icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

happymamma
26. feb 2013

@denka1 tak to je sranda.lebo vsetky moje kamaratky cakaju chalanov a aj co chodim na take jedno forum, tak tam skoro vsetky julovky cakaju chlapcov. pozeram, ze uz cakas stvrte dietatko.chcela si mat tolko deticiek?

dulkagabulka
26. feb 2013

buduce mamičky ak sa budete rozhodovať o prerušení pupočníka (pripadne odberom pupočníkovej krvi) alebo jeho dotepaním, možno Vám pomôže toto video

https://www.youtube.com/watch?v=cX-zD8jKne0
noatak
28. feb 2013

Ahojte baby nejde tu niekto rodiť v čechách? :D třinec? :D okolo 19 jula? :D

lulu939075
28. feb 2013

Baby ktorá plánuje rodiť v BA na Antolskej??

dulkagabulka
28. feb 2013

Pozývam vás :

Uputavka na film Podoby pôrodu https://www.youtube.com/watch?feature=player_em... ktorý sa bude premietat na Slovensku so SK titulkami http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...

samara1609
28. feb 2013

@lulu939075 ja urcite ano.

evula_devula
28. feb 2013

@dulkagabulka to s tou pupocnou snurou je zaujimave ale ako presvedcim doktora, ze chcem odstrihnut pupocnu snuru az za 3 min? a este pri dvojickach?

dulkagabulka
1. mar 2013

@evula_devula kamoška tak rodila na Antolskej
prvemu dietatku odstrihli, druhemu nechali dotepat..

lubossa
1. mar 2013

ahojte, chcem sa spýtať, či ste boli niektorá na 3D sono v TN v cegyse, lebo som počula aj negatívne skúsenosti a koľko tam to vyšetrenie stojí 🙂

dulkagabulka
1. mar 2013

Pôrodník Michael Oden vraví: Schopnosť milovať je formovaná v období pôrodu.
http://www.prirozeny-porod.eu/zeny-ztraceji-sch...

denka1
1. mar 2013

@happymamma No,planovali sme menej deti,ale uz by som to za svet nemenila🙂Som rada,ze sme sa rozhodli spravne🙂Je uzasne mat velku rodinu🙂a inac, vcera kamoska bola na sone a povedali jej,ze budu mat dievcatko-))Asi zalezi od mesta🙂)

happymamma
2. mar 2013

@denka1 kazdopadne tento rok je bohaty na deticky.musi to byt skvele mat tolko deti, no ale je to urcite poriadna zataz.ale ak boli odmalicka dobre, tak nie je o com.ja som bola hrozne zle dieta od zaciatku ako ma priniesli z porodnice.dufam, ze nas maly bude lepsi.

pink8
4. mar 2013

Aj my máme termín júl 2013 konkrétne 31.7.2013...ale musím povedať že mi to veľmi beží, myslela som si presný opak

etinka2
4. mar 2013

termin 04.07 =D pohlavie este nevieme =( .....citite uz kopanie ????

etinka2
4. mar 2013

petra_12 aj ja mam termin 04.07 ale naposledy mi povedala 01.07....ako sa citite vy? mi zatial normalne, brusko uz podrastlo a sem tam ma pichne v podbrusku ale kopanie to asi este nieje 🙂 Je tu niekto aj z Humenneho???

petra_12
5. mar 2013

@etinka2 ahoj, mne zmenili termín na 30.6. 🙂 a u nás sú to poriadne kopance keď sa malej zachce, niekedy až okom viditeľné ako skáče bruško 🙂)) doktor mal problém pri meraní na sone, lebo sa malá stále hýbala

etinka2
5. mar 2013

vazne? waw tak to ti zavidim ja zatial citim jemne hybanie v brusku =D dufam ze coskoro budem citit aj ja kopkanie 🙂

petra_12
6. mar 2013

@etinka2 určite áno už čoskoro 🙂 koľko si už pribrala? ja úctyhodných 13kg, príde mi to že kysnem ako kysnuté cesto......

