icon

Termín pôrodu december 2016

veronikax
1. apr 2016

Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Termín pôrodu december 2016
katka_branko
11. jún 2016

Baby, viem ze je na to ešte čas, ale práve som čítala jednu diskusiu...
A tak som sa chcela opýtať či aj vy uvažujete o príprave na pôrod s aniballom al. epi no...?

zuzanaete
11. jún 2016

@katinka4 Ja som si pri prvom tehu pocas celeho tehotenstva kupovala tehu veci svojej klasickej velkosti. Vyslovene tehu som si kupovala iba nohavice. Ostatne sa da kupit aj z netehu, ale treba ten spravny strih. Vsetko, co bolo dlhsie (tak pod zadok) a z elastickej latky alebo volnejsie pletene pulovre, tak bolo ok. A nosila som to aj potom po tehu. Tie tehu veci su sialene drahe.

ikushik
12. jún 2016

@katka_branko ja chcem skusit urcite aniball,dve kamosky ho pouzivali a nevedia si vynachvalit /obe maju 2deticky/ ziaden nastrih..ale nie je to 100% ze ta dietatko nenatrhne..o mojom porode Vam radsej ani nepisem lebo by ste sa nalakali 🤐

katka_branko
12. jún 2016

@ikushik ja som práve preto nad tým rozmýšľala, lebo viaceré ženy z môjho okolia nemajú zrovna šťastné spomienky... A aj keď sa možno nevyhneme nástrihu, aspoň budem mat dobrý pocit ze som pre lepší pôrod niečo urobila 🙂
Myslím že aj keď sa nedostanem na neviem aký obvod, psychicky mi to ako prvorodičke pomôže...
😊

kangaba
13. jún 2016

Ahojte, ma niekto problem s bakteriami v moci? Vsetko ostatne mam negativne iba tie bakterie mam. Dostala som na to antibiotika, ale nepomohli :(

katinka4
13. jún 2016

@zuzanaete ja som tiez teraz objednala iba nohavice a kraťasy , ine tehu veci mi netreba , a šaty na leto si idem šiť z elastickej látky sama .

katinka4
13. jún 2016

@betarkalienka tak potom ma tie tripple testy este len cakaju vo stvrtok idem o 11:30.Tak tie skumavky predtým boli genetika ... Vidno že som tehotná prvýkrát - vôbec neviem čo a kedy ma čaká . 🙂

betarkalienka
13. jún 2016

@katinka4 Ja som tehotna tiez prvy krat, no vlastne druhy krat ale teraz dufam, ze aj s uspesnym koncom 🙂 Mne beru strasne vela krvi, lebo chodim casto ku hematologicke . Ja uz aj stracam prehlad na co vsetko ide moja krv, hlavne, ze oni vedia a je vsetko v poriadku 🙂

katinka4
13. jún 2016

@katka_branko ahoj, k téme pomôcky na uľahčenie pôrodu ti veľa nepoviem lebo viem len toľko že nie vždy je to dobrá voľba . Kamarátka bola prvorodička a chcela si pomôcť - použila niečo čo roztvára pôrodné cesty ,nemám tušenie ako sa to volá , ale dopadlo to tak že s pôrodom problém nebol a ale to šitie čo musela absolvovať - primár pôrodnice sa rozčuľoval že v živote nešil taku ranu .Aj sa jej veľmi dlho hojila.

betarkalienka
13. jún 2016

Dievcata chcem sa opytat, ci vas uz objednavali na druhe tripple testy, na krory tyzden vas dali?

wooperka
14. jún 2016

Ahojte baby, ja som práve v 15. týždni a termín pôrodu mám zatiaľ určený na 12.12.2016 🙂

Aké máte pocity? Ako ste sa zžili s tým, že na Vianoce budete mať poriadne rušno?

