Termín pôrodu - august 2021
Ahojte je tu niekto s termínom na august ?
Tak ja dnes takto. 10+6.vzala mi krv na genetické testy. Dostala som aj potvrdenie do sociálnej poisťovni na preradenie na inú prácu. Ze odovzdať v práci. Lebo som to ešte nedávala že som tehotná. Pondelok tam behnem. Stále som očr aj keď mi je zle už len sem tam tak 50 percent dňa už mi je doma dlho. Ale to aj to počasie keď začne jar bude super.
Zdravím. Chcem sa spýtať idem v 13.týždni na krv nie je to neskoro?
@lien1 ahoj nie tuším od 10 do 14tt sa bere krv na tieto vyšetrenia.
Tak som zvedavá ako dopadnú výsledky. Mne sa to tiež zdalo neskoro.
@anariama no mne robili. Ani sa nepitali. Mala som veľa potratov. Aj dcera je tažko chora. Hoci vždy som mala vyslesky ok. Ani sono nič neukazalo u nas. Mala sa narodiť zdrava. Len naša diagnoza sa neda zistiť nijak len geneticky z plodovej vody aj yo keď už vedia čo hladaju. Lebo take zriedkave choroby bežne nerobia..
Aj vy mate stle nevolnosti? Začinam druhy trimester a stale mam nevolnosti. To som pred tym nemala. Zo synom som ml len tri mesiace. Potom už nie..
Tak som sa včera zľakla, dievčatá... Po malej nedeľňajšej prechádzke som si našla na toaleťaku hnedú krv, také špinenie. Bolo to prvý krát. Nemocnicu mame hneď pri dome, tak sme sa s mužom vybrali na pohotovosť. Tam ma však odbili tým, že keď to je len hnedasté špinenie, tak to je nič 🤬. Ani doktorka nebola na oddelení (bola doma), sestrička jej len zavolala. Muž nasratý ma zobral do ďalšej 30km vzdialenej nemocnice, kde má chvalabohu už vyšetrili, urobili hneď sono+aj ultrazvuk cez bruško, vyšetrili moč. Malé je úplne v poriadku, mávalo ručičkami, zrejme bolo hladné, zo stresu sme sa aj zabudli najesť 🤷♀️😄. Predpísali mi magnézium a týždeň, že mám len ležať. Dúfam že bude všetko OK 💕
@liwmia držím palce, určite bude všetko ok,takéto hneď spinenie sa aj mne stáva...beriem ale aj progestenale k magnéziu ..ako prístup v prvej nemocnici .. normálne by som sa sťažovala!!!snaž sa oddychovať ..čo najviac mne to na spinenie veľmi pomohlo ja som od zajtra 12tt ,,už som spinila 3x...
@liwmia držím palce všetko bude dobré.. ináč aj ja pri každej návšteve wc sledujem papier
@miskachrumka to asi väčšina z nás 🤣 Držte sa všetky !!!
Žienky ja sa chcem opýtať je tu ešte nejaká čo má aj panicku poruchu alebo časté úzkosti ?
@miskachrumka mne sa zacali uzkosti ked som prekonala covid. Nikdy som to nemala ale covid mi nieco sposobil co mi to vyvolalo pravdepodobne. Preco?
@miskachrumka ahoj ja nemám panicku,ale trpím tetaniou,trvalo mi to kým som to dostala pod kontrolu
@dadus_ka môžem sa opýtať čo nato užívaš teraz?
@miskachrumka napisem ti správu
Inak žienky, zaujímalo by ma, keď ste na ultrazvuku, počujete aj vy srdiečko? Či len doktorka vidí na ultrazvuku? Ja som ešte ani raz nepočula, len lekárka povie, že je všetko okej. A to som bola u 2 lekároch...
Ahojte ja som bola na sono u Dr.Grochala MT a počula som srdiečko videla všetko. Mala som veľký stres z môjho veku a na to mi len povedal, že minulý rok mal 58ročnú s dvojčatami a všetko bolo v poriadku.... tak kľud. Dúfam, že bude mať pravdu, už len výsledky testov a genetika a možno budem naozaj kľudnejšia.
@liwmia tak čo čítam,veru v zahraničí je to inak áno...
Mne sa zdá že ja stresujem každý deň tak podvedome troška...ale zas ja už som 3x spinila z krvnej zrazeniny...tak dúfam,že kontrola bude ok..beriem od začiatku progestenale a vitamíny...som PN takze sa aj dosť šetrím...
Pri prvom má kontrolovali nonstop,odlezala som si ho v nemocnici tak teraz mi to príde dlho čakať skoro mesiac na ďalšiu poradnu 😋😄
@babullka1 aj ja som spinila 3 dni, ako som vyššie spomínala, ale už je dobre. Ja beriem Utrogestan, ale to kvôli umelému oplodneniu, cca do konca 12tt,takze už len zajtra. Doma som aj ja, nemôžem pracovať tehotná, takže sa povalujem a nudím 😁.
Uuff, tak prvé si si teda "poriadne" užila. Snáď toto druhé ti prebehne hladko 🥰. Držím palce. U mňa je všetko nové, neviem co kedy očakávať 😁

@lenkaaninka veru boli aj nôžky vidieť naťahovalo sa rozhadzovalo rúčkami/nôzkami. Krásne to bolo teším sa na ďalší ultrazvuk 😘
Držím palceky tiež.