icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

lucka261177
7. júl 2016

@ritamama mandle v supke vždy u mna zabrali

lipka16
7. júl 2016

Ahojte ties bi som sa rada pridala do skupinu 🙂

ritamama
7. júl 2016

@lucka261177 dakujem. Vyskusam🙂. Ako sa mas?

ritamama
7. júl 2016

http://www.google.sk/search?q=výška+hcg+v+tehot...
katkita hcg masv pohode, na tych 6-7 tt, ako si Ty pocitala. Vymen lekara prosim, nestoji za to!

ritamama
7. júl 2016

@katkita to asi zle prekopiroval ten link. 😎 . Daj do googla vyska hcg v krvi a uvidis tabulku 😀

lucka261177
7. júl 2016

@ritamama no nosím ten naramok proti nevoľnostiam tak mi nieje zle a dost som začala jest tak snáď neskočim plus 20 kg mam chuť zrazu na nezdravé veci co sa mi nepáči 😊trocha ma serie muž ale inak klopem ze Ok zajtra prvé ozajstne vYsetrenia krvi asi aj to špeciálne uz uvidím co doktorka povie na moje otázky tak zajtra sa podelíme o zážitky kedze aj ty ideš 😉

petra1303
7. júl 2016

@ritamama jaaaj tak ja ešte kyselinu nemám... no ja sa netesin na babo ešte...lebo neviem co mam robit, chcela som bábätko, ale všetko sa pokazilo a som totálne hotová, ze co urobím... lebo predsa pri treťom už inak rozmýšľam ako by som pri prvom...

martinaj
autor
7. júl 2016

@petra1303 ja viem, ze nemam pravo. Tusim si pisala, ze as dve deti s ex a toto cakas s novym priatelom. Tak ako ja 😊. Nieco sa pokazilo? Urcite by som si ten uzlicek nechala... ved to je to najkrajsie, ak to tak nema byt, priroda to vyriesi sama. Ani keby som mala zostat sama, tak babatko by som si zobrat nedala. To male vonave co ta miluje 😍. Prepac, ale musela som to napisat.

ritamama
8. júl 2016

@petra1303 verim, ze sa rozhodnes spravne. Nepocuvaj nikoho, len svoje srdce!

alexiss27
8. júl 2016

@katkita moja ja som teraz podla sona skoro v 6 tt podla mna skoro v 8 tt tiez som na zaciatku spinila ale prestalo to a tehu ide dalej nenechaj sa od neho ovplyvnit ak sa ti to spusti same bude to " lepsie " ked ti robil sono a zameriaval babo kolko tt ti povedal ze si ? hodnoty nad 10000 hcg to mozes byt 6 - 8 tt co by aj podla teba sedelo. Neviem odkial si ale na tvojom mieste by som sa objednala na sono k inemu dr pripadne do nemocky, vies radsej nech mas nazor aj ineho lekara. Ja chodim do KNM a naozaj som max. spokojna .

petra1303
8. júl 2016

@martinaj no ja som tak nasrata, ze baby co túžia moc po bábätku tak sa im nedarí a mne co babo ani neviem ci chcem tak môžem mať ...je to nespravodlivé...čakala som ze ma budete chcet u kameňovat, ale tak pekne mi píšete 😍 ... ďakujem a dúfam, že sa rozhodnem správne...

alexiss27
8. júl 2016

@petra1303 moja a nechces ho donosit a dat na adopciu ?

alexiss27
8. júl 2016

@petra1303 nechcem aby si to brala zle je to tvoj zivot tvoje rozhodnutie ale vies ked ti uz bolo dane aby si otehotnela mozno na to babatko caka niekto kto nemoze mat vlastne...

katkita
8. júl 2016

@alexiss27 zijem v BA, cize najlepsie odtial doktora. O tyzden idem teda na kontrolu, uz aj ineho Dr. hladam. Dakujem za vsetko, budem dalej informovat 🙂

petra1303
8. júl 2016

@alexiss27 to by som nedokázala...

alexiss27
8. júl 2016

@petra1303 chapem ...ani ja by som sa ho nedokazala vzdat...

