcha, tak snáď cez sviatky sa zadarí 😀 Držím aj ja tebe palce 😀 Daj vedieť ako to pokračuje.