icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

zuzuk22
17. jún 2016

@adelz ja som povedala teraz v 8 tt 🙂

nikamo17
17. jún 2016

Baby má krce v žalúdku??:( Jem len preto že musim niečo mať v sebe inak mi vôbec nič neberie poraďte nič manejako nebaví:(

ritamama
17. jún 2016

@bugatka6 neviem co u nej znamena, ze plod je nizko, ale srdiecko moze byt aj neskor, ako v 7.tt. Zalezi na tom, kedy si mala ovu. Presne v kolkatom tt si? 6+kolko? Velkost plodu nevies? Mohlo byt neskor zahniezdenie. Kedy mas ist na kontrolu? Drzim palce!

kotatko1232
17. jún 2016

@lilianna1988 Ved jasne ja by som NIKDY v zivote nezabila dieta!!!!

bugatka6
18. jún 2016

@ritamama som v 7tt +5 vraj velkost zodpoveda ale je nizko akoby pri "vychode"toto ma vystrasilo.mam spinenie co vraj tiez nieje plus faktor.ale pozitivne je ze pred 10 dnami som bola na ultrazvuku a narastol odvtedy plod a mam zvracanie a vsetky priznaky ze by to malo ist dobre.tak neviem...na kontrolu idem o tyzden.

kotatko1232
18. jún 2016

@bugatka6 ked sa zvecsuje tak sa nemusis bat...hlavne vela odychuj ak sa da a uvidis bude dobre 🙂

lareina
18. jún 2016

Babyyyy veď toto nieje možné, zobudiť sa v sobotu pred 8 na neprekonateľný hlad.....a to som mala večeru a ešte celkom neskoro 🙈🙈🙈

lenkamatus
18. jún 2016

A mne baby ako je zle doobeda...ani z gauca sa neviem postavit...ufff uz nech je bebruar

nikamo17
18. jún 2016

No mne je tiež na figu doobeda....a vyradila som železo....tak uvidíme či hnačky ustúpia :(

lucka261177
18. jún 2016

No mne je zle akože uplne v kuse hlavne psychicky som uplne mimo. Na nic nemám náladu v kuse som zamračená vsetko mi lezie na nervy hlava ma boli stale kedy sa to skončí 😢😢😢???

lareina
18. jún 2016

@lucka261177 Jaj moja držíme prsty, ja som bola veľmi naštvaná vcera v práci, všetci chodili po špičkách okolo niektorí ani nedýchali 😂🙈 to prejde uvidis, ber to pozitívne. Mozno si len unavená, ja som sa krásne vyspinkala a mam dobrú náladu.... Ale su to asi aj hormoše 😔🤔

diablik2102
18. jún 2016

Baby vopred sa ospravedlnujem a tu fotku zmezem ...ale poprosim vas o radu ...meriam si bazalnu teplotu len tyzden ...mam 5dni do MS ...preco mam taku vysoku teplotu ?? Lebo na inych grafov som nevidela taku teplotu ...dakujem

butterfly333
18. jún 2016

@diablik2102 aku vysoku?ja mám takuto bežne každy cyklus až do ms ,tak mne sa zdá normálna,ked bude takáto aj po 18DPO može íst o tehu.

diablik2102
18. jún 2016

Dakujem

ritamama
18. jún 2016

@bugatka6 tak Ti zelam, aby ten tyden ubehol rychlo

diablik2102
18. jún 2016

Teraz som si robila test asi sa kuvam pridam 🙂 urobim este rano 🙂

sayurinka
18. jún 2016

Ahojte dievcata, tak sa pridavam aj sem 🙂 čakame druhe bábo 😉

vcielka199
18. jún 2016

Ahojte. Ja som bola dnes na pohotovosti,mala som spinenie. Dostala som duphaston a ascorutin... mám počkať ako sa to bude vyvíjať... videl cez ultrazvuk iba dutinku bez embrya... ale vraj môže byť malé,ale na 5tt to nesedí. Tak uvidíme. Cakam,ci pride krvácanie...

lucka261177
18. jún 2016

@vcielka199 toto snad uz ani nemoze byt pravda ☹ ☹ my sme nejaka smolna skupina 😢 drzim palce nech to dopadne dobre.

ritamama
18. jún 2016

@vcielka199 drzim palce. Ak mas doma test, skus rano jeden na porovnanie. Ak si dobre pamatam, mala si pekne ciarky.

veverickav
18. jún 2016

@diablik2102 a merias si ju kazdy den presne ten isty cas aby sa dali porovnat hodnoty?

diablik2102
18. jún 2016

@veverickav ano 🙂

veverickav
18. jún 2016

@diablik2102 tak je to na dobrej ceste 😉 Aj mne sa drzali teploty hore

origalaxis
19. jún 2016

Caute kocky 🙂 ako sa mate? Ja uz dva dni celkom fajn, myslim moja nalada, uz je dobra a aj ta unava je trosililinku mensia 🙂 ale tak jedna kava denne musi byt a pomaha mi uplne najviac 🙂 a jem femibion a myslim si ze aj ten mi trosku pomaha. My sme s dcerkou mali budicek o piatej dnes tak uz mam upratany cely dom 🙂 cakame na muza, dnes sa vracia zo splavu 🙂 a dnes je den otcov!!! Ak by ste niektora chceli ocenit svojho manzelika, otca deticiek na svete aj tych v brusku 🙂 krasnu nedelu!

nikamo17
19. jún 2016

Tak žienky mne je troška lepšie tie hnačky trocha ustúpili no žeby to železo bolo na vine? ..a celkovo má tú niektorá S tým problém....? Aj doki vraví že sa ešte nestretla v tehu S hnačkami ale S vracaním poraďte peknú nedeľu prajem

bugatka6
19. jún 2016

@vcielka199 ahoj ja mam ten isty priebeh som v 7tt a mam spinenie od zaciatku.Zatial je vsetko v poho beriem tie iste lieky a mne robili prvy ultrazvuk v 6tt takze sa neboj je este skoro 🙂

zuzuk22
19. jún 2016

@nikamo17 no ja od kedy som zacala brat zelezo cca 3-4 tyzdne tak mam opacny problem ....skor chodim na velku o polovicu menej ....

veverickav
19. jún 2016

Baby, Na prvej prehliadke mi bude doktor robit sono alebo ultrazvuk? Dakujem vam 🙂

pepka123
19. jún 2016

@veverickav veď to je to isté 😂

lucka261177
19. jún 2016

@veverickav ty asi myslíš ci bude robit vnútorne alebo cez bruško Nie? Myslim ze vnútorne sa robi to prvé