icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

aymee
15. nov 2012

Ahojte, ja sa vam len tak votriem do temicky, sledujem ako krásne k vám pribudaju tehulky, a spominam ako som sa pred paar tyzdnami pridavala do junoviek ja a uz je tu jul ten cas krasne leti 🙂
prijemne tehulkovanie 😉

petikd
15. nov 2012

Ahojte
Tak aj nám sa podarilo 😵 a vychádza mi termín asi na júl.Už mám aj z krvi potvrdené 😉 V pondelok idem k doky asi mi spraví aj ultrazvuk. 🙂

tanicka696
15. nov 2012

Pidavam sa aj ja k vám 😀 zatiaľ to vypada že budeme rodiť 11.Jula 2013.som prvorodička a veľmi sa bojím,nemali sme v pláne byť ešte rodičmi ale nebranime sa tomu 🙂 len som v tomto novačik a neviem čo bude,čo mam čakať...vy ste sa nebali alebo nebojite sa prvorodičky?

tanicka696
15. nov 2012

@anya23 presne to iste uživam aj ja,ešte že to tu čitam bo som si zabudla dať Duphaston 🙂 doktor mi dal na vyber kupiť femibion a ešte niečo na krabičke bolo nakreslene 1.trimester taka fialova ale lekarnička mi odporučila femibion že ten obsahuje veľa kys.listovej a tu teraz potrebujem.

marse
15. nov 2012

Ahojte, takze tyzden MS nikde, zaludok ako na vode, rano mu furt po zobudeni nuti na zvracanie, napina ma ale nic z toho..krize ma bolia.. prvý den MS som mala slaby hnedkasty výtok ale do hodiny bol prec a odvtedy ani naznak... myslite ze mozem byt opat tehu? Ake ste mali priznaky?? Ak sa to potvrdi pridavam sa k vam 🙂

petikd
15. nov 2012

@tanicka696 ja sa asi teraz bojím viac ako pri prvom tehotenstve ☹

veva123
15. nov 2012

@reni1512 uz nech je pondelok 😀

tanicka696
15. nov 2012

@petikd prečo?už vieš čo ta čaka alebo si mala nejake problemy?

petikd
15. nov 2012

@tanicka696 ani sama neviem,asi preto,že vtedy som bola taká soplana a neuvedomovala som si čo vlastne prežívam.A teraz sa bojím,či bude zdravé,ako to zvládneme a tak.A bojím sa aj kvôli tomu,že som nevedela,že som tehu a bola som na rtg nohy aj lieky som brala. 😒 Doktorky ma upokojovali,tak sa pomaly aj začínam tešiť čoraz viac.Aj ked celkom pokojná budem až po testoch.Ale prvé noci som nemohla zaspať aj 2 hodiny som sa prevalovala.Teraz sa teším ako prvorodenému poviem,že bude mať súrodenca,tento rok si ho intenzívne pýtal 😀 A verím,že všetko dobre dopadne 😉

reni1512
15. nov 2012

@veva123 isla som dnes okolo gynek. :D nemysli si ze ma nenapadlo tam vojst :D

tanicka696
15. nov 2012

@petikd no tak budem držať palec aby všetko dobre dopadlo!ja som tiež nevedela že som v tom a chodila som na magnet-na rehabilitacie na kríže a napadlo ma to až včera ked mi to manžel hovoril či to nevadi a teraz sa bojim viac a viac lebo aj sobotu sme boli bratovi na svadbu sice som vypila len dva vermuty ale vypila...čo by sa nemalo jesť a piť v tehotenstve?kavu už som prestala piť ale tiež som ju pila dokym som sa nedozvedela,že som tehu.. ☹

alenkapalenka
15. nov 2012

@michaelamia1902 ahooj, pridas tam aj mna?🙂

michaelamia1902
15. nov 2012

@petikd
@tanicka696
@marse
@reni1512
@alenkapalenka
@teri30
Kocky gratulujem k tehu 🙂 pridala som vas do sukromnej skupiny link najdete v tejto teme na strane 14.

michaelamia1902
15. nov 2012

NOVE Tehulky odchadzam dnes vecer do CZ takze vas pridam v sobotu ked sa vratim, pripadne este dnes vecer ak stihnem 😉

kacenocka1
15. nov 2012

Tak sa pridavam aj ja, prve babo a viem to 2 dni ...neopisatelne pocity 🙂

kacenocka1
15. nov 2012

Jaj a termin podla kalkulacky 7.jul, o tyzden idem na 1. Ultrazvuk, tak dufam, ze bude vsetko okay 🙂

michaelamia1902
16. nov 2012

@kacenocka1 gratulujem 🙂
Pridala som ťa do sukromnej

miskaaa_
16. nov 2012

Ahojte, aj ja sa pridavam.Podla kalkulacky by mal byt termin 13.7.:) Viem to uz vyse tyzdna, robila som si test v den, co som mala dostat MS a vysli mi jednoznacne 2 ciarocky. U lekara som este nebola, ale chystam sa v utorok, tak dufam, ze vsetko bude ok🙂

sjuuzka
16. nov 2012

Ahojte🙂tak ak vsetko dobre dopadne,tak aj ja budem mat julove babatko🙂

wewerka27
16. nov 2012

Ahojte pridávam sa 🙂 podľa kalkulačky 20. júl 🙂 no v pondelok sa dozviem od lekára 🙂 juch 😀

majulena
16. nov 2012

Ahojte kočeny 🙂 pridavam sa ku vam 🙂 od vcera mame doma tehotensku knizku aj prvu foto zo sona 🙂 🙂 prajem vam vsetkym krasne tehulkovanie a co najmenej nad zachodovou misou 😀 😀 😀 😀 😀

torticka76
16. nov 2012

Ahojte babulky,pridavam sa k vam aj ja... termin nam vychadza na 19.7.2013 🙂

sjuuzka
16. nov 2012

@torticka76
@majulena
@wewerka27
@miskaaa_ ahojtee dievcata,som rada,ze je nas tolko🙂

zebra41
16. nov 2012

ahojte, aj ja sa pridavam. teda zatial potvrdene z krvi a v pondelok sono. tak uvidime

suinka211
16. nov 2012

Ahojte krasky, mozem sa pridat? 🙂 som tu nova 🙂 sme v 7tt 🙂 termin mame 5.jula 2013 😉

maryennn1
17. nov 2012

Ahoj kočky tak ak všetko dobre dopadne, tak 25 júla, by sme mali byť už traja 🙂 zatiaľ to ešte nemám potvrdené od dokyho, ale v pondelok idem na krv 🙂

sjuuzka
17. nov 2012

@maryennn1 ahoj,drzim ti palceky,aby ti to vyslo,mne podla kalkulacky vychadza 23.jul:))to mame skoro rovnako🙂

sjuuzka
17. nov 2012

zienky,co si myslite o piti kavy v tehotenstve?nazory su rozne. Niekto hovori,ze vobec,dalsi zase,ze slabucka kava maximalne 2 salky neuskodi.

maryennn1
17. nov 2012

@sjuuzka ja si myslím, že občas slabá káva nezaškodí, aj ja som bola veľký kávičkár, ale začala ma z nej páliť záha a tak som si začala kupovať Inku. Je to celkom dobrá, bez- kofeínová náhrada 🙂 Inak aj ja ti gratulujem a ty to už máš potvrdené od dr.?

majulena
17. nov 2012

@sjuuzka ja si kavu dam aspon jednu za den 😀 😀 😀 😀 😀 😀 momentalne ju pijem 😀 😀 😀 😀 😀