icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

delideli
30. jan 2013

@monikahan77 : ahoj a mozem sa opytat ako vyzerali tie stahy?lebo mne uz par dni tak rozne napina a taha brusko a neviem ci je to normalne (zacali sme 18.tt)..co ti vtedy na to dali? citala som,ze odporucaju lezat a magnezko 3xdenne 500 mg..

delideli
30. jan 2013

ozaj baby, mate aj julovu sukromku?slo by sa k nej pridat?ak ano, na koho sa mam obratit?

sendynka01
30. jan 2013

@delideli ano mame @cirkularka .. treba jej napisat IP 🙂

nela22
30. jan 2013

@delideli ahoj a nesla si s tym za svojou lekarkou?ano asi sa na to berie magnezium,ale v nemocnici davaju asi aj infuzku,ja s tym skusenost nemam ale lezala som v nemocnici a babam davali toto.ja by som asi sla za lekarkou

delideli
30. jan 2013

@nela22 : kedze to neboli "stahy" v pravom zmysle slova a ani som nemala brusko uplne tvrde len skor take napate a dost to suviselo v nafukovanim,tak som nebola..posledna kontrola bola pred tyzdnom a vsetko bolo ok..navyse to vleze hned zmizlo..tak teraz viac oddychujem, dala som si magnezko ale ak to bude zlostit urcite kontaktujem gynekologa..

nela22
30. jan 2013

@delideli no niekedy sa zena vystrasi aj ked sa nic nedeje,podla mna je to tym ze nevie co ma citit a co nema 🙂 hlavne pri prvom tehu je to tak,myslim ze pri dalsich uz zena vie ako co.iste to bude ok,mas pravdu treba oddychovat 🙂

kacenocka1
30. jan 2013

@monikahan77 bude to ono , presne toto som prvy krat tak tyzden dva dozadu citila...daj tomu par dni...potom to bude castejsie a castejsie - urcite to je babo 🙂 GRATULUJEM 🙂

nikulqa
30. jan 2013

... ja uz tiez citim babo,ale nie je to kazdy den pravidelne...je to presne taketo klopkanie ,ze tuk tuk mami ja som tu 🙂

denask1234
30. jan 2013

@delideli ahoj, aj si sa dostale do tej súkromky?

libus83
31. jan 2013

ahojte, aj my čakame bábo..termin máme na 5.júla... a veľmi sa tešime..

monikahan77
31. jan 2013

@kacenocka1 dakujem, vieš ako si ma potešila, ja som vedela, že to cítim správne a už ani radšej nikomu v okolí nič nehovorím, všetci sú múdri ale oni to necítia. Aj včera podvečer som to zas pocítila, odvtedy zase nič.
@delideli Ahoj, ja mám len 15-ty týždeň, ale od začiatku mávam z času na čas ťahanie akoby naťahovanie svalov a niekedy to dosť bolí, väčšinou, keď celý deň v robote makám a za stolom sedím ( účtovníctvo a pod), ale už som si na to zvykla, doktor o tom vie. Ja to pripisujem tomu, že predsa mám už 34.rokov a prvýkrát tehotná, tak to telo resp.maternica sa rozťahuje ťažšie ako mladým kočkám. Myslím, to čo popisuješ, že je to isté, rozťahovanie maternice a si citlivejšia, tak to vnímaš.

delideli
31. jan 2013

@denask1234 : ano ,napisala som ako mi radila sendynka01 cirkularke a poprosila som ju o pridanie
@monikahan77 : tak to sme na tom podobne (vekovo, moje tehu je to sice druhe,ale prve skoncilo v 7tt..)

sasaa22
31. jan 2013

delideli držím palce , aby všetko dobre dopadlo....ja som mala tiež zo začiatku problémy , ale teraz sa teším , že pekne rastieme.....

dulkagabulka
1. feb 2013

žienky z TT a okolia..pozývam vás v utorok 5.2.2013 do http://klubkvapka.sk/tehotne.html v Trnave na Slnečnej ulici, budeme mať od 20,00 do 21,00 prípravu na dojčenie s cerfitikovanou laktačnou poradkyňou ...budeme okrem ineho hovorit o najužasnejšom začiatku dojčenia - samoprisati, bondingu..

andrejta
1. feb 2013

@kacenocka1 ahoj, takže výsledky II. screeningu sú negatívne, ale aj tak idem v pondelok za Dr. Ondrejčákom, aby mi preložil čo tie hodnoty skutočne znamenajú a možno nakoniec ani amnio nebude potrebná

adulikh
2. feb 2013

dievčatá sestre zostali vitamíny femibilon 400+DHA 28+28 tabliet /z balenia chýbajú 4 tabletky/ PC bola 21 eur, nemá niektorá záujem? Na cene sa dohodneme alebo osobný odber v MI...

