icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

zuzulik51
14. dec 2012

@candiss no tak dufam, ze do tohoto stavu neprejdem aj ked to tak nevyzera, kedze to je nejake intenzivnejsie stale a teraz sa k tomu pridali aj tie pachy rozne :( ☹

ddanuskaa
14. dec 2012

@candiss nejak to už musíme vydržať, aj keď ľahko sa to povie....niekedy nevládzem 😒 prajem všetkým tehulkám veľa síl 😉

kacenocka1
14. dec 2012

Dievčatá dnes mi prišli genetické výsledky určenia pohlavia dieťatka a budeme mať chlapčeka - strašne sa teším - naše prvé bábo 🙂

tinacarina
15. dec 2012

@kacenocka1

Gratulujem :O))))))))))))))))

candiss
15. dec 2012

@kacenocka1 A to ti ako robili tie testy ? čo to stálo ?

jansu29
15. dec 2012

@kacenocka1 Gratulujem :o)

jamgurmi
15. dec 2012

tak, po vcerajsej kontrole mame uz aj teh. knizku a zakladne vysetrenia. ten prcek prekypuje aktivitou ako divy, ani foto sa nedalo spravit co same kotrmelce robil... 😀

zuzulik51
17. dec 2012

@kacenocka1 a to ti ako robili a kde? 😲

zuzulik51
17. dec 2012

baby a beriete aj nejake vitaminy? ja som si kupila femibion ale mi taky alterantivny lekar kam chodim povedal, ze si nemam nic davat, ze ani nase maminy nic take nebrali a sme zdrave. tak som ich prestala brat a uz treti den nemam nevolnosti a to mi teda bolo celkom dost zle. tak bude je to zhoda nahod, ze mi to preslo alebo som bola previtaminovana. teraz neviem ci to mam brat alebo nie. k lekarovi idem az 3.1.2013. ako ste na tom vy? 😒

enyk17
17. dec 2012

Ahojte tehulky, tiez sa pridavam, mame termin 21.07., bez nevolnosti ale so strasnou unavou 😒 uz nech je tu konecne jar...a slniecko.... lebo neviem neviem....asi prespime cele dni ako medved, este ze mam doma 14mes bambulku ktora ma donuti vstavat a nespat postojacky ci sediecky....tak drzim vsetkym palce nech sme zdrave.... 🙂

katkadankova
17. dec 2012

termin mame 18.7 mam uz aj tehotensku knižku je to nase druhe babo na kt. sa velmi tesime,🙂

midu6
17. dec 2012

ahojte kocky,tak ja sa k vam pridavam,sme sice len na zaciatku ale uz mame vsetko potvrdene.termin mame 30.7 🙂 sme sa snazili rok a pol,tak radost je veeeelka 🙂

zuzulik51
18. dec 2012

@midu6 blahozelam 🙂 😀

pancuska
18. dec 2012

@zuzulik51 ahoj mne gyn povedal ze jednoznacne aspon kyselinu listovu treba brat lebo tento zaciatok je velmi dolezity a ona je dolezita pre spravny vyvoj ale zostal mi femibion800 tak uzivam ten ale tiez mi byva velmi zle aj ked nezvraciam ale je mi neskutocne zle!!! no kedysi a teraz sa nemoze vobec porovnavat kedysi nebolo ani tolko potratov a ani tolko bab co sa im nedari a vsetko je teraz inak ako kedysi takze ja by som kaslala na kedysi ved zijeme teraz a nie kedysi 🙂

marthuska
20. dec 2012

ahojte baby, vsetkym vam zo srdca gratulujem a prajem krasne dni bez akychkolvek problemov, nech to spolocne dotiahneme do konca, ktory tu bude za chvilku, a nech mame krasne zdravunke babatka🙂) mam pocit, ze sa tie dni straaaasne pomaly tahaju, do jula to ani snad nevydrzim... je tu niektora z petrzalky?

marthuska
20. dec 2012

@kacenocka1 presne nad tymito testami som uvazovala, ale ked to stoji dost, cca 85 eur. hm. taka som nedockava, ze co to bude🙂 gratulujem k chlapcekovi, hlavne nech ti vsetko vsetko dobre dopadne🙂)

rohacka
20. dec 2012

Baby, tu je taky test len za nejakych 18 EUR
http://www.zlavomat.sk/zlava/23263-test-pohlavi...

paja07
20. dec 2012

Tak ahojte kočky aj ja sa k Vám pridávam 🙂))

hativa
22. dec 2012

ahojte baby. Vcera som bola u doktora a upravil mi termin na 7. jula takze aj ja k vam patrim 🙂 v januari idem na testy ci nema babo nejaku poruchu a bude mi robit aj 3D 🙂 cakame prve babo tak dufam, ze bude vsetko v poriadku 🙂 ja idem dneska oznamovat tu radostnu novinu rodinke, tak dufam, ze to dobre dopadne 🙂

Vsetkym prajem krasne vianocne sviatky prezite v kruhu svojich najblizsich a hlavne vela rodinnej pohody 🙂

tinacarina
24. dec 2012

Pokojne vianoce vsetkym zo srdca zelam 🙂

lubica773
24. dec 2012

@midu6 gratulujem aj ja som mala taký istý termín ale o rok skor, bolo to v tomto roku 2012 ale nakoniec sa narodil 9.7. 🙂

michaelamia1902
27. dec 2012

kocky tak aj pre vas
aby ste videli ake poklady mame v brusku 🙂

pasad
27. dec 2012

ahojte kocky, termin mam 6.8. a rada by som sa vas opytala na vase skusenosti, ci je to naozaj tak, ze od 12. tyzdna uz ustupuju tie neprijemne tehotenske priznaky ako je nevolnost, unava, zvysena potreba spanku/odpocinku a podobne? dakujem vopred za vase skusenosti.

26lenka6
27. dec 2012

Ahojte, ja mám termín 23.7.2013, je tu ešte mamička ktorá má taký istý termín? Ako sa inak cítite? Ja som v 11tt ale vracanie nás obišlo oblúkom, a keby som na začiatku nemala problémy so špinením a nevadili by mi pachy čo mi vadí brutálne, tak ani neviem že som tehotná 🙂

monikahan77
27. dec 2012

ahoj, ja mám termín 27.7., snažili sme sa vyše päť rokov, takže moja radosť je taká veľká, že to ani opísať neviem 🙂)

tinacarina
28. dec 2012

@michaelamia1902
To je kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa,uzasne babatko.Blahozelam. 🙂 Krasne je. 🙂

satko17
28. dec 2012

Ahojte dievčatá,chcem vám len popriat veľa síl🙂) takto pred rokom som aj ja prežívala to čo vy a dnes už máme krásnu dcérku,ktora si este buva v postielke🙂

ddanuskaa
28. dec 2012

@satko17 ďakujeme 🙂 aj ja už to chcem mať za sebou....

micha7
28. dec 2012

Ahojte dievcata 🙂 presne pred rokom som bola tiez vo vasej kozi......tehotna,neista,mala som obavy,zaroven aj radost a krasnu predstavu o tom,ze tentokrat to dopadne dobre a narodi sa nam zdrave dietatko.Tehotenstvo zbehlo a nam sa 1.jula 2012 v uprsanu nedelu rano narodila dcerka. Je to nase stastie! Prajem Vam,zdravicka pekne tehulkovanie a o par tyzdnov uz aj kopkanie v brusku 🙂

denask1234
28. dec 2012

@michaelamia1902 ahoj,to ti robili uz 3D ultrazvuk?