Termín pôrodu - august 2021
Ahojte je tu niekto s termínom na august ?
@lenkaaninka s tým spinenim mám problém aj ja, akonáhle niečo porobiť,tak spinim...no bábätko je v poriadku...môj gynekológ tvrdí,že to nie je v prvom trimestri zriedkavé. ...vraj to chce oddych ja som PN myslím že aj tebe by to prospelo
@babullka1 zajtra sa s ním dohodnem na PN keď pôjdu deti do školy. Máš pravdu. Zajtra napíšem co a ako. Čítala som ze ascorutin je na podporu ciev spýtam sa ho ci to môžem. Dúfam že aj ja budem mat malinke v poriadku.
@lenkaaninka no v týchto začiatkoch môžme len dúfať,že všetko bude v poriadku,ja beriem aj progestenale aj ascorutin zatiaľ celkom zaberá...urcy si dohodni PN
Tak už som doma krv mi brali na vstupné vyšetrenia a nabudúce na genetické testy. Momentálne som 8+6..babatko sa hybalo krásne ma cez 2cm. Všetko mi poukazoval ručičky nožičky ako sa hýbe, srdiečko. Všetko v poriadku. Špinenie nevie z čoho mám a povedal keď je to len trosku že to nevadí. Ascorutin že nech si dám keď budem spinit.
@lenkaaninka tak to sú super správy,ze je všetko v poriadku.
Ahojte tak ako pokračujete? Mne z tých prvých odberov vyšlo zvýšené tsh čiže malo hormónov co sa v tehotenstve stáva. Dostala som euthyrox 25 ku. O mesiac kontrol a.
@miskachrumka nádherné...😍mňa čaká ešte len v stredu vyšetrenie od decembra lebo som mala lekára v karanténe...tak snáď bude tiež všetko v poriadku a pochválim sa tiež. Držím palce dievčatá...nech sa darí aj naďalej 🙏♥️
Aj ja som bola v utorok prvy krat. Dietatko vraj večšie o tyždeň. 11plus. Tak neviem. Aj vam povedali už pohlavie? Mne ihneď vysypal že to bude vraj chlapec. Ale ja tomu neverim ešte. Citim že to bude dievča... Fotku mi nedal ale....
@mishelka111 držíme
Že vraj podľa nejakého výbežku podľa toho ako sa vyvija vedia povedať pohlavie aj v skorom štádiu. Ale tiež sa mi nechce tomu moc veriť. Možno to treba brať s rezervou.
@lenkaaninka ano pokial je k chrbtici pod 30° je to dievca ak nad je to chlapec ,ale 100 to neni..
No mne ukazal vybežok. Vraj zarodok pipika.. Či čo..
Babulky je tu niektorá čo má nevoľnosti každý večer nie nezvraciam ale je mi veľmi ťažko na žalúdok.. a či jem či nie každý večer ma to ničí 😢
@miskachrumka ja mam tiež. Nezvraciam, ale žalúdok mam ťažký, je jedno, čo zjem. Začína mi to vždy okolo 16tej. Aj teraz momentálne bez nálady ležím na gauči...
@liwmia rovnako 😞
@liwmia úplne bez sily a chute
Ja to mávam podobne ako vy dievčatá začne to k večeru taká "ťažoba" na žalúdku alebo tlak ..chcem sa spýtať na to lekára idem teraz v stredu. Lebo je to dosť nepríjemné.
Zdravim, pripajam sa ku vam, prve sono za mnou teraz som cca v 9 tydni, zle tiez byva niekedy rano niekedy vecer, je to rozne, nie vzdy zvraciam ale tazko na zaludku ako ostatne pisete. Uz to len nejako vydrzat 😉
@mishelka111 mne povedal len vydržať
aj mne je zle od obeda až do večera. nalada žiadna, skôr demotivacia, skleslosť. Dievčatá dáte si robiť trisomy test?
Tak my sme včera boli na 1 veľkom ultrazvuku, pomerali nas, odvážili. Sme v 11+4tt, mala fazuľka ma 3,80 cm a nechcela sa fotiť, furt si plávala, rozhadzovala rukami, museli sme počkať 2 minúty, kým sa ukludni 🤣😁. Ja som pribrala presne 1kg. Som hladná každé 2 hodiny, čo som nebola zvyknutá, no ale keď malé rozkaze... A jablko mu nestačí 🤷♀️🤣. Výsledky krvi sú tiež perfektne, všetko mam tip-top (doteraz). A ze mam veľké brucho už v 12 týždni, tak ze to občas býva, keď je uložené vpredu, že sa bruško začne vyduvat veľmi skoro.
@liwmia to sú super správy, gratulujem 🥰
@mishelka111 super už aj prsteky je vidieť 🌸ja idem zajtra tak som zvedavá.

@lenkaaninka jasne, treba si davat pozor. Snad nebude problem ostat na PN. Ty musis najlepsie vedieť ako sa cítiš. Ja som este na rodicovskej so synom ale teraz pri druhom som tak neskutocne unavena ze si ani neviem predstaviť, ze by som chodila do práce