petra_12
5. feb 2013

ahojte kočky, ja mám termín 4. júla 2013, ale asi to bude skôr 🙂, vek 36rokov, toto bude moje tretie dieťa. Výsledky z genetiky som mala vraj výborné tak som sa rozhodla neísť na odber plodovej vody. Je tu niekto kto sa tiež takto rozhodol? Teraz ma čaká akurát veľké sono u MUDr. Grochala.

dulkagabulka
5. feb 2013

zienky, pripominam vam, dnes v http://klubkvapka.sk/tehotne.html v Trnave na Slnečnej ulici v Trnave
budeme mať od 20,00 do 21,00 prípravu na dojčenie - som certifikovaná laktačná poradkyna..budeme okrem ineho hovorit o najužasnejšom začiatku dojčenia - samoprisati, bondingu (ako ho dosiahnuť v pôrodnici a čo si treba priniest) poradim, čo robiť,ak dietatko treba dokrmiť bez flašky, čoho sa treba vyvarovať...a vela inych zaujimavosti 🙂

macus44
5. feb 2013

ahoj...včera sme boli na screeningu 🙂, tak uvidíme, čo budú za výsledky

denka1
5. feb 2013

@petra_12 Ahoj.Ty si z Mt?Mne dnes brali krv na genetiku.Bude to nase 4 dietatko.mam 33🙂Tiez idem na buduci tyzden ku Grochalovi.Bola som uz raz.Je uzasny...Uz sa normalne tesim,ze uvidim nase malinke a tesim sa na to,ze co mi povie,co to male ma medzi nozkami 🙂 🙂 🙂

denka1
5. feb 2013

@petra_12 inac Dr Grochlal moc neuznava odbery plodovej vody,kamoska bola u neho nedavno,uz ma sice babo,ale tiez jej doporucili odber,mala njake zle vysledky a Dr Grochal ju tam u seba pozeral 3/4 hodinu a povedal,ze nemusi nic podstupit,ze malinka je ok a aj bola a je ok🙂Teraz su tie 4D-5D sona a tam uz je vidiet vsetko poriadne...Grochal ma tie naj sona v MT.Bol mi tiez doporuceny z kazdej strany🙂

petra_12
6. feb 2013

@denka1 ahoj 🙂 som z Priekopy, ty? mne Dr. Grochala tiež veľmi všetci vychválili, kedy k nemu ideš? Ja 13. 2. som objednaná na 15.00hod. Kamoška bola tiež z neho unesená. Mne chceli robiť odber plodovej vody pre vek, teraz v decembri som mala 36, ale na genetike mi povedali, že vek je hraničný a výsledky vynikajúce, tak je to len na mne. Tak sa spoľahnem len na Grochala. Tiež sa teším na malé, stále neviem čo to bude.... A ty štvrté bábo? no odvaha 🙂 plánovali ste? Ja ani nie, náhoda tak čo už 🙂

petra_12
6. feb 2013

@denka1 a ozaj z môjho okolia nepoznám žiadnu babu v našom veku tehotnú, som tu v tom sama 🙂)) tak som rada že si sa ozvala 🙂

tatojehobit
6. feb 2013

Pridavam sa do skupinky, termin mam na 23.7. , velmi sa tesim, hlavne na prve kopanceky do bruska, lebo tych sa neviem dockat. Je tu Nitrancanka, alebo niekto kto planuje rodit v Nitre? Nie som z tadial, nepoznam tam lekarov, len predpokladam, ze tam budem rodit a hlavne budem pocas materskej. Kazda rada, meno na dobreho gynekologa/porodnika potesi.

karinkaeich
8. feb 2013

ahojte kocky, ak by ste mali zaujem o balicek veciciek 56-62-68, tak dam rada fotku a blizsie info. cenu dohodneme, urcite iba symbolicka, lebo my to uz nevyuzijeme, nech nezavadzia v skrini

hermani
8. feb 2013

@denask1234 ahoj tehulka...prepac,ze az teraz :(( jee druhe,tak dufam,ze mas cas si to uzivat..som 19/4 teraz...🙂 tefa 3.7 termin...ty si skor ci?

nikulqa
8. feb 2013

tak hlasim mame za sebou morfo utz , babo je ok ma vs co ma mat a este potvrdene ,ze je to chlapcek 🙂 tak sa dnes vytesujeme... 🙂

diablikovci
9. feb 2013

Dakujem vam za ziadne odpovede.. pekny dnik prajem..paaaaaa

extrapm
9. feb 2013

Ahojte baby, pridavam sa k vam... Termin mam 7.7.2013. Chystam sa rodit v Pov. Bystrici... Je tu niekto taky??

andrejta
9. feb 2013

@diablikovci caves, ja len že, sem máloktoré chodia. všetky sú v súkromnej téme, preto je tu tak mŕtvo 😀