alexiss27
8. júl 2016

@katkita drzim palce a verim ze to bude ok 🙂 posielam ti srdiecko aby si to zvladla 🙂

katkita
8. júl 2016

@alexiss27 dufam, ze to dobre dopadne. napisem, urcite.

ritamama
8. júl 2016

@lucka261177 ako dnes u dr? Hladala som Tvoj prispevok, ale nic som nenasla.

lucka261177
8. júl 2016

@ritamama vsetko Ok 😉zobrali mi krv a NT 21.7 objednala som sa aj na trisomy ale este to zvažujem lebo doktorka povedala ze testy ostatne to tiež pekne vedia zmerať tak uvidím a rozhodnem sa po tom NT.

ritamama
8. júl 2016

@lucka261177 tak velmi podobne Ti povedala dr ako mne moj dr. 21.7 idem aj ja na krv a NT a zaciatkom augusta na trisomy. Ked som mu povedala, ze kvoli veku aj tak budu zle vysledky a musim ist na trisomy, povedal, ze nemusi to byt tak, lebo vek je len jeden z mnoho udajov, co je ako rozhodujuci faktor. Tak uvidime. Pekny den!

miky132
8. júl 2016

@ritamama
@lucka261177 aj ja mám 21.7. Nt ale troška vaham toľko žien má falošné výsledky a potom sa stresuju,že rozmýšľam že sa nebudem stresovať a nebudem si davat triple vobec robiť...

ritamama
9. júl 2016

@miky132 mne dr povedal, ze on ma take skusenosti, ze vtedy je zle, ked su NT vysledky velmi zle(vyjadril sa tak, ze "akoby podla vysledkov plod ani nezil"). Ja si vsak neviem predstavit, ze by som nesla na dalsi test, ked mi povie, ze vysledky nie su idealne. Povedala som si, ze stresovat nebudem, ale dalsi odber urcite ze absolvujem.

maajja
9. júl 2016

@lucka261177 prosím ťa kde sa dá kúpiť ten náramok...ja neskutocne vraciam...tak už som s toho zúfalá...😞😞 vďaka

egiginka
9. júl 2016

@ritamama , meranie sije, ma v tabulke celkom hranic, ale zial krvne testy su na prd, tento test sa v zahranici nerobieva, lebo je nepresny, velku rolu hra vek . Nepresnost je az 70 percent, co teda mnoho zien zaziva zbytocny stres a zbytocne absolvuje vysetrenia a ine stresy. Dalej amniocenteza, takztiez neni uplne presna a riskantna, na nu sa posiela po zlych tripple testoch, avsak po amnio sa posiela na utz podrobny kde sa uz 100perc odhali a.vies co je najhorsie; ze najpresnejsi je ten utz! a zena zbytocne je.posielana na amniocentezu, ktora je riskantna:(... u nas je za mna vela veci business. Nt ulttazvukom sa nic nepokazi, poznam ten graf. ale aj tak pri velkom tatovi s velkou hlavou, moze vyjst hranicne.

lucka261177
9. júl 2016

@maajja v zdravotníckych potrebách aj na internete a možno aj v lekárňach seaband

egiginka
9. júl 2016

@miky132 , ja nedavam. Doktor je s tym uplne ok. A ja tiez, za mna to je zbytocny stres, radsej povedal, ze spravi podrobnejsi utz v tom 20tt, ci 16... uz neviem v ktorom sa robi ai sam povedal, keby sa mu.nieco nezdalo hned posiela k odbornikom na.utz ( cisto teoreticky dieta nemoze.si dat zena zobrat skor nez po amnio , genetike a.tom specializovamom v20tt)

maajja
9. júl 2016

@lucka261177 ďakujem..😉

miky132
9. júl 2016

@ritamama toľko žien málo zle Nt a triple testy a deti sú zdrave a naopak..Ja ako nikoho nepresviedcan len uvažujem tam zaváži aj váha a vek a hneď je ina hodnota
@egiginka v 20je morfologia na ten určite pôjdem keby náhodou nejaka srdcová chyba atď aby sme sa vedeli pripravit

egiginka
9. júl 2016

@miky132 a inak aj pre ostatne baby, v genetone.za da zacvakat podrobne krvne testy na.down a edwarson syndrom.a.aj tusim trizomiu a to je 100perc vysledok na rozdiel od tripple , len to..stoji.