icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

nefertitka
14. jan 2013

@cora41 😀

nefertitka
14. jan 2013

pojdem za chvilu von s malou do tej metelice, brrrrrrr, mi tu pisti, ked vidi ten sneh, ze chce ist von

mistrall
14. jan 2013

@marin.frist paradicka supeer, gratulujem 🙂

mistrall
14. jan 2013

@nefertitka no nezavidiiim :D ja som kukla von a brrrr snezi ako najateeee

pede
14. jan 2013

No baby a mna práve dnes čaká cesta do Ba k Dr. Čunderlíkovi, odložiť to nejde, ultrazvuk musí robiť práve dnes. Tak je to od nás 76km, a sype a sype, to bude zaujímavé cestovanie...

barchee
14. jan 2013

@cora41 to som si aj ja myslela, keď sme u našich, že bude s nimi spať ale prdlajs, sa v noci zobudí a "maminkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, maminkaaaaaaaaaaaaaaaa" 😀 😀 tak si idem po neho a spí s nami zas 😝 ale doteraz to bolo v pohode, ale teraz začal si uvedomovať seba a mňa ako oddelené bytosti, začal všetko "sám" a v tomto období je intenzívna separačná úzkosť, teda horšie môže znášať odlúčenie odo mňa, aj tak je, teraz je taký "ceckáč" 😀 😀 ale veď to prejde, je to len určité vývinové obdobie, prejde si tým každé dieťatko 🙂
@nefertitka aha...ale tak to je najmenej, hlavne, že je zdravá a šikovná 🙂 na ten spánok-nespánok ja som ešte furt zvyknutá 😀😀 takže nebude žiadna novinka sa konať 😝 tatinko išiel teraz s malým von predchvílou, krpec vyzbrojený lopatkou ako správny pracovník, ide lopatkovať sniežik :D :D

mistrall
14. jan 2013

@pede tak bezpecne a pomaly jazdi 😉 nech vsetko dobre dopadne 🙂

lucka188
14. jan 2013

@pede Tak si hlavne daj dostatocnu casovu rezervu, lebo budu urcite zas zapchy vsade.

nefertitka
14. jan 2013

@barchee no vidis a my sme si zabudli lopatku doma, tiez chcela lopatkovat;)
tak sme sa sankovali a gulovali a stavali snehuliaka, moc to neslo, je to sypke, fuj, ale dalo mi to vsetko zabrat, vecer pojde este s tatom, ked sa vrati z roboty
licka ma jak Marfuska cervene teraz 😀

nefertitka
14. jan 2013

a konecne mam svoje acidko 😝

misha1986
14. jan 2013

baby dajte nejaké tipy čo jedávate, mne nechutí nič na obede v robotelen polievky, ja už neviem čo mám jesť 😠

deniska84
14. jan 2013

ahojte baby.mala niektora z vas v 12tt nahle mdloby a zatmenie pred ocami?dnes sa mi to prvy krat stalo a nic prijemne.som myslela ze skoncim hned na zemi ale ked som si sadla a napila sa vody tak som to rozdychala.mate s tym skusenosti?

misha1986
14. jan 2013

je normálne, že ma bolieva podbruško?

marin.frist
14. jan 2013

@misha1986 pokial nespinis alebo nekrvacas, malo by byt. zrejme sa Ti roztahuje maternica 😉

deniska84
14. jan 2013

uzivate niektora v tehotenske vitaminove doplnky?ak ano ktore su najlepsie?ja som pocula ze je dobra ladeevita.

