icon

Termín pôrodu - august 2021

mishelka111
17. dec 2020

Ahojte je tu niekto s termínom na august ?

mishelka111
autor
7. aug 2021

@lenkaaninka Gratulujem a prajem veľa zdravíčka všetkým ♥️

mishelka111
autor
7. aug 2021

@elenita držíme palce ✊

artemislix
7. aug 2021

@lenkaaninka ja som na teba myslela v ten deň a čakala kedy sa ozveš 😄.. supeeeer, gratulujem 🎊 užívajte si spoločne chvíle 🥰 hlavne veľa zdravíčka a skoré zotavenie ❤️

lenkaaninka
7. aug 2021

@artemislix ďakujem 😘 zo dňa na deň lepšie.

artemislix
8. aug 2021

@lenkaaninka ja sa neviem dočkať už toho nášho dňa 🥰

sakalka
10. aug 2021

Ja dnes termin. Stale nič. Ale včera take riadne posličkovia cely deň.. Aj v noci chviľu.. Ale dnes kontrola a dva tri prsty. Ale citim že sa to už bliži. Tak asi každu chviľu..

lien1
10. aug 2021

@lenkaaninka gratulujem 😊

miskachrumka
12. aug 2021

Babule v stredu mám sekciu.. rodila tu niektorá v zv?

artemislix
12. aug 2021

no ja som bola včera na poradni a nič sa nedeje. malú cítim síce veľmi nízko, jednu noc som mala aj poslickov ale nic.. táže čakáme. posledná poradňa 18.8... doktor sa vyjadril, že pokiaľ to do budúceho štvrtka nepríde, pomôžu jej. neviem ako to myslel, ale nevládala som sa ho pýtať.. tak čakáme

artemislix
12. aug 2021

preto len nechápem, ako to myslel, lebo termín mam až 23.8... tak mi príde skoro, aby jej pomáhal no.. uvidím

sakalka
13. aug 2021

@artemislix no myslel že sa asi bude vyvolavať..

sakalka
13. aug 2021

@miskachrumka ja som dnes rodila akutna sekcia. Zvolen

miskachrumka
13. aug 2021

@sakalka áno a ako ???

lenkaaninka
13. aug 2021

@sakalka a ste v poriadku? Ako sa máte

sakalka
13. aug 2021

@miskachrumka rychlo.. Ale dobre.. Len je to operacia. Zatial ležim lebo sa nemôž pohnuť. Iba nohy nadvihnuť trochu môžem. Rozhodla raňajšia kontrola.. Ale inak super. Pristup personalu chvalim na jedna z hviezdičkou.

sakalka
13. aug 2021

@lenkaaninka ano. Ako sa to vezme. Zatial ležim.Syn sa narodil 3520gr. 51 cm. Vola sa Daniel. A je riadne hladny.. Prisal sa super.

sakalka
13. aug 2021

@artemislix nemusite suhlasiť. Ak ste nie po termine nemôžu zasahovať..

sakalka
13. aug 2021

Ja som bola dva dni po termine. Ale začali už kontrakcie včera okolo obeda. Večer sme išli do nemocnice.. A do rana sa to rozbehlo už fest. O štvrtej odešla zatka aj som trochu krvacala.. A rano po vyzite znova kontrola a ihneď nariadeny akutny cisarsky kôli tomu ako sa maly tlačil. Vraj nejak bokom hlavička išla či čo.. Tak že sme išli okamžite na to..

miskachrumka
13. aug 2021

@sakalka super mňa to čaká v stredu

miskachrumka
13. aug 2021

@sakalka ale mám celkovú

sakalka
13. aug 2021

@miskachrumka ja som nemala celkovu..

sakalka
13. aug 2021

@miskachrumka v pohode. Nebojte sa.. Da sa to..

lien1
13. aug 2021

@artemislix ja som mala termín 11.8. a kontrolu 18.8. ak do vtedy nič tak budú tiež vyvolávať. Od včera sa to rozbieha, ale stále to nie je pravidelné a voda tiež drží. Takže čakám, kedy sa rozhodne.

miskachrumka
13. aug 2021

@sakalka ja som chcela celkovu 🙂

miskachrumka
13. aug 2021

@sakalka ešte sa opýtam... Robili Vám antigen test? A koľko ste platila?

sakalka
13. aug 2021

@miskachrumka ano robili. Zatial som nič neplatila. Veď to je v ramci hospitalizacie.. Ale my sme prišli rodiť tak že som bola už po termine... A nevedela som kedy. Tak som to bude tak som ho nerobila dopredu.

sakalka
13. aug 2021

@miskachrumka prečo ste chcela celkovu.

miskachrumka
13. aug 2021

@sakalka lebo už mám dve v celkovej za sebou a spinal by som nedala

mishelka111
autor
13. aug 2021

Ahojte dievčatá, tak my už pozdravujeme dnes k nám zavítal tento malý batôžtek lásky ako blesk z jasného neba ♥️♥️♥️Cítime sa dobre dúfam, že budeme aj naďalej. Držím všetkým palce, nech si už priviniete svoje lásky čo najskôr všetky 😍 je to nádherný pocit

sakalka
14. aug 2021

@mishelka111 gratulujem