icon

Termín pôrodu - august 2021

mishelka111
17. dec 2020

Ahojte je tu niekto s termínom na august ?

babullka1
4. feb 2021

@liwmia aj ja ti držím palce,aby si mala už len hladký priebeh🙂🙂🙂to povalovanie a nudenie poznám,ale teraz už aj navarim..popracem je to lepšie..pri prvom som naozaj len ležala ,iba sprcha ,wc...
Užívaj si rýchlo to ubehne🥰😍

alexaaxela
4. feb 2021

Čaute. Chcem sa spýtať, je tu niekto kto prekonal Covid v tehotenstve?

miskachrumka
4. feb 2021

Tak počúvať srdiečko prvých 12tyzdnov je veľmi škodlivé a normálny gynekolog Vám to nepustí a sám vidi či srdiečko bije cez priesvitnu pokožku

liwmia
4. feb 2021

@miskachrumka ďakujem za odpoveď, to som nevedela, preto sa aj pýtam.

mishelka111
autor
5. feb 2021

Dievčatá, koľko trvalo kým vám prišli výsledky z krvných testov? Ďakujem

mony38
6. feb 2021

Ahojte dievcata, tak som sa tesila a mam uz po radosti, mala som stale tak trocha hnedy vytok a stvrtok vecer aj krv, vcera som bola u dokiho so zaverom ze nam uz nebilo srdiecko. Vcera som.bola 11tt+0, ale uz mam po zakroku. Zjavne priroda si to vysporiadala sama, radsej teraz na zaciatku ako neskor. Skusime nabuduce 🙂 a vam vsetkym prajem pekne tehulkovanie, az to dotiahnete do uspesneho konca 🙂

mishelka111
autor
6. feb 2021

@mony38 to ma mrzí veľmi a prajem veľa síl do ďalšieho obdobia

anariama
6. feb 2021

@mony38 to je mi ľúto, no tvoje postavenie je veľmi dobré a prajem ti tiež rýchle uzdravenie a určite sa zadarí zase s úspešným koncom.Veľa pozitínej nálady.❤

anariama
6. feb 2021

@lien1 ak sa môžem opýtať aký si vek??ja už 40 😊.tiež ma veľmi všade varujú a upozorňujú že som už stará ap...No verím že všetko v zdraví zvládneme. To teda 58.r. s dvojičkami je už čo povedať človek by neveril aká je príroda silná kúzelníčka.

mony38
6. feb 2021

@anariama dakujem, ano som s tym ok, doma uz mam 2,5 rocnu tak neberiem to tragicky
@mishelka111 dakujem

renatatta
6. feb 2021

@mishelka111 ahoj aj ja mam termín na augusta 🙂

lien1
7. feb 2021

@anariama 38, ale zdravotný stav nič moc. Ja stále hovorím na kontrolách, keď mi hovoria vy ste tá staršia mamička. Nie staršia, ale skúsená 😁 Hlavne nech sme zdravé aj mimi. A dokonca padlo, že pôjdem dieťaťu o paličke na stužkovú😂 Inak sú to riadne predsudky. Nevadí za to malé mi to stojí.

mishelka111
autor
7. feb 2021

@renatatta Vitaj medzi nami 👋

lea2727
8. feb 2021

Ahojte dievčatá, tak aj ja sa pridávam 👋 termín mam 9.8. podľa toho čo vypočítal program u Dr, aj keď neviem ci to tak úplne bude, keďže mam až 31 dňový cyklus a ovulaciu neskôr... Ale podla veľkosti na poslednom Sone 22.1.som bola 11+4 🤷‍♀️ nemám žiadne nevoľnosti, schudla som 4kg lebo mi nechuti jest - iba zelenina mi chuti a keby ma nepobolievali prsia tak ani neviem ze som tehotná, až som z toho nervózna 😅 fotku nemám ešte žiadnu, výsledky z prvých odberov sú v poriadku, o prvé babo sme prišli ale tentokrát to vyzerá dobre 🙌 a aktuálne jedine co riešim je, že by som chcela ísť rodiť do LM aj keď žijeme v PK, kde môžem byť už od júla v rodinnom dome u svokrovcov, na samostatnom poschodí čakať na porod a potom by mi v prípade potreby mohli aspoň pomoct/poradiť ako prvorodicke, lebo si neviem predstavit ako by u nás v malom 2-i byte bola mama/svokra bez možnosti sukromia🙈 len si nie som celkom istá cestovaním domov s 2-tyzdnovym miminom 🤔 pekný deň vám 🤰🤰

lien1
11. feb 2021

Ahojte mám ešte otázku po krvných testoch v 12.týždni kedy prišli výsledky. U nás sestrička volá ak je nejaký problém, takže budem mesiac v strese do ďalšej kontroly.

