icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

phoebe28
29. jan 2015

No pri hornej dvojke mal soplik aj teplotu,ale v tom case bol po ockovani.ale castu a redsiu stolicu a sopliky mavame pri zuboch.

ohlala
2. feb 2015

Dievcata, uz sa znarodeninovatieva. Budete niektora robit tortu, ktora je z veci, co maju drobci povolene? Zatial som nasla prevazne nepecene s jablkovym pudingom alebo s kyslou smotanou.

lydia15
2. feb 2015

@ohlala my oslavujeme 13.2. torta bude pre dospelakov ale dame malej okostovat😀

elka7
3. feb 2015

Torta bude klasicka, ale dam jej troska ochutnat. Ale neviem ci bude chciet vobec, kedze ona malo co da do ust. Co dostanu vasi drobci? Ja este neviem, kedze ma kopec veci, hraciek po sestrinej malej.

adka31
3. feb 2015

Tak sme tu asi prvi 🙂 dnes oslavujeme rocik 🙂

jeessie
3. feb 2015

@adka31 tak gratulujeme prvemu priznanemu oslavencovi zo skupiny 🙂 nas to caka o tyzden, este som nevymyslela darcek :( od starych rodicov dostane novu autosedacku (ani tu som este nevybrala...) a od rodicov neviem neviem, asi nejaku hracku zase, lebo tatino ma pocit, ze treba... na vianoce dostala taky hraci stolik v jej velkosti - stoji pri nom, packa po vsetkom a jej to vselijako hra, tak potom tancuje, strasne je zlata a paci sa jej, tak to bola dobra volba, ale teraz neviem co vymyslim...

inak, my mame 8 zubov - vcera sa prerezal ten posledny, niekedy byva taka umrncanejsia, ale zatial mi nehoruckovala ani nic podobne zo zubov, dufam, ze nam to vydrzi. klop-klop🙂

jana1975
3. feb 2015

@adka31 veľká gratulka 🙂,my sa k vám ročným pridáme 6.2.,torta bude "dospelácka",samozrejme aj malá ochutná,teda bude papať,koľko bude chcieť...ja jej už všetko dávam,podľa mňa ročné deti už môžu všetko...samozrejme nie moc slané,korenené ...

adka31
3. feb 2015

My sme kupili sane, ale tak to je taky darcek aj pre ostatnych 🙂 dostal lego duplo, to ho bavi chytat, hadzat a vysypat z krabice a ozuzlavat 🙂

slniecka85
4. feb 2015

blahozelame!my sme mali rok 1.2,oslava s rodinou prebehla dobre,torticku som jej piekla ja a bola dospelacka🙂

momentalne zas soplime,dufam ze to je len zo zubkov, a nie nejaka viroza alebo choroba...

fleur2
5. feb 2015

gratulujeme k prvym narodeninam aj my sme mali 1.2. prvy rocik.Tortu som piekla orechovu,dali sme jej ochutnat,nechutilo, mlecko jej najviac chuti 🙂

majaon
12. feb 2015

Ahojte,dlho som tu nebola,lebo moje chlapciatko malo horucky asi zo zubov a ked presli teploty,tak ochorel - kasel a soplik trosku,uz je to lepsie,ale este mu tecie z nosteka...Doktorka mu pozerala dasna a ze mu ide viacero zubkov naraz,no chudatko moje...

Inak gratulujem vsetkym co uz oslavili prvy rocik,hlavne vela zdravicka,my budeme mat 17.2.,ale oslava az potom v sobotu,tortu mame zajednanu,klasicku,no a chystame sa mu kupit asi to lego Duplo,sice ma najradsej kolesa na vsetkom,ale auto dostane od starych rodicov 🙂 Simonko je v poslednom case velmi ucenlivy,vsetko opakuje,je to zlatunke...Ockovanie nas este len caka 26.2.,inak papa pomaly vsetko,okrem korenistych a moc slanych jedal,no stale prevlada mamin "cicicek" ...Planujete niektora po roku odstavit svojho drobca od kojenia,ci to nechate na nom? Ja to urcite silit nebudem a budem dufat,ze prestane sam...
Tak zatial sa majte a drzte sa 🙂

lydia15
13. feb 2015

ahojte.tak my máme dnes 1 rocik.strašne rychlo to ubehlo.oslava bude v nedelu.

adka31
13. feb 2015

Aj my mame az teraz v nedelu oslavu s rodinou a tortou ako sa patri, doteraz bol stale niekto z rodiny chory. Tak dufam, ze vsetky churoby su uz fuc 🙂 uz aby bola jar, to obliekanie a napchavanie do fusaku ma uz nebavi a ani malemu sa v tom kociku teraz v zime nejako nepaci .

