icon

Termín pôrodu - august 2021

mishelka111
17. dec 2020

Ahojte je tu niekto s termínom na august ?

dadus_ka
14. jan 2021

@lenkaaninka jasne, treba si davat pozor. Snad nebude problem ostat na PN. Ty musis najlepsie vedieť ako sa cítiš. Ja som este na rodicovskej so synom ale teraz pri druhom som tak neskutocne unavena ze si ani neviem predstaviť, ze by som chodila do práce

babullka1
14. jan 2021

@lenkaaninka s tým spinenim mám problém aj ja, akonáhle niečo porobiť,tak spinim...no bábätko je v poriadku...môj gynekológ tvrdí,že to nie je v prvom trimestri zriedkavé. ...vraj to chce oddych ja som PN myslím že aj tebe by to prospelo

lenkaaninka
14. jan 2021

@babullka1 zajtra sa s ním dohodnem na PN keď pôjdu deti do školy. Máš pravdu. Zajtra napíšem co a ako. Čítala som ze ascorutin je na podporu ciev spýtam sa ho ci to môžem. Dúfam že aj ja budem mat malinke v poriadku.

babullka1
14. jan 2021

@lenkaaninka no v týchto začiatkoch môžme len dúfať,že všetko bude v poriadku,ja beriem aj progestenale aj ascorutin zatiaľ celkom zaberá...urcy si dohodni PN

lenkaaninka
15. jan 2021

Tak už som doma krv mi brali na vstupné vyšetrenia a nabudúce na genetické testy. Momentálne som 8+6..babatko sa hybalo krásne ma cez 2cm. Všetko mi poukazoval ručičky nožičky ako sa hýbe, srdiečko. Všetko v poriadku. Špinenie nevie z čoho mám a povedal keď je to len trosku že to nevadí. Ascorutin že nech si dám keď budem spinit.

kwetinnka
15. jan 2021

@lenkaaninka tak to sú super správy,ze je všetko v poriadku.

lenkaaninka
21. jan 2021

Ahojte tak ako pokračujete? Mne z tých prvých odberov vyšlo zvýšené tsh čiže malo hormónov co sa v tehotenstve stáva. Dostala som euthyrox 25 ku. O mesiac kontrol a.

miskachrumka
22. jan 2021

Aj unas fazuľka rastie.. rozdiel 3tyzdne a ruka hore ☺️♥️

mishelka111
autor
23. jan 2021

@miskachrumka nádherné...😍mňa čaká ešte len v stredu vyšetrenie od decembra lebo som mala lekára v karanténe...tak snáď bude tiež všetko v poriadku a pochválim sa tiež. Držím palce dievčatá...nech sa darí aj naďalej 🙏♥️

sakalka
23. jan 2021

Aj ja som bola v utorok prvy krat. Dietatko vraj večšie o tyždeň. 11plus. Tak neviem. Aj vam povedali už pohlavie? Mne ihneď vysypal že to bude vraj chlapec. Ale ja tomu neverim ešte. Citim že to bude dievča... Fotku mi nedal ale....

liwmia
23. jan 2021

@sakalka to tak skoro sa dá poznať pohlavie? Som 1x tehotná, takže sa nevyznám.

miskachrumka
23. jan 2021

@mishelka111 držíme

sakalka
24. jan 2021

@liwmia no pred tym mi nevedeli povedať syn asi až okolo 20 tyždna. Dcera tiež. Preto mi teraz je divne že to tak vypalil...

lenkaaninka
25. jan 2021

Že vraj podľa nejakého výbežku podľa toho ako sa vyvija vedia povedať pohlavie aj v skorom štádiu. Ale tiež sa mi nechce tomu moc veriť. Možno to treba brať s rezervou.

maria955
25. jan 2021

@lenkaaninka ano pokial je k chrbtici pod 30° je to dievca ak nad je to chlapec ,ale 100 to neni..

sakalka
25. jan 2021

No mne ukazal vybežok. Vraj zarodok pipika.. Či čo..

miskachrumka
25. jan 2021

Babulky je tu niektorá čo má nevoľnosti každý večer nie nezvraciam ale je mi veľmi ťažko na žalúdok.. a či jem či nie každý večer ma to ničí 😢

liwmia
25. jan 2021

@miskachrumka ja mam tiež. Nezvraciam, ale žalúdok mam ťažký, je jedno, čo zjem. Začína mi to vždy okolo 16tej. Aj teraz momentálne bez nálady ležím na gauči...

miskachrumka
25. jan 2021

@liwmia rovnako 😞

miskachrumka
25. jan 2021

@liwmia úplne bez sily a chute

mishelka111
autor
25. jan 2021

Ja to mávam podobne ako vy dievčatá začne to k večeru taká "ťažoba" na žalúdku alebo tlak ..chcem sa spýtať na to lekára idem teraz v stredu. Lebo je to dosť nepríjemné.

mony38
25. jan 2021

Zdravim, pripajam sa ku vam, prve sono za mnou teraz som cca v 9 tydni, zle tiez byva niekedy rano niekedy vecer, je to rozne, nie vzdy zvraciam ale tazko na zaludku ako ostatne pisete. Uz to len nejako vydrzat 😉

miskachrumka
26. jan 2021

@mishelka111 mne povedal len vydržať

babullka1
26. jan 2021

@mony38 gratulujem ja dnes začínam 11tt

viki2001
27. jan 2021

aj mne je zle od obeda až do večera. nalada žiadna, skôr demotivacia, skleslosť. Dievčatá dáte si robiť trisomy test?

liwmia
27. jan 2021

@viki2001 ja som si Trisomi test nedala robiť,aj keď mam už 35 rokov. Doktorka ma ani nepresviedčala. Na Slovensku si asi väčšina dievčat dáva robiť, ako som čítala, zas tu v De menej.

liwmia
27. jan 2021

Tak my sme včera boli na 1 veľkom ultrazvuku, pomerali nas, odvážili. Sme v 11+4tt, mala fazuľka ma 3,80 cm a nechcela sa fotiť, furt si plávala, rozhadzovala rukami, museli sme počkať 2 minúty, kým sa ukludni 🤣😁. Ja som pribrala presne 1kg. Som hladná každé 2 hodiny, čo som nebola zvyknutá, no ale keď malé rozkaze... A jablko mu nestačí 🤷‍♀️🤣. Výsledky krvi sú tiež perfektne, všetko mam tip-top (doteraz). A ze mam veľké brucho už v 12 týždni, tak ze to občas býva, keď je uložené vpredu, že sa bruško začne vyduvat veľmi skoro.

mishelka111
autor
27. jan 2021

@liwmia to sú super správy, gratulujem 🥰

mishelka111
autor
27. jan 2021

Pripájam sa dievčatá, dnes vyšetrenie za mnou, všetko ide ako má a bublinka rastie je troška väčšie ako som si myslela a ťaháme skoro 12tyzden. Veľa šťastia všetkým.

lenkaaninka
28. jan 2021

@mishelka111 super už aj prsteky je vidieť 🌸ja idem zajtra tak som zvedavá.