Termín pôrodu december 2016
Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Dievcata chcem sa spytat,ci mala niektora z Vas svetlo ruzovy vytok v case menzesu?Toto je moje druhe tehu a kazdy mesiac, takmer na rovnaky datum slabulinke spinenie. Ked som zistila,ze som tehu mala som slaby menzes,o mesiac znovu a teraz som 14tt a na den opat,ale teraz z najslabsie
@wooperka asi tak ak by som mala myslieť len na zlé kde by som prišla asi nikde. viem stať sa môže čokolvek a to neovplyvníme kamoška tiež malá zdravá ako buk a nakoniec ju musela porodiť v 42tt mrtvu. to čo sa stane neovplyvnéme ale niektoré veci sa dajú a to je pozit. myslenie a urobiť všetko pre to aby sa bábo malo v brušku dobre. ja som si to dosť vyčítala, že aspon to som mohla dať maličkému krásne chvíľky v brušku a ja som bola len nervozna myslela som len na to najhoršie čo sa môže stať a preto som sa rozhodla to zmeniť a dať drobcovi všetko už teraz v bruško. áno občas ma prepadne zlá myšlienka ale snažím sa ju hned zahodiť za hlavu a neboj bude dobre. všetko máte v najlepšom poriadku užívaj si tehuľkovanie 😀
pocujte baby, som 15tt, zajtra idem na tripple, na mne dr nerobil ziaden NT skrinig. robil raz utz pri ktorom aj nieco zapisoval, ale konkretne nic mi nepovedal. je to bezne vysetrenie, ci nieco speci za co si platite?
Lebonka@ ja som v 14tt a minuly tyzden som bola na NT sone,ale uz druhy x,lebo malicke nechcelo ukazat siju, vsetko zmerala,aj fotky mi krasne vytlacila,nic som neplatila. O dva tyzdne ma objednala na krv,to budu tie triple testy
@matilda72 Matilda len ta poopravm 🙂
Pangamin su B vitaminy, mozes ich papat, neublizia ale ani nijak extra nepomozu. Nie su to antibiotika ako pises a ai probiotika. Su to pivovarske kvasnice, ktore davame pri nedostatku B vitaminov alebo malym dtom na chut do jedla.
Urcte si kup jedny normalne dobre probiotika ako som ti pisala a staci jedu dene, takze si kupis 30tbl balenie a mas na mesiac.jednak ti dvihne imunitu voci zenskym infekciam a jednak ti upravi travenie, ktore je v tehotenstve aj tak problem :D
A ten Gynoflor zdola je len na predpis, ale moze sa v tehotenstve, alebo navolno si kupo rovno Maldion alebo ine cipky, ale s probiotikami, nielen s kyselinou hyaluronovou alebo mliecnou, lebo su aj take zdola len bez probiotik. Zenske infekcie poznam velmi dole, trapila som dobre roky, mne pomohlo len mrazenie krcka plus silna imuntna liecba vakcinou. A odvtedy mam pokoj chvalabohu. A ked sa mi to zacalo vracat preliecila som sa Wobenzymom. Ale tieto moznosti nie su v tehotenstve vhodne, to az potom skus poriesit..
Dievčata je tu niekto tiež na PNke?? Alebo chodite všetky do roboty ešte? Ja po 2 potratoch (pred oboma som aj ochorela a potom babo odumrelo..takže to už nechcem riskovat a kedze robim v lekarni je tam vysoka sanca nieco nachytat..tak som doma 🙂 až do konca....
A tiež rozmyšlate v lete nad nejakou dovolenkou? Alebo len nejake vikendove pobyty alebo blizke more napr.Chorvatsko??
@martuska2 ja som na Pnke,ja som mala hematomy,asi dva mesiace v kuse tak som sa bala vratit do prace,mam fyzicky narocnu pracu,ako myslim dvihanie a tak..
