icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

pasad
14. jan 2013

@darka2001 no supeer, maem stvrtu 🙂 ja sa chystam do novej nemocnice a zazmluvnit si dr. boszormonyho

nefertitka
14. jan 2013

aj vas niekedy tak riadne zaboli v bruchu, ked prudko vstanete, alebo si kychnete a nezohnete sa pritom?

darka2001
14. jan 2013

@pasad aj ja asi nová nemocnica dr. murin,
aj ja zatial beriem utrogestan 2x2 a vraj do 12 týždna

pasad
14. jan 2013

@darka2001 uz si za nim bola na tych tahanovciach?

pasad
14. jan 2013

@nefertitka mna pravidlene pichne, ked si kychnem, alebo ked si smrkam nos. prudko nevstavam, bo odkedy nepijem tie svoje dve silne kavy denne, mam asi nizsi tlak, tak sa snazim vsetko pomaly robit.

darka2001
14. jan 2013

@pasad jeho som este nevidela len sestričku,ja mam ešte poslednu ko v martine v piatok a potom už len košice
@nefertitka ja mam presne ten istý pocit,občas ma ešte pobolieva aj v podbrušku,par krat som sa na to zobudila aj v noci+ na to pocit-nechutný-ked zo mna v noci vzteká rozpustený utrogestan bežim na wc celá vystrašená či som nahodou nedostala ms........ 😒 na nič pocit!

lucka188
14. jan 2013

@nefertitka Mna vzdy ked kychnem, zakaslem a podobne

pasad
14. jan 2013

@darka2001 aha, tak som zvedava potom na dojmy a inak ten utrogestan beries preco? respektive na co je? nieco take ako duphaston?

gelinka75
14. jan 2013

@nefertitka mna tiez boli, vcera som si kychla a skoro som umrela od bolesti, na lavej strane ma to dobre zabolelo, velmi som sa zlakla 😖

darka2001
14. jan 2013

@pasad ano je to niečo ako duphaston,ale neviem aky je v nich rozdiel a podla čoho vyberaju čo dostaneš,ja ho beriem po ivf

mamamonika
14. jan 2013

Kocky tak mne to nedopadlo dobre,vcera som zacala trosku spinit a dnes doktorka zistila,ze embryo bolo zle uhniezdnene a nema akciu srdiecka. UZ som hospitalizovana a zajtra idem na cistenie. DRZIm vam vsetkym palce a dufam,ze o styri mesiace budem mat znova pozitivny test.M

darka2001
14. jan 2013

@mamamonika ach tak to mi je veľmi luto,drž sa......

pasad
14. jan 2013

@mamamonika uprimne ma to mrzi, drzim silno prsty. najblizsie uz bude urcite spravne uhniezdene a v poriadku. drzkaj sa.

pasad
14. jan 2013

@darka2001 aha, tak to vyzera, ze to je ivf a duphaston je asi po prir. oplodneni...ale asi obe su na to iste, aby pomohli embryjku udrzat sa.

cora41
14. jan 2013

@pasad ja tu nepoznam absolutne nikoho, my sme sa sem pristahovali, tak ja si dam iba poradit od VAS 🙂 takze koho a kde?? 😀 😀 😀

cora41
14. jan 2013

@mamamonika to mi je luto☹ neboj, na buduce to bude urcite lepsie.. mozno to tak malo byt, ako keby si sa trapila... drz sa zajtra, nech to aspon urobia co najlepsie...

cora41
14. jan 2013

@pasad a nad Sacou ste nerozmyslali? pocula som same chvaly...

pasad
14. jan 2013

@cora41 ja nad sacou nie. tam je dobre, ak nie je problem. ale to nikdy nevies. nechcem nic riskovat, aby babo premiestnovali a tak. ja som od zaciatku presvedcena o novej, pretoze je blizko a hlavne je tam neonatologicke oddelenie, kde nosia novorodeniatka pri akomkolvek probleme z celeho vychodneho slovenska. dam ti link, ak chces, popozeraj si nejake posledne prispevky https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/skusenosti-s-porodom-v-novej-kosickej-nemocnici/

pasad
14. jan 2013

@cora41 odkial ste sa pristahovali?

henriett19
14. jan 2013

@lucka188 ja som o moc ani nepostrehla zeby mi podrastli :D len o trošičku

henriett19
14. jan 2013

@nefertitka aj tebe chodi ten mailik pre brusko? 🙂 akurat som to sem chcela včera skopírovať 🙂

henriett19
14. jan 2013

@nefertitka ty si aká štíhlunká 🙂 ale už ti vykúka pupčok ;)

cora41
14. jan 2013

@pasad z Liptova 🙂 dik, link si pozriem 🙂

pasad
14. jan 2013

@cora41 nz, a co vas priviedlo z liptova sem na vychod? 🙂

mamamonika
14. jan 2013

Dakujem za podporu. 🙂 Bohuzial aj take veci sa stavaju,to je zivot.

penelope111
14. jan 2013

@mamamonika To mi je ľúto ☹

katuskad
15. jan 2013

@mamamonika ☹ je mi to strašne lúto

deniska84
15. jan 2013

ahojte baby. som v 12tt a chcem sa spytat ci uzivate nejake vitaminy tehotetenske a popripade ake. dakujem

mistrall
15. jan 2013

@mamamonika to ma mrzi, vela z nas si tym zial preslo ☹ ale dufam ze o take 3mesiace opat budes tehotna a tentoraz so zdravym babatkom 🙂

nefertitka
15. jan 2013

@henriett19 😉 vykuka
@mamamonika aj mna to mrzi .....drz sa, nech to dobre dopadne to cistenie a nech ti to rychlo ubehne tie 4 mesiace, aby ste sa zas mohli pokusit a nech sa emryjko usadi poriadne
@gelinka75 hej aj mna to hlavne na lavej strane zaboli vzdy, uz sa vzdy schulim do klbka, ked idem kychat