Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
aj vas niekedy tak riadne zaboli v bruchu, ked prudko vstanete, alebo si kychnete a nezohnete sa pritom?
@nefertitka mna pravidlene pichne, ked si kychnem, alebo ked si smrkam nos. prudko nevstavam, bo odkedy nepijem tie svoje dve silne kavy denne, mam asi nizsi tlak, tak sa snazim vsetko pomaly robit.
@pasad jeho som este nevidela len sestričku,ja mam ešte poslednu ko v martine v piatok a potom už len košice
@nefertitka ja mam presne ten istý pocit,občas ma ešte pobolieva aj v podbrušku,par krat som sa na to zobudila aj v noci+ na to pocit-nechutný-ked zo mna v noci vzteká rozpustený utrogestan bežim na wc celá vystrašená či som nahodou nedostala ms........ 😒 na nič pocit!
@nefertitka Mna vzdy ked kychnem, zakaslem a podobne
@nefertitka mna tiez boli, vcera som si kychla a skoro som umrela od bolesti, na lavej strane ma to dobre zabolelo, velmi som sa zlakla 😖
Kocky tak mne to nedopadlo dobre,vcera som zacala trosku spinit a dnes doktorka zistila,ze embryo bolo zle uhniezdnene a nema akciu srdiecka. UZ som hospitalizovana a zajtra idem na cistenie. DRZIm vam vsetkym palce a dufam,ze o styri mesiace budem mat znova pozitivny test.M
@mamamonika ach tak to mi je veľmi luto,drž sa......
@mamamonika uprimne ma to mrzi, drzim silno prsty. najblizsie uz bude urcite spravne uhniezdene a v poriadku. drzkaj sa.
@mamamonika to mi je luto☹ neboj, na buduce to bude urcite lepsie.. mozno to tak malo byt, ako keby si sa trapila... drz sa zajtra, nech to aspon urobia co najlepsie...
@cora41 ja nad sacou nie. tam je dobre, ak nie je problem. ale to nikdy nevies. nechcem nic riskovat, aby babo premiestnovali a tak. ja som od zaciatku presvedcena o novej, pretoze je blizko a hlavne je tam neonatologicke oddelenie, kde nosia novorodeniatka pri akomkolvek probleme z celeho vychodneho slovenska. dam ti link, ak chces, popozeraj si nejake posledne prispevky https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/skusenosti-s-porodom-v-novej-kosickej-nemocnici/
@lucka188 ja som o moc ani nepostrehla zeby mi podrastli :D len o trošičku
@nefertitka aj tebe chodi ten mailik pre brusko? 🙂 akurat som to sem chcela včera skopírovať 🙂
@nefertitka ty si aká štíhlunká 🙂 ale už ti vykúka pupčok ;)
Dakujem za podporu. 🙂 Bohuzial aj take veci sa stavaju,to je zivot.
@mamamonika To mi je ľúto ☹
@mamamonika ☹ je mi to strašne lúto
ahojte baby. som v 12tt a chcem sa spytat ci uzivate nejake vitaminy tehotetenske a popripade ake. dakujem
@mamamonika to ma mrzi, vela z nas si tym zial preslo ☹ ale dufam ze o take 3mesiace opat budes tehotna a tentoraz so zdravym babatkom 🙂
@henriett19 😉 vykuka
@mamamonika aj mna to mrzi .....drz sa, nech to dobre dopadne to cistenie a nech ti to rychlo ubehne tie 4 mesiace, aby ste sa zas mohli pokusit a nech sa emryjko usadi poriadne
@gelinka75 hej aj mna to hlavne na lavej strane zaboli vzdy, uz sa vzdy schulim do klbka, ked idem kychat

@darka2001 no supeer, maem stvrtu 🙂 ja sa chystam do novej nemocnice a zazmluvnit si dr. boszormonyho