Lebonka@ skus sa opytat,mbe to robili aj pri prvom a maly uz bude mat 8r. v auguste. Ja sa fakt nemozem stazovat,mam starostluvu doktorku, mala som problemy s bakteriami a snazila sa nic nezanedbat
Baby prvorodičky, ako ste na tom s pocitom materstva? Už to úplne preciťujete to mamičkovanie? 🙂
Alebo máte ešte zmiešané pocity? Ja som s tým tak, ž jeden deň som úplne happy a všetko si viem predstaviť a všetko zvládnem a druhý deň mám pocit, že o bude nadľudský výkon vychovať dieťa 🙂
@wooperka ja sa velmi tesim🙂 ja sa nebojim praveze vobec ako vychovame dieta,mozno pridu este take obavy,ja som mala problem s tym aby som verila ze to dobre dopadne..Mala som 2 mesiace hroziaci potrat som krvacala,to bolo tazke na psychiku,ale teraz sa snazim uz mysliet pozitivne🙂
@cicikmicik 🙂 Aj ja mám skôr také obavy, že na prvý šup hneď mesiac po vysadení antiky sa nám podarilo splodiť tento malý zázrak a stále tomu nemôžem uveriť, že mám také šťastie, že aj testy sú zatiaľ všetky v poriadku, hlavne keď viem koľkí s tým majú problémy aj roky sa snažia, alebo majú kopu potratov. Tak sa mi ešte nedarí uveriť tomu, že sa nám zadarilo na prvý šup zdravé bábo. Ale musím tomu veri inak sa zbláznim 🙂
@wooperka no ja som po ivf..potraty nastastie za sebou nemam a dufam ze to ani nezazijem..naozaj bud rada ze sa vam to takto podarilo,ze to netrvalo dlho a ze prirodzene🙂..neboj bude vsetko dobre🙂
@tayluska aha takzeuz mas doma drobca 🙂 A teraz pride druhe 🙂
No ofiialne nemozem to je jasne, iba ked to risknem. Ale mna dali na Pn hlavne aby som v robote neschytala infekciu a podla mna cerstvy vzduch vonku v tieni mi neublizi. To uz viem, ze opalovat sa priamo nemozem, skodi prehrievanie. Nechystame sa inak nikam, len stale na to myslim, ze v byte cele leto to nie je nic moc..
@martuska2 teraz pride tretie 🙂 Presne pre to chcem vyuzit dovolenku, ktora mi este ostala, nech nemusime sediet doma 🙂 Lebo by sme sa vzajomne pozrali 😀 V piatok idem do prace za sefkou sa dohodnut, co dalej a az potom budem premyslat, ako to spravit. Snad sa dohodneme a budeme vsetci spokojni. Najradsej by som sla do prace, lebo uz som 3 roky doma a potrebujem si oddychnut, kym zas nabehnem na ten isty kolotoc.
Ahojte 🙂 mám termín 1.decembra tak sa tu hlásim 🙂 som v 16.t. podla dr. to ma byt chlapec.Tak uvidíme.jedného uz štvorročného doma mám 🙂 🙂 pekný dnik
@betarkalienka mňa objednal na triple v 16tt 🙂
@chichina8 ja mám termín 19.12. 🙂
Ahojte ja sa chcem len opytat vsetkych Vas tu aj zakladatelky ci nechcete spravit z tejto skupinu sukromku? predsa sa tu len preberaju osobne veci 😉
@ceruzka2015 Vdaka, ja som tiez v 16 TT objednana 🙂
@veronikastrickova :DDDDDDDDDDDDDDDD mne je jedno, kedy to bude. Kamoska chce aby to bolo 17.12. na jej narodky :P
ceruzka2015 @ jeeeej supeeer, mame rovnaky termin a uz ti vidno brusko

@veronikastrickova ja sabuz tesim ako ho uvidim. Je tobstrasne zvlastny pocit vediet,ze clovek ma v sebe malilinkeho clovicka a nevediet co tobbude. Beriem antidepresiva,ale uplne slabulinke tak preto ta neistota. Ale velmi pekne dakujem za podporu. Je to tu ako skupinova terapia ked si clovek cita vase osudy,radosti aj strasti.vje super mat taku podporu a pomoc🙂