Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
@katarinabernathova ja sa tiez uz neviem dockat kedy kupim aspon prvu vec. zatial iba googlim nejake kociky, kt. maju sirsiu a vacsiu vanicku kedze budeme mat babatko na zimu 🙂. nech sa vmesti 🙂
Ahojte baby,
pridávam sa medzi vás,ktoré máte termín pôrodu júl 2013.Ja som v 13t a máme za sebou prvé sono 🙂
ahojte julovky, rozmyslali ste uz niektora nad cvicenim?? ja dumam ze by som asi aj pomaly zacala. Nechodite uz nahodou niektora?Rozmyslam ci este nieje skoro nejake teho cvicenia, resp. zatial obycajne fitko s niecim lahkym na rotopede alebo tak. Ak nahodou uz niekotra z BA chodite alebo by ste chceli zacat, dajte vediet. mne sa vzdy samej zle zacina. 🙂 mohli by sme zacat spolu🙂
Ja som citala ze v tehotenstve je dobry aj orbitrek - elipticky trenazer. Cvicili ste na tom niekedy v tehotenstve baby?
@garlicek http://www.retrosport.sk/rozvrh v Retre a http://www.studiomichelle.sk/products/rozvrh-ho... je v Edene 🙂
Jooj ale nás tu už pribudlo!? Normálne vám závidím to cvičenie baby,ja môžem len také decentné....
Ahojte dievcata, tak nejak som sa k vam pridala, chcem sa spytat, ci vam uz niektorej doktor povedal pohlavie, lebo ja som vcera bola u dokiho na klasickom 2D sono a povedal mi pohlavie babatka a dokonca si za tym aj stal, ze sa to uz nezmeni a bla bla bla , ale mne sa to da dost skoro, na to aby to bolo na 100%, myslite ze je to uz vidno v 12TT?
caute, pridavam sa aj ja 🙂 mame termin v polke jula, uz sa aj tesim a aj sa trochu bjim , co na to nasa dcerka 2- rocna 😝 lebo myslim, ze je dost ziarliva....
6lenka64 ahoj tazko povedat ci sa doktor nemyli ale v tomto mesiaci uzt ma dieta vyvinute pohlavne organy podla toho co som citala ale zalezi od toho ako je otocene ale podla mna sa to este zmeni poznam vela takych co im povedal ze to bude dievca a nakoniec im povedali ze to bude chlapec
@katarinabernathova @6lenka64 ked sa urci chalpcek, moze to byt uz na viacmenej isto. iba ak urcia dievcatko, moze sa stat, ze je to chlapcek, lebo pocas ultrazvuku moze mat semenniky skryte medzi nozkami.
Ahoj kočky.
Pridávam sa k Vám. My máme termín na polku júla.
želám všetkým spokojné tehotenstvo.
@6lenka64 akoj mne v 12tt dvaja dr. na dvoch sonach v pribehu tyzdna povedali rovnake pohlavie a ze je to na 99% dokonca aj ja som si bola 100% ista ze som videla pipika 😉 povedal ze o tyzden t.j. v 13tt by mi to uz vedel povedat na 100%
@michaelamia1902 Jeeeej to si ma potesila naozaj, takze to je asi fajn ked to tvrdil a stal si za tym 🙂 a prve mate dievcatko, takze vas caka parik 🙂 ja idem na dalsiu kontrolu 15tt tak tam by to uz mohlo byt na 100%
@michaelamia1902 ahoj prosim ta pridala by si ma do sukromne temy. Mam termin 16.7. Dakujem 🙂
Ahojte...dnes sme boli u lekara a nasiel mi myom poveda ze ma 3 cm.stretli ste sa s tym uz niekto?
Citala som katastrofalne scenare ze typu potrat cisarsky alebo operacia atd.
@6lenka64 no je to skoro, kazdopadne, kedze standradne sa to urcuje vacsinou neskor. ale kto vie, inak by to asi lekar nehovoril, keby to niekde nevidel. mozno ma kvalitny usg. na ineternete som videla video 9 tyzdnoveho plodu a toto tam pisu:
U plodov ženského pohlavia je možné rozpoznať maternicu a nedozreté rozmnožovacie bunky, zvané oogónie, ktoré sa replikujú vo vaječníkoch.
Vonkajšie pohlavné orgány sa začínajú rozlišovať na mužské alebo ženské.
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.ph...
@katarinabernathova ahoj, ja mam myom uz roky. momentalne ma rozmer 3.9 cm, nebojaj, nie je to tak starsne ako sa pise na nete. moj doc mi ho cez usg len sleduje, ci rapidne nerastie. v tehu je vznik hematomu, myomu, dokonca aj cysty relativne bezny jav v maternici. fakt sa neboj. len nech ti ho sleduju. najhorsie co sa moze stat je, ze nebudes rodit normalne ale cisarskym, aj to len v pripade, ze ten myom v druhom trimestri nezmizne a bude zavadzat porodnym cestam. nazoaj sa nestrachuj a necitaj tie katastroficke scenare. ver mi 😉 drzim prsty.
ak si ho pred tehu nemala, je velka pravdepodobnost, ze tak ako vznikol, tak aj sam zanikne.

a tak to samozrejme si hovorim to je jasne urcite bude v poriadku...jaaaaj ale uz sa na male tesim strasne a v ktory mesiac nakupujete vecicky pre male a vsetky potreby???