Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
@zeina62 pridala som ta
@michaelamia1902 dakujeem🙂
Ahojte, tak sa k vam pridavam,,,sice necakane a neplanovane ale je to asi tam 😕 😨
@michaelamia1902 pozeram,ze sme na tom skoro rovnako,,,aj moja Petra je februar 2009 a teraz to bude asi jul 2013
ahojte baby, pridám sa aj ja, podľa netu mi vychádza termín na 6. júla 2013 🙂 knižku dostanem na budúci týždeň
@vanilka2612
@petra_12 kocky gratulujem som vás pridala so súkromnej témy link je na predoslej strane
@vanilka2612 ahoj super ze mám partacku 😉 kedy to poviete malej?
zatial sme nehovorili nikomu,,,este je skoro a vy?
ahote kocky tiez sa pridavam 🙂 dnes som bola u doktorky sme v 3 tyzdni 🙂 dalsia kontrola 3.12 🙂, na ultrazvuku vyzeralo malinke ako taka fazulka 🙂)
Ahojte buduce mamicky 😉 . tak pridavam sa k vam - menstruacia mi meska 9 dni tehu test je krasnepozitivny adnessom sla ku gynekologovi na potvrdenie z krvy. Velmi prevelmi satesim asom statna pretozepo babatku som tuzila dlho predlho 🙂 a uz je to tu, jedine co ma trapi je, ze uz som druhy tyzden poriadne nachladnuta a kaslem a kaslem a dnes sa mi zapalilo oko , takze tak . samozrejme ziadne lieky, tak som zvedava kedy sa z toho dostanem.
Ahojte dievky. Pridavam sa k vam aj ja. Som v 6tt (5tt a dva dni dnes) a idem na kontrolu k doktorke za dva dni, myslela som ze zbytocne skoro ale podla vasich reacii @anya23 a @ninka83 tam snad nieco uvidim. bude to prve babo, zatial sa citim stale rovnako dobre, len prsia mi rastu. zatial to vieme len my dvaja s priatelom...trochu ma mrzi ze som pial vinko kym som este nevedela ze som tehotna, z toho mam trochu strach, ale vraj takemu malemu este nemohlo uskodit....dufam, uz budem zodpovednejsia.
@natuskaf drzim palce aby si sa vyzdravela, mne pomahaju prechadzky, byt vela na cerstvom vzduchu, ale kazda sme ina, takze urcite najdes nejaky sposob ako sa preliecit aj bez liekov. drzim palce mne aj vam 🙂)) aj nasim podnajomnikom.
@djamilia neboj sa, babatko zo zaciatku este nie je spojene s telom matky pupocnou snurou, takze sa to vinko nedostalo k nemu 😉
ahojte, po vcerajsom testovani vychadza ze budem julovka smiem sa pridat?
kocky ake vyzivove doplnky jete? Mne doktorka odporucila Femibion a predpisala Duphaston
Ahojte 🙂 . No tak už to mám potvrdené aj z krvného testu som tehulka 😀 . Na sono ma ale objednali až o dva týždne, takže sa už neviem dočkať kedy toho štuplíka uvidím .
djamilia ďakujem za prianie , snád už budem čoskoro ok , ono na mňa sa to lepí, lebo pracujem s detičkami v mš a tam sú soplíky každú chvíľku 😒 . Pekný večer všetkým .
@anya23
@ninka83
@natuskaf
@djamilia
@katkapapacova kocky gratulujem k // pridala som vás do súkromnej skupiny link na predoslej strane.
babyyyy pridavam sa k vam, na styroch testoch mi vysli jasne //, podla vypoctu som v 4tt + 5, k lekarovi idem v pondelok... 🙂
Ahojte. Aj ja sa pridavam, 5tt, k svojmu lekarovi idem az buduci tyzden, ale v piatok sme boli na genetike v BA a rano som si robila test, vysiel pozitivny. Tak mi hned zobrali krv a tehu sa potvrdilo 🙂 Modlim sa aby bolo vsetko v poriadku.
ahojte ženušky... možno sa k vam pridam...som 12 DPO a spravila som si tri testy zatial, vsetky vysli pozitívne, no netesim sa dopredu, necham si to radsej potvrdit. Chcela som sa opytat, ci mi neviete poradit, niečo na mna ale lezie, priatel je chory a tak neviem ci ma nahodou nenakazil, nechcem nieco zanedbat, ak nahodou cakame babatko, urcite sa chcem vsetkemu zlemu vyhnut..lejem do seba caj, ale bojim sa aby sa to nezhorsilo...viete mi poradit co priblizujucou sa chorobou? dakujeeem a drzim vsetkym prsty 🙂
@reni1512 gratulujem, som na tom rovnako, myslim, ze sa mozes tesit 🙂 ja by som ti chcela poradit tabletky Kapucinka vacsia - je to prirodne antibiotikum a je mozne uzivat ho aj v tehotenstve aj pri dojceni, je to bylinka, radsej sa na to spytaj este lekarnicky alebo doktorky, ale na internete pisu, ze nie je problem uzivat to v tehotenstve 😎 ja som ich uzivala aj predtym, lebo som casto brala antibiotika a su super, pomahaju, mne pomahali hlavne na zapaleny mocovy mechur... drzim prsty 🙂
@michaelamia1902 dakujem 🙂
@reni1512 ahoj gratulujem
Pridala som ťa do súkromnej.
@michaelamia1902 jeej dakujem, ale co ak sa to nepovrdi u dokiho :D? vymazes ma? kde je ta sukromna? a dakujem 🙂
@reni1512 link na sukromku je na predoslej strane.
Určite sa to už podarilo tak mysli len pozitivne 🙂
Ahoj holky, muzu se pridat? Ja zjistila vcera, ze jsem tehotna. Mame uz trileteho chlapecka, tak mame velikou radost, ze bude mit sourozence. Doufam, ze vse probehne bez problemu. termin mi vychazi na 24. Jula

ahojte ak mozem by som sa sem pridala aj ja ,na kolko mi to vychadza ze budem rodit v July. chcela by som sa opytat ci ste niektora trochu spinila ? ja som mala trochu na gatkach a papieri pred vcerom ale bola to skora taka ruzova krvicka nie cervena ako keby zriedena s vodou a neboli tam zrazenini ani nic a potom to uz po chvilke prestali a vcera celi den nic ,velmi som sa zlakla ale Doktorka ma ubezpecila ze to mohla len mala cievka prasknut, na ultrazvuk som neisla mam ist az stvrtok, lebo teraz mi robili v piatok a vraj neni dobre vela ultrazvukov za sebou. cakam dvojcata