Vie už niektorá z Vás či bude mať chl. alebo dievčatko? 😀

wooperka
14. jún 2016

@lebonka Ahoj, u nás chlapčenské je ťiež Filip, dievčenské Nina alebo Ema 🙂

wooperka
14. jún 2016

@mimik35 Ahoj, ja som v 15. týždni a ešte v pohode spím na brušku, nemyslím si že by to malo zlý vplyv na plod...

zibritka
14. jún 2016

@betarkalienka na 16tt mam ist na tripple testy... 😉

veronikastrickova
14. jún 2016

@wooperka ja mám termín13.12. a som teda nesmierne rada, že termín je takýto, ešte celkom v pohode pred Vianocami. Ja som sa bála, aby termín nevyšiel 20teho a neskôr. 🙂

matilda72
14. jún 2016

@wooperka no my máme termín tak 24.12-25.12 takže ja sa doma asi veľmi nezdržím aspon nebudem mať predvianočný zhon z upratovaním 😀

chichina8
14. jún 2016

Ahojte. Je tu niekto,kto ma termin 18-19.12?

sugarfree999
14. jún 2016

@chichina8 ja napriklad 🙂

betarkalienka
14. jún 2016

@veronikastrickova ja mam termin 12.12- 🙂

kangaba
14. jún 2016

Ja mam termin 15.12. 🙂

chichina8
14. jún 2016

@sugarfree999 jeeeej, tak to je super a kolke babo?

wooperka
14. jún 2016

@veronikastrickova 🙂 No u mňa to vyzerá na cisarák, takže to ešte vyjde asi o týždeň skôr....chcela som prirodzene, ale bohužiaľ kvôli opakovaným operáciám očí sa to nedá..... :(

wooperka
14. jún 2016

@matilda72 Juuuj, to je paráda 🙂 A mená ste vyberali nejaké vianočné? 🙂

Alebo niečo z úplne iného súdka?

chichina8
14. jún 2016

@kangaba jej, tak to mas skoro ako ja terminž

matilda72
14. jún 2016

@wooperka no mená už máme dávno vybrané, chlapec na 100% Matúš a ak dievčatko tak máme dilemu medzi Dorotkou a Klárou takže asi taká naša slovenská klasika nič špekulatívne 😉 no bude to krásny darček už teraz neviem, dočkať ako si ho rozbalím 😵 😵

matilda72
14. jún 2016

Inak dievčatá, neviem, či sa medzi vami nájde niekto z podobným problémom. akože často mávam BV (bakteriálnu vaginozu) čiže sa mi premnožuje garnelea vaginlis. no a k tomu mi zistili, že mám premnožené biele krvinky čo značí zápal a k tomu kvasinky, nepoznáte nejaké prírodný recept pre tehuľky aby sa to nezopakovalo, viem že teraz ma atb od spodu neminú ale ked to preliečim tak nech sa to tam dole udrží ako mám. niekde som čítala, že je dobré papať probiotiká .... nemáte s tým niekto skúsenosti

michala.s
14. jún 2016

@matilda72 Mne doktor hned s atb nasadil aj vaginalne probiotika, take cipky to boli. Skkus sa ho spytat ked si pojdes po recept na atb ci ti nevie predpisat aj nejake probio

matilda72
14. jún 2016

@michala.s no u mna je to hrozné, že sa i to stále opakuje dookola toto som mala aj pri prvom tehu. pred dvoma týždnami som dobrala floumizin zabral na 4 dni a potom zase výtok. už aj svokra či netreba preliečiť muža 😀 no to je to, že recept mi donesie sestrička k nám domov lebo. ja bývam v Krupina a dr mám vo Zvolene čo je 30 km tak sa mi nedá odbiehať 😀 a to probiotiká od spodu??? máme doma nejaký pangamín tak skúsim jesť ten a dala som si záväzok žiadne sladkosti iba ovocie a skúsim to obmedziť s pečivom a uvidíme 😀 ale díky

michala.s
14. jún 2016

@matilda72 Vyskusaj. Ono to u nas bola nejako vaginoflora ci nejako tak sa to volalo, boli to dve cipky ktore sa odspodu vkladali. Inak svokra nemusi mat az taky zly napad, vela razy som citala, ze treba aj chlapa preliecit aby sa to zene nevracalo, kor ak mate aktivny intimny zivot.

sugarfree999
14. jún 2016

@chichina8 prvé tehotenstvo, prvé bábo 🙂 takže som z toho patrične nervózna a vo vytržení 😀 a nejak som vnútorne presvedčená, že to bude chlapec 🙂