Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
Ahojte babule tak dnes som si nasla // dufam, ze vsetko bude ok, mam za sebou jeden potrat min rok, joj bojim sa a zaroven strasne tesim
neodoala som nastavit tt pod menom 😀 dufam, ze to dr len potvrdi a bude vse ok
Ahojte. mozem sa tiez pridat? termin mi vychadza 1.1.2013. drzim vsetkym palceky 🙂
@kacena85
@slnieckozlc Gratulujem tehuľky 🙂 pridajte sa do súkromnej témy, napíšte cristi, ona vás tam doplní 🙂
@andulka82 govinda dievčatá tiež napíšte cristi ak chcete byť v súkromnej téme..
Ďakujem kočky, veľmi sa tešíme
Caute 🙂 tiež by som sa rada pridala... Aj ked je to asi skoro, dúfam, že z témy nikto neodíde!
jej baby pozeram ze uz tu je januar 2013 gratulujem k pozitivvnym tehu testom... 😉 nech sa babatka drzia a o 8 mesiaco mozete tie uzliky drzat v naruci ten moj chrustik uz bude mat 6.1 4 rocky 😉
ej baby, ale sa tu rozrastáme..... žeby bol opäť plodný rôčik???? 😉 😉 😉 😉 držkajte sa všetky 🙂
Jeeeej, buduce maminky januarovciatiek 🙂 Zda sa mi to akoby iba pred chvilkou, co som sa ja pridavala do januara 2012 🙂)))) Velmi vam drzim palceky. Mne sa narodila dcerka 2.1. Kazdej z vas prajem minimalne take prekrasne, bezproblemove tehotenstvo a uzasny porod, ako som mala ja !!!!! Tak vsetko dobre a krasne tehulkovanie 🙂
aahojte,ak mi zajtra lekárka potvrdí , že som tehu, tak mi termín vychádza 4.1. 🙂 tak zajtra to potvrdím, dúfam 🙂
3 testy vyšli pozitívne
pekny den prajem tehulky 🙂 ak by niektora z vas mala zaujem sa pridat do sukromnej skupiny tak mi napiste sem alebo do IP.. 🙂 a buducim mamickam gratulujem k tehotenstvu 😵
Ahojte, tak ja sa k Vam pridavam, uz mi tehotenstvo potvrdila aj doktorka. Som zatial piaty tyzden (+-)
Prve baby sa mi narodilo o 3 tyzden skor, tak dufam, ze teraz sa to nebude opakovat, lebo sama mam narodky 25.12 a debilnejsi datum narodenia neexistuje. Trpim tym cely zivot 😀
Prijemny den
ahoj, aj ja by som sa rada pridala do sukromnej skupiny🙂dakujem
@monika.hamill tesim sa...🙂
@cristi vid @monika.hamill
Ahojte, vo štvrtok idem prvý krát k doktorovi, ale podla tehotenskej kalkulačky by som mala mať termín 1.1., Tomáško je narodený 8.2. takže budeme mať zase zimné bábätko. Dúfam, že bude všetko v poriadku a v januári si tu všetky napíšeme miery a váhy svojich drobčekov.
@komisakpd
@monika.hamill ahoj ,ste uz v sukromke 😉 plati pre vas to, co som pisala pre andulka82,ak by ste nahodou mali problem sa dostat do nasho fora... 😉
Ahoj, ak by to bolo mozne, tiez by som rada do sukromnej skupiny. Dakujem. 😉

Ahojte tiež sa k vám pridávam, tehot. test pozitívny 🙂 Termín vychádza na 6.1. 2013