Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
@janka_petrzka Vitaj medzi nami......ja sa chystám zatiaľ do Ružinova....a ty?
@janka_petrzka ahoj, ja sa chystám na Antolskú 🙂
ahojte 🙂 tak môžem sa aj ja k vám pridať??som tiež júlovka 🙂 som na pn už od 13 tt a budem až do konca s čím som vôbec nerátala ☹ ale čo už!
myslím, že som niekde čítala , že máte aj súkromku, komu treba napísať??
@bimky napíš @cirkularka a ťa tam zaradí
Ahojte, rada by som sa k vam pridala 🙂 termin mame 16.7. Vcera som asi citila pohyby. Len som si nie ista. Boli to take jemne zasklbania v podbrusku. Mohlo to byt ono?
Co znamena sukromka,ved tu je tema pre julovky a este je aj njaka sukromna tema.Tomu nerozumiem...Ci to znamena,ze su tam napr maminy,z rovnakeho mesta a pod?
Ahojte kocky. Predavam vecicky po mojom drobcovi, aj neutralne. Vsetko v super stave. Dam aj fotky ak bude zaujem. Balicek za dobru cenu
Aha...tak az take intimne veci neriesim,toto mi zatial staci🙂Dakujem za odpoved🙂
@denka1 😀
len ak sa budeš chcieť niečo opýtať, asi tu budeš dlho čakať na odpoveď 😖 . ak budeš chcieť, tak ťa @cirkularka bez problémov do témy pridá...
@janka_petrzka môžem vedieť aké sú to hrôzostrašné príbehy z antolskej? lebo aj ja uvažujem, keďže to mám na skok
ahojte Kočky.. ak by niektorá mala záujem o masážny olej hrádze zn. Weleda, použitý iba pár krát (nestihla som, lebo som šla nakoniec skorej a sekcioiu - ak neviem ani potvrdiť, či funguje ako sa sľubuje 😉 ). Fotka s množstvom je u mňa v bazáriku.
Krásne a hlavne zdravé tehuľkovanie želám.
@janka_petrzka Ružinov poznám , keď som ešte nevedela, źe som tehotná , bola som tam na pohotovosti a následne na gynekol.odd., mala som z toho dobrý prvý dojem , sympatickí lekári aj sestry a Antolskú absolútne nepoznám , nebola som tam.Nič nie je asi úplne ideálne, vždy sa nájdu ľudia ,ktorí majú aj dobrú aj zlú skúsenosť a ty sa rozhodni podľa seba , možno prvý dojem, možno kamarátky , dostupnosť , známe prostredie.......
ahojte dievcata, aj ja by som sa chcela zaregistrovat do temy. termin mame 14.7.2013 a budeme mat dvojicky 🙂 (takze termin asi bude skor). teraz byvam v prahe ale vraciam sa na konci mesiaca na slovensko a tak zhanam dobreho gynekologa v Martine a okoli, prosim neviete niektora poradit?
Ahojte tehulky 🙂 rada by som sa pripojila do temy 🙂 terminik mame 13 jula 🙂
@evula_devula preco sa chces vratit na SR?budes tam uz nadalej zit?
@87mary87 vitaj medzi nami 😉
@janka_petrzka hrozostrasne pribehy su iba preto, lebo im tam posiealju mamicky, kt. maju nejake problemy. nedavno bolo v sme vyhodnotene, ktora nemocnica je najlepsia a z BA vysla najlepsie antolska. je tam vela dobry odbornikov a aj ked som pocula, ze nie kazda sestricka je super, tak aj tak sa k tebe spravaju lepsie ako inde. na ruzinov som pocula od velmi vela mamiciek velmi negativnu spatnu vazbu. ja som z ruzinova a do ruzinova urcite nepojdem. rozhodovala som sa medzi kramarmi a antolskou kvoli najlepsiemu vybaveniu a dobrym lekarom. 🙂
ahojte, rada by som sa k vam pridala, termin mam 27.7 🙂. zatial vsetky vysetrenia ok, tak snad to takto pojde nadalej. Inak moja kamaratka sa chysta v aprili rodit v ruzinove, tak potom mozem dat vediet jej pocity. ja sa chystam na kramare. podla mna je to aj tak o stasti a o tom, kto ma aky porod, na koho clovek narazi, kto ma aku naladu. niekto moze byt spokojny s ruzinovom, niekto s antolskou, niekto na kramaroch 🙂.

@petra_12 Ja chodim do Kosut ku Dr Trnovskej