lien1
11. feb 2021

@lea2727 cestovanie v rámci SK v aute je v pohode. Autosedačka a miminko prespí celú cestu. Hlavná je tvoja pohoda.

lenkaaninka
12. feb 2021

@lien1 myslíš tie genetické? Ak hej tak to trvá dlhšie mne brala pred 2 tt a dnes idem na sono kde pozrie orgány atď a budú aj výsledky. Ak myslíš normálny rozbor krvi teraz sa dava aj štítka a mne hneď volala ze mam zvýšené hodnoty a mam ísť na endokrinológiu. To mi tiež vravela keby čosi mi zavolajú. Mne dnes nevojde ani strúhaný vlas do zadnice koli tým genetickym. Mam 38 oni nevedia že partner má 30 a je minimálna pravdepodobnost na nejaké vady ale tabuľky sú tabuľky... Som zvedavá aj v strese

lien1
12. feb 2021

@lenkaaninka áno myslela som genetické. Lebo mne nič nepovedia, že nech sa nestresujem, ale o to som vo väčšom strese. Ďakujem tak počkám a aj tak skúsim zavolať. Sono už mám 😊 za sebou.

lenkaaninka
12. feb 2021

@lien1 tak ja mam 38 rokov a vyšlo mi down na 1ku 25 celkom také no... Ale robil sono a tam NT 0.7 co je super plus nosova kosticka prítomná všetky orgány v poriadku že nemá najmenšie podozrenie na downa a za 3 tt zas ďalšie genetické v 17tt co sa robia. Vysvetlil ze čím je žena staršia tým horšie číslo nahadzu to do tabuľky a vyjde im pravdepodobnosť. No môj doktor to robí tak keď robí toto veľké morfo sono aby mal už výsledky z krvi.

lenkaaninka
Autor odpoveď zmazal
lenkaaninka
12. feb 2021

Baby ktoré máte viac rokov koľko vám vyšli tie testy...

lien1
Autor odpoveď zmazal
mishelka111
autor
13. feb 2021

@lien1 ja som si volala po týždni a všetko mi už vedela povedať

lien1
14. feb 2021

@mishelka111 ďakujem 😊. Tento stres mi nerobí dobre, takže v pondelok zavolám.

lien1
Autor odpoveď zmazal
veronika227
19. feb 2021

Dievcata, mam termin zaciatkom augusta, po 7 rokoch sa konecne podarilo, sice v 5.t. som skoncila po autonehode na streche, auto na srot, ale mimco OK, v 11.t. covid a mimco opat OK. Teraz koncim 16.t.a verim, ze sa uz nic ohrozujuce nestane.

babullka1
19. feb 2021

@veronika227 ahoj prajem už len dobre....ako si zvládla covid?

veronika227
22. feb 2021

@babullka1 dakujem, priebeh bol mierny - teplota 37,6(jeden den), bolesti celeho tela(tyzden) a zapal prinosovych dutin (2 tyzdne) dalo sa to bez liekov, vraj keby to chytim opat, tak uz by to bolo horsie

liwmia
Autor odpoveď zmazal
mishelka111
autor
4. mar 2021

Ahojte dievčatá moje, ako pokračujete/rastiete? Už viete aj pohlavie? Aké vyšetrenia máte za sebou, pochváľte sa 🥰
My sme zatiaľ v poriadku, krásne rastieme a guľatíme sa. No pohlavie ešte nevieme, čaká nás 4D ultrazvuk v marci tak snáď sa dočkáme. 🤩 Budúci ocko sa bol pozrieť na náš zázrak na prvom ultrazvuku tak to bol zážitok ešte väčší pre mňa keď som ho videla úplne "roztopeného" . Chodia s vami aj vaši partneri/manželia/priatelia?Pozdravujem všetkých držte sa a oddychujte čo najviac. Posielam veľa pozitívnej nálady v tieto dni.🌺🌺🌺