icon

Termín pôrodu december 2014

tehulka_mk
24. mar 2014

Tak kto sa ku mne pridá?Mám termín 1.12.2014 😵

t1nulka
5. máj 2014

@brisid jeeeeeeeej, no super 🙂 tak sa teším na tie naše baby 😵 😀

brisid
5. máj 2014

@t1nulka zacinam mat take neblahe tusenie ze to u nas bude chalanisko 😀 😀 😀 niekde som sa docitala (nazor odbornikov vraj), ze ked zene nebyva zle, podari sa chlapec http://najmama.aktuality.sk/tehotenstvo/vypocet... aj podla cinskej tabulky to vychadza na chlapa... tak som silno zvedava

t1nulka
5. máj 2014

@brisid no pravda je, že pri prvom mi nebývalo nejak extra zle aj podľa čínskeho mi vychádzal chalan, aj mám synčeka 😀 ale teraz mi tiež ešte moc zle nebýva, no podľa čínskeho mi vychádza baba, tak som zvedavá 😅 😀

brisid
6. máj 2014

@t1nulka si ma dvakrat neupokojila :D 😝 tak ci tak, po tom vsetkom bude rada, nech to je cokolvek

t1nulka
6. máj 2014

@brisid no presne, je to jedno uplne, len zdravicko nech je a vsetko je supeeeer 😉

brisid
6. máj 2014

@t1nulka nechces sa pridat k nam do Decembroviek? https://www.modrykonik.sk/group/1842/

t1nulka
6. máj 2014

@brisid nejde mi pridat sa ☹

asimama
6. máj 2014

@remeli dva dni boli total zabijak pre mna...fakt pol hodka a uz mi skvrkalo v bruchu..teraz uz je to tuk tuk celkom fajn..ale rana mam najhorsie..kym sa normalne rozjem..tak je 12 hod.na vahe som nestala..ale ja som mala gula..takze si hovorim,ze toto je moje posledne babo..takze potom mozem do konca zivota chudnut 😀 😀 😀

asimama
6. máj 2014

@t1nulka jeeeej bozenky to je kraaasne 😵 😵 😵 mna to caka o tyzden v pondelok..tak hadam bude vse ok..aj tak mi to dakym sposobom ten cas strasne rychlo leti..dva tyzdne ubehli ako voda..a tento posledny ..uvidime 😀

sziwi
6. máj 2014

Ahojte, pridavam sa k vam 🙂 Prve tehu a termin zatial vychadza na cca 6.decembra :D Momentalne sme okolo 9+2tt, ak to dobre pocitam... Tesim sa aj s vami ostatnymi a hlavne, budeme mat krasny vianocny darcek - nakrajsi na svete 😝

amonda
6. máj 2014

@t1nulka
@sziwi
napiste @denka_k a ona vas da do sukromky 🙂

remeli
6. máj 2014

@brisid
@t1nulka ja som tiez pozerala cinsku tabulku a ja to mam tak ze v decembri je to baba a v januari chlapec 😒 termin je na december, co je pravdepodobnost aj prenasania,mno vyber si 😀
ale citala som take babske recepty ako zistit pohlavie, skusim pozriet niekde som to ulozila...

remeli
6. máj 2014
asimama
6. máj 2014

by ma zaujimalo,ci ste to uz oznamili rodine..az po tehu knizke,ci cakate-(li)ste po prvom trimestri? 🙂

asimama
6. máj 2014

@remeli tak na toto som strasne zvedava,ci to vynde.. 😀

mysuliatko7
6. máj 2014

Tiez sa pridavam 🙂 Termin 5.12 kusok pred mojimi narodkami <3

remeli
6. máj 2014

@asimama my to chceme oznamit az ked lekar povie, ze je vsetko ok, a to budem cca 10 tt, mozno pockame, ja som nemohla otehotniet viac ako 4 roky, preto mam trocha obavy...

brisid
6. máj 2014

@remeli neviem aku si mala ty tabulku ale tu, co som pozerala ja, v tej sa ratal vek v ktorom zena otehotnela a mesiac kedy otehotnela 🙂 posles mi link na tu tvoju tabulku?

remeli
6. máj 2014

@brisid som ja koza, ja som si to vobec nevsimla, mas pravdu, tak potom to vychadza na chlapca 😉

brisid
6. máj 2014

@remeli uz som si myslela, ze mas inu tabulku 🙂

remeli
6. máj 2014

😀

ematko29
6. máj 2014

@remeli hm mne podla tabulky vychádza chlapec ale podla sody dievča,počkáme na ultrazvuk.Myslíte ,že ked pôjdem v ukoncenom 13tt na ultrazvuk bude sa dať zistiť pohlavie?

sziwi
7. máj 2014

Nooo, podla tabulky aj mne vychadza, ze by to mal byt chlapec. Ale teda podla toho, ako mi je zle stale a to od sameho zaciatku (asi 3tt) my vsetci vravia, ze to bude baba jak vysita.. No neviem teda 🙂

dulkagabulka
7. máj 2014

Tehuľky z Nitry a okolia, 16.mája 2014 premietanie nádherného filmu Podoby pôrodu a Rozhovory o zázraku s dvoma členkami OZ Ženské kruhy a úžasnými dulami Zuzkou Bajkaiovou a Gabikou Janovičovou http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...

nickituska
7. máj 2014

@tehulka_mk prosim o pridanie do skupiny

lenka.s
11. máj 2014

@nickituska si tam 🙂

asimama
12. máj 2014

od dnes cestna drzitelka tehotenskeho preukazu 🙂 ale mimco som nevidela,kedze mi sestricka zmarila moje plany..taaaak az 26.5 🙂

issiq
14. máj 2014

Ahojte decembrovky chcem sa opytat ci beriete nejake tehotenské vitaminy ak ano od ktorého tt??

sziwi
14. máj 2014

@issiq Ahoj 🙂 Ja beriem Femibion. Brala som ho uz skor, asi od oktobra, ked sme sa zacali s priatelom snazit o mimi. Ale je to dost draha zalezitost, hmm...