icon

Termín pôrodu - august 2021

mishelka111
17. dec 2020

Ahojte je tu niekto s termínom na august ?

zuzadielko4
20. dec 2020

@mishelka111 ako džúsy som pila a 1 dzusu som mala skoro na týždeň a menila som ich ale teraz len pomarančový 1liter dzusu na posedenie miesto vody a mandarinky 1kg n posedenie

mishelka111
autor
20. dec 2020

@zuzadielko4 muž to vie aj moja sestra na Vianoce sa chystáme oznámiť novinu najbližšej rodine

mishelka111
autor
20. dec 2020

@zuzadielko4 ovocie aj ja ja raňajky počas dňa stále...tak si hovorím že lepšie ako sladké 😋

zuzadielko4
20. dec 2020

@mishelka111 ako sladkesom si včera dala malý čoko cukrik q vobeci nechutilo

babullka1
21. dec 2020

Ahojte ja sa tiež pridávam snáď pôjde všetko dobre termín 27.8.2021 😊

barbie1993
22. dec 2020

@babullka1
Ahoj, ja podľa kalkulačky 24.8. Držím palce 🙂

zuzadielko4
22. dec 2020

Dievčatá tie ktoré mate uz dieta poradite mi co vam pomohlo pri nwvolnostiach, keďže čakáme nase 1 dieťa tak neviem čo môžem a čo nie

jolikaa
22. dec 2020

@zuzadielko4 popravde mi nepomahalo nic na 100%, len som musela byt vzdy najedena, stale som do seba nieco pchala a aj napriek tomu,som vela toho obdobia prelezala a este som nosila bonpar (cukrik) vsade pri sebe. Viem,ze su nejake lizatka,ale tie som neskusala.

zuzadielko4
22. dec 2020

Žalúdok mám ako na vode a neviem ako prezijem štedrý deň

lenkaaninka
22. dec 2020

@zuzadielko4 v podstate nič jedine dva tri glgy koly alebo šumivé vitamíny so studenou vodou to ma tak vzpruzilo. Teraz mi nieje nejako extra nevoľno ale dnes som upratovala a začalo ma trochu tlačiť dole brucho a ostalo mi ťažko.

zuzadielko4
22. dec 2020

Zatiaľ nezvraciam,len mam od dnes žalúdok ako na vode. Som hladna, ale keď sa snažím do seba niečo dostať ma napína a zároveň trasie.

tifi2324
22. dec 2020

Ahojte tak ja som včera bola na poradni už krásne bolo vidno srdiečko dali mi už aj knižku ......a dúfam že nevoľnosti má čo najskôr prejdú lebo mi je strašne zle už cez 2 týždne takmer nič nemôžem zjesť.

babullka1
22. dec 2020

@barbie1993 dakujem podobne ♥️

lenkaaninka
23. dec 2020

@tifi2324 gratulujem super ze je všetko v poriadku

mishelka111
autor
23. dec 2020

@tifi2324 super to je nádherný darček

mishelka111
autor
23. dec 2020

@zuzadielko4 mňa to drží už týždeň...a nie a nie prestať ale najhoršie to je doobeda potom to postupne prestane a večer je vždy najlepšie...no len žalúdok stále máličko prijíma a vôbec nič varené len nejake ovocie kaša puding chlebík zelenina a na tom prežívam nejak...plus veľa veľa čaju pijem a minerálku...držím palce viem presne ako ti je

tifi2324
23. dec 2020

@mishelka111 ja tiež varené nemôžem žijem na pomarančoch a jogurtoch .....u mňa je najhoršie večer ale snáď to čoskoro prejde

veronika0203
23. dec 2020

@veronikaszabova mne to vôbec nejde

lenkaaninka
26. dec 2020

Ahojte ako sa vám darí? Ja sa neviem dočkať sona 30 tého aj keď sa bojím aj sa teším. Brucho sem tam boli ale taky skôr sem tam tlak včera ma pichalo na ľavom vaječníku tam niekde cca a už dnes nie.

alexaaxela
26. dec 2020

Ja idem v pondelok k lekárovi. Som strašne zvedavá a strašne sa aj bojím. Mňa zvykne bolieť maternica a mávam hnačku. Neviem ci to súvisí s tým tehotenstvom alebo s nervozitou 🙂

babullka1
26. dec 2020

@alexaaxela ahoj ja mám tieto isté "problémy"mňa tiež preháňa ale ja som sa na to pýtala cez telefón na pohotovosti a mne vysvetlili že je to bežné na začiatku tehotenstva že veľká zmena hormónov,niekto vracia niekoho preháňa...

lenkaaninka
28. dec 2020

Ahojte zakladala som tému aj tu na MK odpísali mi tri baby no nič moc v sobotu som na obed spinila utekala som na pohotovost kontroloval krcok že je okí nevie z čoho to bolo... Potom sono a prišlo to ze podla ms som 6+0a nevidí plodik. Ja mávam ovu na 17 DC možno sa to posunulo bolo vidieť iba gestacny vak a v tom zltkovy a plodik nikde. Tak som ako na trnoch. Stredu idem svojmu tak uvidíme. Povedal ze nech sa pripravím že sa nemusí ani objaviť. Na sone mi našiel vľavo cistu tam ma aj bolelo ale teraz už neboli tak myslím ze už tam neni. Verím bábätku že sa objaví.

tifi2324
28. dec 2020

@lenkaaninka ja som to tak mala tiež v 6tt nič nevideli no hcg krásne stúpalo takže ma upokojoval doktor a v 8tt tiež hneď nevedel nájsť plod no po chvíľke sa objavil a aj akcia srdiečka bolo krásne vidno.....tak držím palce a treba veriť že sa objaví len sa zatiaľ schováva 😉

lenkaaninka
28. dec 2020

@tifi2324 ďakujem dúfam ze to tak bude najhoršia je bezmocnosť iba čakať. Ale verím ze to bude v poriadku.

alexaaxela
28. dec 2020

Takže, sme po prvom vyšetrení. Všetko vyzerá byt v poriadku. Už máme aj prvú fotku 🙂

lenkaaninka
28. dec 2020

@alexaaxela super gratulujem 🧡

babullka1
28. dec 2020

@alexaaxela aj ja tak isto dnes doobeda 5+6den a už aj ♥️sme mali

alexaaxela
28. dec 2020

@babullka1 ja mam tiež 5t 6d a mne ešte srdiečko neukazoval ☹

lenkaaninka
28. dec 2020

@alexaaxela a plodik už bol?