miky132
15. feb 2015

Ahojte! my sme oslávili 1.rôčik už 25.1 narodili sme sa skôr....Oslavu sme ale kvôli sťahovanie nerobili bude až budúcu nedeľu ale ako darček dostala boby🙂....Rastieme už sa odhodlávame na prvé kroky napr. včera boli dva, myslím že to príde postupne, ale okolo nábytku lietame ako draci...očkovanie sme mali odložené kvôli mojej chorobe...
@majaon určite neplánujem odstaviť chcem to nechať na ňu aj keď to vyzerá že ešte na maturite si potiahne:D
neviem ale zase čo by sme bez dojčenia robili...čo sa týka jedla zavádzame postupne a ešte dlho jej budem variť zvlášť a keď som tento týždeň robila bkalažán sebe a dala aj jej vôbec jej to neviezlo...najradšej má to čo si sama vie dať rukami...
Zúbky máme len dva uvidíme kedy konečne vyjdu aj ostatné...inak je Laura stále dobručká, vie sa zahrať aj sama a ja to oceňujem, keďže píšem diplomovku a leze mi to už hore krkom:(už nech je máj a ja si konečne začnem vychutnávať materskú "dovolenku"...
@adka31 obliekanie tiež nenávidím a poslednú dobu chodím viac iba s nosičom lebo mi je to pohodlnejšie ako stále dávať do toho kočiara...

lydia15
16. feb 2015

Ahojte.takze oslava dopadla dobre,z torty mala nechcela a z darceka mala veliku radost.

ohlala
17. feb 2015

@lydia15 jej, ja tiez planujem trojkolku 🙂

lydia15
17. feb 2015

@ohlala cele poobedie v nej sedela😀

lucya87
17. feb 2015

@ohlala my mame rok dnes.
Tortu budeme robit aj pre deti.
Z piskotoveho cesta smotany tvarohu a ovocia.
Prvu oslavu uz mame za sebou. Vsetkym zelame krasne narodeniny aj popredu aj po zadu 😉

veronikapodolska
17. feb 2015

Aj my máme dnes rôčik 🙂 máme 2 zúbky, beháme ako drak a vymýšlame 😎

ohlala
18. feb 2015

@lydia15 co je to za model? Ja zatial poskulujem po injusa city ale co si tak citam, je to celkom loteria, ci bude dieta chciet byt na trojkolke alebo nie a je to dost penazi za dalsi stojan na saty ... (okrem toho som bola dost nalomena na trojkolku s retazou, vraj na tych s pedalmi na prednom kolese niektore deti nevedia slapat)

lydia15
18. feb 2015

@ohlala toto je smoby be move confort a ta ručka je super lebo mala sa chytí ten tenkej tyčky a potom si ju sama tlačí .aspoň ma neboli chrbat a nemusím ju drzat za ruky.eště sama nechodi.

lucia0108
18. feb 2015

Ahojte... ja som tu chvilu prispievala... ako sa narodila mala tak som prestala... narodila ss 4.2. ale diagnostilovali nam down syndrom... obcas tu chodim obzriet vrstovnikov 😉 som sa konecne odhodlala...
vsetkym oslavencom prajem vela zdravicka😊

sonulka81
18. feb 2015

@lucia0108 krásne dievčatko..mysme mali byť 8.2 ale malá sa poponáhľala a 22.1 sa narodila a nechcem sa v tom šprtať ale v tehotenstve to nezistili?nepamätám či sa to tu niekde pozadu písalo....ak chceš odpovedaj ak nie nechaj tak...málo sa sem prispieva teraz...aj zato že nieje čas aj zato že na fb je skupina februárovky... 😵

lucya87
18. feb 2015

@ohlala skus pozriet mozno aj Puky trojkolky. My mame a je perfektna.

lucia0108
18. feb 2015

@sonulka81 dakujem... vysli mi zvysene triple testy... viac som nikde nesla 😉
chceli sme ju a basta aj ked lahke to nebolo..

sonulka81
18. feb 2015

@lucia0108 tak to je fajn,že napriek všetkému ste sa rozhodli bojovať...to chce veľa odvahy a síl ak ešte človek nevie do čoho ide.. 🙂

adka31
19. feb 2015

@lucia0108 ahoj, malicka je nadherna 🙂 uvidis, kolko lasky budete po cely zivot od nej dostavat. Isto je opatera aj vychova narocnejsia, ale to je zasa individualne. Nieco o tom viem, studovala som specialnu pedagogiku. Iste je, ze VSETKY deti su krasne, plnohodnotne a rovnake. O tom je inkluzia. Prajem vela sil a radosti s vasim drobcom. A ako sa vola? Kludne prispievaj, nech to tu zije 🙂

miky132
19. feb 2015

@lucia0108 je krásna a presne ako píše aďa bude vám dávať toľko lásky....tiež som sa starala o také dievčatko abolo veľmi šikovne a pokial dostávaju starostlivosť niekedy predbehujú aj vrstovníkov....veľa síl prajem a zdravia!🙂)

bambulka12
20. feb 2015

@lucia0108 je naaadherna,ja mam neterku s ds,ma 16 mesiacov a je neskutocna,strasne ju lubime,je to take slniecko nase 🙂.Sestre tiez vysli zle testy,ale tiez to nejako nerirsila a maju z nej neskutocnu radost 🙂

ohlala
22. feb 2015

@lucya87 ktora to je? Co som pozerala, tak boli od dvoch rokov a 90 cm, co nasa teda nema.