Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@katarinka_brnka hej to je jasne, ze nie cez obed ked je vonku +38 na slnku, ale tak urcite aj ked je leto a teplo, ale tak rano alebo navecer alebo tak 😉 praveze v lete je to lepsie, lebo ho netreba do tristo vrstiev naobliekavat tri hodiny a vyzliekavat.
boze o jedle ani nevravte, zacina mi byt od zaludka konecne troska lepsie, ale ked sa najem, tak kamene mam v zaludku, a to som dnes jedla pravy nedelny obed 😝 no ale zacalo mi byvat tak zle pocas dna ako keby na odpadnutie, mate to niektora? neviem, nizky tlak?? lebo som prestala pit kavu...
@enynka30 hej to sa moze aj v tehu, ale mne to moc nepomaha, len obcas, ked cakam asi 10 min. aj viac kusok to povoli Ale zas ja som aj predtym mala taketo podobne problemy s nosom ( asi odjakziva) cize etraz sa mi to len zhorsilo, ja som si ficala sem tam na muconasale, hlavne ked som mala nadchu
@enynka30 Mne len trochu občas keď smrkám tak aj s krvou.
@enynka30 Ja mám nízky tlak a býva mi na odpadnutie a zalieva ma horúčava vtedy musím otvoriť okno a piť veľa vody. To mávam aj v obchodoch. A pijem pol šálky kávy ráno a pol poobede 🙂
@enynka30 mne uz tiez bolo lepsie od zaludka, ale dnes som si dala grilovane stehno s varenymi zemiakmi a poslo cele von ☹. inak tie stavy na odpadnutie, to mavam aj ja. je to z nizkeho tlaku, aj z toho ze sme prestali pit kavu (ja som pijavala 2 silne denne) a ja stale mam pocit, ze pijem este malo tekutin. ale ked nechcem vela pit, bo uz potom zachod neopustim a budem vkuse curat 😀
@evkafi vies co, bola som tam o dva tyzdne znova na UTZ a uz boli, no uz medzitym mi doktor volal, ze mam malo zeleza, tak som si sla pre recept..🙂 ja mam vyhodu, lebo moj gyndos je moj sused a kamarat, takze to je uplne super 🙂 Ale teraz vo stvrtok uz idem na morfologicky UTZ na obed, tak uvidime... uz som trochu panikarila, teraz uz je to ok a tusim ma opustil strach...bude ako bude 🙂
fuj mne je zas tak zle od zaludka:( kupila som si aj tie lizatka, som jedno vylizala teraz, som zvedava, ci to pomoze, ale neverim tomu:( preco sa to vratilo? 😖 ☹
tak ja to uz s jedlom nemam az take zle ako niektore pisete, ale som prisla o svoje 2 lasky : paradajkovu polievku, teda paradajky v akejkolvek forme a cerstve maslo, co den bez masla nebol u mna den...:(
@nefertitka no ja si tiez davam vineu a predychavam
@nefertitka aj mne je dneska divne :( uplne na vracanie a hlava ma strašne ešte aj bolí...otras
Vo štvrtok idem na poradňu taaak sa už teším. Dúfam, že bude všetko ok 😉 Inak ja už tak chcem teplučkoo...neznášam zimu. Už nech je aspoň jar a všetko bude krásne kvitnúť a voniať a budeme chodiť von len v mikine jaaaaj 🙂
@henriett19 Juuj no ani mi nehovor, ja som uz tiez prehlasila ze zimy mi stacilo a teraz uz chcem jar 😀 ale este si asi chvilu pockame 🙂
@lucka188 no veru dúfam, že ta chvíľa bude ozaj chvíľková 🙂
@enynka30 noo to je pravda a hlavne ani my v zime nebudeme jak medvede naobliekane a este s bruskom 🙂
ahojte, no super, vidim, ze aj v 12tt vam je este zle, sa fakt ze tesim ☹
a ze jar, no ani mi nehovorte, uz sa neviem dockat, okrem zimy mi vadi aj ta skora tma...
ahojte, prave som sa vratila z kontroly, mame 3,8cm, srdiecko bije ako zvon, uz len aby tie vysledky genetiky a ultrazvuk buduci tyzden boli dobre 🙂
a potom do 18.2. miminko neuvidiim...
@nefertitka takže tiež ste si prešli svoje 🙂 a na tie okuliarky ste prišli kedy a ako? my sme s malým boli aj na kontrole očiek, mal to ok, vidí dobre, pekne si číta a aj v diaľke dobre vidí vranu napríklad 😀 to sú jeho oblúbené teraz, vonku kričí z plného hrdla, "vranaaaaaaaa, kde siiiiiiiii???" 😀 😀
@enynka30 mne krvácali pri prvom ďasná veľmi pri umývaní zubov, teraz nie.
@cora41 s tým spánok to tak bude ešte najbližšie 3 roky minimálne, zvykaj si 😀 😀 😀 😝
@barchee ked mala rok a boli sme u ocnej, tak jej to zistili...aj skulit zacala aj ma horsie vyvinuty zrak, teda pozadu...
no s tym spankom, na to sa teda netesim

@cora41 tak to sme narovnako 🙂 uz si bola na odberoch? kedy budes mat vysledky?