Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
ahojte, uz mate po triple testoch? mne ich ma lekarka robit az 21.2. a pritom budem teraz v piatok uz v 17tt.. :(
ahojte🙂 aj ja som julovka mam termin 18.07.2013
Ahojte som rada ze som nasla tuto temu.tak isto som julovka..presny termin 27.7.2013 🙂
Tak mam po triplteste a vsetko je v poriadku🙂Strasne sa tesim🙂Taka roztraena som volala setricke...
@petra_12 Tak to je super.Ja uz odpocitavam dni,tiez som zvedava,ze co to male tam ma.Moja Dr mi povedala,ze sa jej to zda na dievcatko,tak uvidime🙂Ty si mala termin 4.7.tak to ti neposunul o moc.To je v pohode.A inac,my sme neplanovali,ale pristastilo sa🙂)Ale uz sa tesime ,budeme velka rodina,hlavne,aby sme boli zdravi🙂Takze ,vy budete same baby,tak potom treba este skusit raz🙂))Moja kamoska ma 3 chlapcov a povedala,ze ,keby sa zase pokusili o babo,tak budu mat opat chlapca🙂Ale planuju sa pokusit znova🙂
@denka1 ja už určite viac nič, idem na tretí cisársky, teda dám si pri ňom podviazať vaječníky a bude pokoj 🙂, už ani náhodou, môj partner má svojich dvoch synov z predchádzajúceho vzťahu, teda nás je už až - až 🙂 a ty by si čo chcela? Som zvedavá ako dopadneš u Grochala, bol veľmi príjemný bola som tam asi 20 - 25min, s celou rodinou (my dvaja a štyti deti - sestrička sa zhrozila, že či su to všetky naše) mám aj foto, no malá sa tam stále veľmi hýbala že mal problém vôbec to foto spraviť, no a platili sme 58€. Podľa pohybov mi dokrotka už posunula na 21. 6. a teraz tento doktor na 30.6. tak uvidíme kedy to vôbec bude, ale povedal mi že podľa meraní malej som určite v 21. týždni teraz a ozaj... pravdepodobne to bude Ninka 🙂
@sasaa22 Ja idem teraz 21.2.tak sa tesim.Uz som bola na 4D v 14tyz a tam vsetko ok🙂Malinke sa nam nechcelo ukazat,teda,co ma medzi nozkami,ale tvaricka bola uz krasna,aj Dr povedal,ze pekne videt babatku do tvare,napriek tomu,ze som v nizkom tyz.Je super vediet ,ze vsetko ok.Uzasny pocit,odchadzat od Dr ,s dobrym pocitom🙂
@petra_12 No ,ja keby som rodila CR,tak si dam podviazat vajecniky,len pre pokoj v rodine🙂Uz by som tiez nechcela,je to dost na dnesnu dobu.Uz sa ,ale nemozem dockat🙂Ja si dam nahrat fotky na kluc,uz sme sa tak dohodli,zaplatim 50+10 za fotky.Ninka je krasne meno.Ja chlapec Martin a dievcatko Melissa🙂Mame Vanesku,Viktoriu a bola by Melissa.Syn je Petko,takze k nemu len Sk meno a Martin sa mi velmi paci,teda nam🙂
@denka1 Ja nemozem uzivat ziadnu antiku,lebo mam silne migreny a ked uzivam lieky,tak sa mi to stupnuje a predlzuje na dni.Uz som vyskusala asi 5 druhov a stale ma bolela hlava☹Budeme musiet nieco vymysliet,bud ja,alebo manzel...Ale zase vieme ,kedy sme splodili malike,skor to bolo take bud,alebo🙂A asi to tak malo byt🙂
No Vas je tiez hojne,tak to budeme mat vyrovnane🙂
veľmi pekné mená ste vybrali 🙂 len mne sa viac ako Martin páči Matej 🙂)), ja som o tom kľúči nevedela, teda som žiaden nemala so sebou, tiež by som túto možnosť využila, možno ešte v 30 týždni keď tam pôjdem znova... a nezabudni že musí byť nový, ešte nepoužitý, inak ti ho nezoberie...
@denka1 veľmi pekné mená ste vybrali 🙂 len mne sa viac ako Martin páči Matej 🙂)), ja som o tom kľúči nevedela, teda som žiaden nemala so sebou, tiež by som túto možnosť využila, možno ešte v 30 týždni keď tam pôjdem znova... a nezabudni že musí byť nový, ešte nepoužitý, inak ti ho nezoberie...
@petra_12 Ano,to mi hned povedal,ze musi byt novy.Tak je lepsie si priplatit o 2 eur a mas tam vsetky fotky,ako jednu za 8.Tak na buduce budes uz vediet.Aj Matej je pekne meno,ak by bol chlapec,tak tam mozno budeme este vahat s menom.Pre dievca mame meno iste.ja ked som bola na sone u mojej Dr,tak mi povedala,ze 80 percent dievca,tak so zvedava🙂
@denka1 tak to budeš mať určite dievča, ja som nevedela do včera vôbec nič, bola pedtým zle otočená. Tak som sa doktora včera pýtala či na 100% dievča a on na to že sa kľudne somnou staví 🙂 ja ešte nemám nič pre malé, ale vôbec nič, však neplánované dieťa 🙂 a na toto som čakala, nech môžeme začať niečo kupovať. No a škoda že som to nevedela, ale teraz už nič s tým, máme jednu (asi) peknú fotečku. Na nej vidím, že noštek má presne ako mladšia dcéra Saška.
@petra_12 Inac u nas sranda je ,ze ja som vsetko uz dala prec.Tiez mam len par veci,takze ked budem vediet na 100 percent,ze co to je,tak zacnem nieco kupovat.Zatial sa neponahlam.Kocik a take tie domace pomocky mat budem od kamosky a oblecko mam po detoch,ale tie najmensie som uz dala prec,tak na to sa celkom tesim🙂Budem to kupovat postupne,aby som moc akoze neminula🙂)Tak 3 dievcata.Dievcata su dobrunke,aspon tie moje,aj syn je uzasny,ale baby su ine🙂Ja mam este placentu viac dole,tak ani preto sa nechcem plasit,mala by sa tahat uz hore,co dufam,ze uz sa taha.Moja Dr nebola na poradni teraz ,ked som bola,takze len sestricka skontrolovala srdiecko na sone a mam dojst az 5.3.Uz sa tesim teraz,ze ten Grochal mi pozrie vsetko.
@denka1 ja sedím na poradni teraz, plná čakáreň :( ale nepredpokladám že by niečo dnes malo byť. Ja určite pokupim niečo tu na koniku, teraz som si akurát odtiaľto objednala tehu plavky, svoje už pomaly nič neobleciem, pribrala som už 12kg, hrôza ako sa to lepí. Kam chodíš k lekárovi?
Baby, ako casto chodite na kontroly?? Ja som ola dnes (20. Tyzden) a najblizsie ma objednal az na 26.3.
mile damy, tak sa k vam pridavam, termin mam 31.7. tak to akurat stihame este v juli 🙂 mate uz vytipovane kam pojdete rodit? v BA napriklad...

@extrapm vitaj medzi nami....ja mám termín 10.07.2013.....morfo ťa kedy čaká?