Termín pôrodu - január 2015
Ahoj baby,kto sa pridá?Posledná MS 27.marca,termín pôrodu mám krásny 1.1.2015 🙂 Skôr som mala ovuláciu a mám už aj duchov na testoch 😵 Dovolila som si založiť aj súkromné fôrum https://www.modrykonik.sk/forum/sukromne-diskusi... ,kto si prosí ísť dnu,dajte vedieť 😎
Tehuľky, v utorok 29.7.2014 o 20.00 hod. v Kvapke v Trnave začína prvé z cyklu štyroch stretnutí so mnou / zakladateľka a predsedkyňa občianskeho združenia Ženské kruhy, dula, laktačná poradkyňa/. Budeme sa rozprávať o prirodzenom pôrode, dojčení, úľavových nemedikamentóznych technikách, bondingu. Srdečne vás pozývam, teším sa na vás. IP
@strihalka aj my prosime pridat, termin 5. januar.
@strihalka ahoj, prosim ta uz si ma pridala? Ako ju najdem? Diky
Ahojte, poprosila by som pridat do sukromky. Termin mam na konci januarj 2015.
@sandrika1986 diky, uz som ju nasla, ale uz som asi 3 krat pisala adminke aj IP, ale nepridali ma, tak neviem, uz asi nepridavaju, skoda ☹
@zamilovana skus ešte raz.. Možno sa jej to len stratilo v ip.. Rieši veľa vecí.. 🙂
@asemilka uz mi odpísali, nepríjmajú. Len niekoho. Nevadí 🙂
Ahojte, mozem poprosit znovu pridat do sukromky? Neviem preco tam uz niesom, ved som mala aj tabulku vyplnenu... Dakujem
Zrejme ste vobec neprispievali, tak preto.
Je spolocna skupina Januarovky, tam sa neprispieva 10stran denne. Tak staci citat tam.
Ahojte pridávam sa 🙂,ja mám termín na 22 január.Som 16 tt.a veľmi sa z manželkom tešíme..🙂..
@jennin
@macka06 holky probehla cistka..boli na to upozorneni, ze treba se obcas ozvat, apson raz za tyden...ze vieme ze zijete, ze je vse ok....bolo tam pres 30maminek(uzivatelek) ktere od doby prihalseni prispeli raz dvakrat....to muzete aj ve verejnych skuoinach, temach..toto je soukromka...jiset emusim vysvetlovat cose v soukromakch probira..... a proto aj pochopite duvod vyrazeni. Dakujem
Navic ani jedna v pase nemate vypisane ze cekate babo.....
@strihalka nemam to vypisane, pretoze len tento tyzden som to oznamovala aj v praci a pod, takze som nechcela aby sa to niekto dozvedel touto cestou.
A prave, ze je rozdiel verejne forum a sukromne, kde mozes prebrat vsetko, poradit a nechat si poradit, ked potrebujes. Preto nechapem, preco je taky problem, ked je niekto menej aktivny.. Ale budis, tymto sposobom vas tam zostane 20.
@jennin pokud chces neco probrat mezi 500clenmi, muze ti na to poslouzit verejna skupina ajanuarovky, kde jsou tez len terminovky.... https://www.modrykonik.sk/group/5680/
to ze tam ostane 20clenu, nam vubec nevadi...🙂 ale budeme mit jistotu ze ten kdo tam je, je clovek, ktery aj cita,a el aj prispivia....a ne jen ty co tam chdoi citat....to muzete aj ve verejne...na co je dobre citat a pote napsat ze nemam cas prispeet,..(toto mylsim vseobecne na vsechny) ..ved kdyz uz mam cas docitat stranky za tyden, tak mam cas aj pripset jednim prispevkem ze ako se mate....
takze tu sa uz neriesi nic? len v sukromnej?
ahojte kočky patrím do vašej skupiny mám termín 27.1.2015, ale vôbec neviem ako to tu chodí.treba sa kdesi prihlásiť či?
Čaute kočky, aj my máme termín január, beriete ma??? 🙂
Ahojte aj my by sme sa radi k Vám pridali..ak môžme.Termín máme 30.1. 🙂)
Ahojte, mozem sa pridat? 08.01.2015 sa blizi..

@strihalka aj ja poprosim pridat, termin na silvestra