Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
ahoj kocky, ako nedelujete? chcela som sa spytat, na poslednej poradni, bol drobec uz hlavkou dolu a posledne dva dni mam pocit, ze sa zase otocil bo ma kope iba dole a mam neuveritelnu kyselinu....do kedy sa baby otaca? dakujem 😉
@cestovatelka vraj aj tesne pred poridom sa moze dieta otocit hlavickou dole
@petja1 ahh ufff, ....ale teda ked sa pretaca mam pocit, ze rodim 🙂
@cestovatelka
@petja1 mne na poslednej poradni povedal doktor ze je dolu hlavou ale este sa otoci do porodu xkrat vraj...neni to finalne otočenie este.
@bugatka6 toto tehu dako tazsie zvladam...hold stara som 😉
@cestovatelka este sa ti bude tocit 😊 mne mala dnes kopala pod rebra a zrazu po dobrom obede kope do boku😊tiez sa vrti
@cestovatelka ahoooooooj😀. Nechces prist do jednej sukromky😍? Su tam fajn babenky aj z predchadzajucej skupiny. Ked chces pozvanku, daj vediet lucialau🤗🤗🤗. Chybas nam tam❤
@zuzkasu ja uz dva dni iba dolu citim kopance...a hore iba tlak a z toho neuveritelna kyselina.....bleee ...aspon mi tak nechuti jest...vsade treba pozitiva hladat, nie? 😉
@ritamama vam chybaju info o strihani nechtov, J Lo ritnica prispevky krkavcej matky a pod.?...ja Vam ich kludne aj sem budem pridavat 😀 😀 😀
@cestovatelka 😀 😀 😀
@cestovatelka tato je normalna skupina bez pravidiel😆.
@cestovatelka ano. Pridi k nam. Ostrihame si nechty spolu 🙂 🙂 ak budes chciet 🙂 ;)
@nena007 ooooo vy nechutacky 🙂...ideeeeeeem 😀 😀 😀
@cestovatelka @lucialau pridas ju pls?😄
Babule tie co som mala najradsej ste poodchadzali.... co ted? normalne ma to tak odradza, zatial som nic nekomentovala, pretoze niesom konfliktny typ.... ale asi ...
@cestovatelka 😍😍😍 super pod 😊
@luciadobrov posielam pozvánku
@luciadobrov pod k nam a hotovo 😊
@lucialau
@luciadobrov davaj pozor strihaju sa tam groupne nechty na nohach!!! 😀 😀 😀
@cestovatelka ale nieee navzajom kazda svoje 🙂 🙂 a iba ak chce. Žiadne príkazi!!
@cestovatelka ja uz v skutocnosti budem potrebovat to strihanie. Ved nedociahnem na svoje nohy😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣!
@ritamama vydrz, musim sa tam rozkukat a hned idem na to 😉
Chvala bohu lebo ked poviem mm o strihani nechtov tak je zhrozeny, ci tomyslim vazne 😉 😉 😉
jezisi no mosim skoncti s tymito vtipkami, bo ma zacnete odporucat na MK ako strihacku nechtov tehotnym zenam 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀
@cestovatelka vies kolko by si s tym zarobila?😆😆😆😆
@ritamama ze by som dieru na trhu objavila? 🙂))

@lucialau ahoj prosím posles aj mne. Uz som ti pisala aj sukromnu spravu ale neprišla mi žiadna odpoveď. Dakujem ☺