Termín pôrodu - august 2021
Ahojte je tu niekto s termínom na august ?
@elenita držíme palce ✊
@lenkaaninka ja som na teba myslela v ten deň a čakala kedy sa ozveš 😄.. supeeeer, gratulujem 🎊 užívajte si spoločne chvíle 🥰 hlavne veľa zdravíčka a skoré zotavenie ❤️
@artemislix ďakujem 😘 zo dňa na deň lepšie.
@lenkaaninka ja sa neviem dočkať už toho nášho dňa 🥰
Ja dnes termin. Stale nič. Ale včera take riadne posličkovia cely deň.. Aj v noci chviľu.. Ale dnes kontrola a dva tri prsty. Ale citim že sa to už bliži. Tak asi každu chviľu..
@lenkaaninka gratulujem 😊
Babule v stredu mám sekciu.. rodila tu niektorá v zv?
no ja som bola včera na poradni a nič sa nedeje. malú cítim síce veľmi nízko, jednu noc som mala aj poslickov ale nic.. táže čakáme. posledná poradňa 18.8... doktor sa vyjadril, že pokiaľ to do budúceho štvrtka nepríde, pomôžu jej. neviem ako to myslel, ale nevládala som sa ho pýtať.. tak čakáme
preto len nechápem, ako to myslel, lebo termín mam až 23.8... tak mi príde skoro, aby jej pomáhal no.. uvidím
@artemislix no myslel že sa asi bude vyvolavať..
@miskachrumka ja som dnes rodila akutna sekcia. Zvolen
@sakalka áno a ako ???
@sakalka a ste v poriadku? Ako sa máte
@miskachrumka rychlo.. Ale dobre.. Len je to operacia. Zatial ležim lebo sa nemôž pohnuť. Iba nohy nadvihnuť trochu môžem. Rozhodla raňajšia kontrola.. Ale inak super. Pristup personalu chvalim na jedna z hviezdičkou.
@lenkaaninka ano. Ako sa to vezme. Zatial ležim.Syn sa narodil 3520gr. 51 cm. Vola sa Daniel. A je riadne hladny.. Prisal sa super.
@artemislix nemusite suhlasiť. Ak ste nie po termine nemôžu zasahovať..
Ja som bola dva dni po termine. Ale začali už kontrakcie včera okolo obeda. Večer sme išli do nemocnice.. A do rana sa to rozbehlo už fest. O štvrtej odešla zatka aj som trochu krvacala.. A rano po vyzite znova kontrola a ihneď nariadeny akutny cisarsky kôli tomu ako sa maly tlačil. Vraj nejak bokom hlavička išla či čo.. Tak že sme išli okamžite na to..
@sakalka super mňa to čaká v stredu
@sakalka ale mám celkovú
@miskachrumka ja som nemala celkovu..
@miskachrumka v pohode. Nebojte sa.. Da sa to..
@artemislix ja som mala termín 11.8. a kontrolu 18.8. ak do vtedy nič tak budú tiež vyvolávať. Od včera sa to rozbieha, ale stále to nie je pravidelné a voda tiež drží. Takže čakám, kedy sa rozhodne.
@sakalka ja som chcela celkovu 🙂
@sakalka ešte sa opýtam... Robili Vám antigen test? A koľko ste platila?
@miskachrumka ano robili. Zatial som nič neplatila. Veď to je v ramci hospitalizacie.. Ale my sme prišli rodiť tak že som bola už po termine... A nevedela som kedy. Tak som to bude tak som ho nerobila dopredu.
@miskachrumka prečo ste chcela celkovu.
@sakalka lebo už mám dve v celkovej za sebou a spinal by som nedala
@mishelka111 gratulujem

@lenkaaninka Gratulujem a prajem veľa zdravíčka všetkým ♥️