mojkamoj
14. jan 2013

@nefertitka ahoj ,ako sa máš? mne je opäť stále zle ☹ nič nevládzem 😖
@misha1986 podbruško môže bobolievať,ale ak by to bolo silné,tak skús magnézium,ukludnuje maternicu 😉
@deniska84 mne sa dosť často točí hlava,mávam všeobecne celý život nizky tlak tak neviem ako s tým bojovať ,káva mi nechutí 😖 ,ak sedíš,alebo ležíš tak sa pomaličky stavaj...spomeň to ale lekárovi pre istotu 😉

deniska84
14. jan 2013

@mojkamoj dakujem za radu a urcite to spomeniem aj lekarovi

enynka30
14. jan 2013

@penelope111 no vela vody musim aj ja pit...taku slabsiu kavu si robis ci silnejsiu? ja som si sem tam zacala tiez robit jednu taku slabsiu cez den lebo inak sa to neda 😉

enynka30
14. jan 2013

@pasad jezis no to som sa aj ja vcera prejedla a travila som dlho predlho... 😀 no ved to aj ja potrebujem vela pit vody, ale to je strasne, ako potom ten mechur boli a treba rychlo utekat 😀

penelope111
14. jan 2013

@enynka30 Ja pijem nescafe s mliekom už roky kvôli tomu že s normálnej ma bolí žalúdok a spravím si normálnu kávu a vypijem len pol šálky lebo potom mi prestane chutiť 🙂 a poobede to isté ak si nedám hneď ma rozbolí hlava.

enynka30
14. jan 2013

@gelinka75 tak to som rada ze nie som jedina, lebo som si myslela ze uz som ako stara babka nevydrzim dlho stat a musim si vsade sadat 😉

enynka30
14. jan 2013

@penelope111 ja pijem zase len take silne pressa z kavovaru, a odkedy som tehu tak jasne ze ich nepijem, tak tie nescafe mi moc nepomahaju, ale tak aspon nieco 😉 a mne celkovo teraz moc kava nebere, ale bez nej som vybavena 😒

penelope111
14. jan 2013

@enynka30 Mne na začiatku chutila káva ešte viac ako predtým, ale časom ma to nejako prešlo prvý hlt mi chutí a potom už nie 🙂

darka2001
14. jan 2013

@deniska84 tak sa pripajam,mne sa to prvy krat stalo v piatok,zatmenie pred ocami,ziadne periferne videnie-hoza,to sa mi este nikdy nestalo,nikdy som este neodpadla ani mi nebolo takto zle tak ma to pekne vystrasilo.esteze som bola doma,napila som sa a na chvilu som si lahla,odvtedy sa to nezopakovalo,duafam,ze to uz bude v pohode lebo si neviem ani predstavit byt niekde v praci alebo v obchode......

nefertitka
14. jan 2013

@mojkamoj ahoj, ja som na to podobne, uz treti den mi je zle;( aj teraz mi je ...uz neviem ci mam vrazdit, alebo co, ja uz vyslovene nevladzem
kava mne berie cafe latte, ine nie, a davam si aj colu, aspon pol pohara za den, lekar mi to odobril🙂 ze aby to uskodilo, tak by som to musela pit na litre, z tej coly sa mi aj dobre grga po jedle...

lucka188
14. jan 2013

baby zamyslam sa nad tym ako je to s tym rastom prsnikov. ono sa to po prvom trimestri zastavi, alebo to bude pokracovat? ake mate skusenosti? ja mam tempo pomaly centimeter za tyzden tak by ma zaujimalo kam az to moze zajst 😀

evkafi
14. jan 2013

@cora41 a ake si mala rozmery drobca? 🙂

nefertitka
14. jan 2013

@lucka188 mne sa na konci zvacsili o jedno cislo ...neviem ci ti to staci 😀 ... a ked sa ti naplnia mliekom, zas budu o kusok vacsie a krasne pevne 😝

cora41
14. jan 2013

@evkafi vies co, zakazdym mensie ☹.. najprv som bola pozadu 2 dni oproti mrchovemu datumu a minuly tyzden v stredu uz 6 dni..tak dufam, ze to nic neznamena... minulu stredu som mala byt 10+6 a drobec mal 3cm a doki povedal, ze to je tak na 10tt rovno... ale este 3 dni a uvidime... normalne by som mala mat termin 1.8, no naposledy mi napisal ze 7.8.... a ty?

evkafi
14. jan 2013

@cora41 ja som mala 3,5cm a boli sme v 10+3, ze to akurat zodpovedalo mi povedala dr... a teraz idem az 13.2