Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
@katarinabernathova no tento skrining sa robi sa tak okolo 15_16 tyzdna a zistuje sa nim ci je babo geneticky v poriadku,este si na nom nebola?v kolkom si tyzdni?
@nela22 no este nie ale caka ma to pretoze naposlednej prahliadke mi hovorili ze mi budu brat moc a krv...som v 14tt
@katarinabernathova ani mne to este nerobil...ideme na skrining o tyzden to uz budem mat 16.tyzden
@nela22 vraj je to velmi individualne, prvorodicky tak cca od 18. mesiaca, niektore mozu skor, ine neskor. mne sa stala vcera taka zvlastna vec, manzel mal ruku na mojom brusku a citil vraj jemne kopkanie, uplne jemne narazy na brusnu stenu, ked som si tam dala ruku ja, tak fakt. nieco take som citila. ale spontanne to necitim iba ked si prilozim ruku na brucho 🙂
@mrsinka v ktorom si tyzdni??lebo ja som v 14tt a ked si chytim brusko tak citim take jemne pohyby aj moj priatel to citil moze to byt?
@katarinabernathova ja som 16+5 a bola to fakt nahoda, ktovie ako dlho to uz jemne kopkalo a len teraz sme na to prisli, takze je mozne ze aj u teba to uz moze byt ono 🙂)
ahojtee , som tu nová.....dnes som bola na odberoch krvi na tripple test , výsledky až budúci týždeň...má už niekto po tomto vyšetrení?
@sasaa22 ahoj
som v 16+2 a vysledky nam predvcerom ,hodnoty boli 1:461 a lekarka ma ubezpecila ze je vsetko v poriadku.zijem v zahranici tu robia aj screening aj krvne testy podla vsetkeho skor ako doma ale riadia sa tymi istymi tabulkami na vyhodnotenie.Tak snad je to ok.
@tinacarina najhoršie je to čakanie , nie som panikár ,ale musím sa priznať,že ma napadne hocičo...a najhoršia je tá neistota.....teším sa ,že to máš ok....... 🙂))))
Výsledky sa vyhodnocujú ako pravdepodobnosť - preto ten pomer a dôležitú úlohu zohráva aj vek....
@michaelamia1902 ahoj, Miška blahoželám, aj ja mám termín v júli ale až koncom, už Vás tu na sídlisku ani nevidieť odsťahovali ste sa?
ahoj tak to je aka nahoda gratulujem k //. uz nie sme na sidlisku teraz to budu dva roky co sme sa prestahovali do domu na foncorde. ako sa mate?
@mrsinka cca v 18. mesiaci 🙂 to ma pobavilo, asi si chcela napisat v 18. tyzdni 🙂
@petrisorka 😀 😀 😀 tak uz to pobavilo aj mna 😉
@sasaa22 ahoj, no mna tieto testy cakajú v piatok a tiez sa moc bojím,lebo to cakanie na vsetko je hrozné....
@sasaa22 ano viem presne o com hovoris ja mam 35 rokov a tak po precitni vsetkych tych clankov o rizikach vyssieho veku mi velmi nepomohli ked som dva tyzdne cakala na vysledky.Ale vies co ti poviem,treba verit,verit ze je vsetko ok a potom aj bude 😉 .Drzim palce aby ti to rychlo ubehlo a vysledky boli v poriadku. 🙂
@nela22 neboj vsetko bude v poriadku. 🙂
@tinacarina Tak to verím , ja už som si povedala,že nečítam žiadne články na nete , lebo ma to len vystraší.Obdobný problém som mala na začiatku tehu , keď som v 5.tt.začala trochu krvácať a začala som čítať články na nete....týždeň som nespávala...a tieź som verila , že to bude dobré....polepším sa a budem aj teraz - sila pozitívneho myslenia.....
@denask1234 Držím palce, aby všetko ok dopadlo....
Kočky ktoré máte odposluch srdiečka, počujete to vždy na tom istom mieste? 🙂
@denask1234 kde to kupim?
@tinacarina no dufam ze bude 🙂 ,ty si cakala na vysledky az 2 tyzdne?to je dost dlho,no ja mam mat vysledky dnes poobede a cakam od minuleho stvrtka.cakas prve babo?drzim prsty nech je vsetko ok...citis uz pohyby?
@kacenocka1 ahoj, ja som to kúpila v Bratislave v Brendone 🙂 .....máme podobny termín skoro 🙂
@nela22 caute dievcata, nestresujte sa kvoli tripple testom...tie nic nedokazuju a su casto skreslene a zbytocnym strasiakom...mne vyslo podozrenie na Downov syndrom 1:150 (sanca ze prave moje dieta ho bude mat) a podstupila som amniocentezu a dnes mi volali ze maly je v poriadku, takze relax...ono tie testy aj keby vam vyjdu zle tak este netreba robit vobec paniku, len to treba dovysetrovat...kiez by ma o tomto moja lekarka takto informovala skor, nemusela by som robit taku paniku...
@sasaa22 Presne tak,treba mysliet pozitivne........ aj nasi drobcekovia to uvitaju 🙂
@nela22 No ano dva tyzdne,zijem v zahranici a tu mi povedali ze vysledky budu od 10 do 14 dni............boli po nekonecne dlhych 14 dnoch.Cakame druhe babatko o prve sme prisli v aprili minuleho roku v 6 tt ,bol to zamlknuty potrat,prekonala som crevnu chripku a drobatenko to zial nezvladlo.Teraz sa zda byt vsetko v poriadku.Prave dnes som bola na sone dietatko je poriadne aktivne 🙂 ale pohyby zatial necitim.Dned nam 2x potvrdili ze to bude chlapcek 🙂 tak snad zacne coskoro kopat ten nas maly futbalista 🙂

@hermani ahojček....nie ja už druhé,ale je to po dosť rokoch🙂))...a ty?...kolky si týžden?