petolub
6. mar 2013

ahojte 🙂 taky jedna julovka som 🙂 neviete ci sa rata to kolko som pribrala celkovo, alebo sa to odvija od vahy co som mala na zaciatku tehotenstva? ja som totisto prve 3 mesiace dost schudla.. tak ze ci sa rata od tej najnizsej vahy alebo od pocatia.. pomozete? a inak tiez by som rada rodila v antolskej..

dajdarax
6. mar 2013

ahojky 🙂 som tu nová a tiež júlovka ,termín mám 25.júla,ale podľa kopančekov si myslím,že to bude skor 😀 čakáme druhé dieťatko 🙂
Tá váha sa odvíja od začiatku tehu,aspon si tak myslím 🙂 Ja som pribrala dva kilá,ale bruško mi už riadne vytrča a prsia mi minule manžel nespoznal 😀

ajkag
7. mar 2013

ahojte, aj ja som tu nová, som v 22 týždni, termín mám 14. júla. Ešte neviem čo to bude, naposledy nám bábo nechcelo ukázať pohlavie 🙂 Najbližšie sono bude 18.3., tak uvidíme. Čo sa týka váhy, myslím, že sa to ráta od začiatku tehotenstva, ja som zatiaľ pribrala 5,5 kg, náramne mi chutí jesť 🙂

dajdarax
7. mar 2013

Mno dnes mi vyšiel moj tušááák babenky,čakáme chlapčeka :D vraj to bude pred 25.júlom,že malý sa má k svetu,moj mužík normálne rozdýchava,že je to chlap :D myslel si,že sa mu daria len dievčatká ,kedže máme prvu dcerku a raz mu jedna stará žena povedala,že my dvaja budeme mať len dievčatká :D Super pocit ,babenky držkajte sa :D

evula_devula
8. mar 2013

ahojte dievcata tak ja som od zaciatku pribrala 10 kg tiez mam pocit ze iba kysnem ale obvod hrudnika ani bokov sa mi nezmenil. iba to brucho. vcera mi svagrina povedala ze ona takto vyzerala vo 8.mesiaci ... :(
mam s tym bruskom problem pretoze podla mna mi to tlaci na krcok aj doktorka mi povedala, ze sa mi krcok skratil na 2.5cm a ze mam mat kludovy rezim :( kamaratka mi hovorila, ze aj keby som odteraz stale lezala s nohami hore tak sa mi ten krcok uz nevrati do povodnej polohy. podla prepoctu novej pani doktorky (stahovala som sa tak som musela menit doktora) som iba v 21. tyzdni tak mam total strach teraz ...

etinka2
8. mar 2013

petra_12 ahoj petra tak ja som od zaciatku pribrala 7 kg zatial =/ .....uz som zacitila prve kopkanie 🙂 ale manzelovi sa to stale este nepodarilo pocitit =/ tak uvidime co bude dalej

zuzulka558
9. mar 2013

práve som sa zaregistrovala a hneď vás aj našla 🙂

dajdarax
9. mar 2013

etinka2 ahojky 🙂)) neboj,manžel sa v najbližších dnoch dočká 🙂 ,najlepšie je ,ked sa napapáš a lahneš si na mierne vyvýšený chrbát,aby si neležela rovno na chrbte,alebo daj sa bud do polosedu a čakajte 🙂 nám sa to osvedčilo :D, malý kope hlavne večer ked dcerke čítam rozprávku :* je to zlaté

happymamma
10. mar 2013

@etinka2
@dajdarax
Je to krasne citit kopanceky a pohyby babatka-ja ich uz citim od 16.tyzdna a to je moje prve tehotenstvo.lenze moj maly bol vzdy az moc aktivny.a teraz mi dava take kopance, ze sa az cudujem ako mozu byt take silne.najhorsie su tie medzi mechurom a konecnikom. no ale aspon viem, ze je tam zivy a zdravy.a cim dalej tym castejsie kope.predtym ma kopal hlavne vecer a rano, ale teraz je uz cez den iba par hodin, ked nekope a spinka.zacinam akurat 23.tyzden.som zvedava ako tobude do porodu.ci mi z toho brucha vyskoci alebo co 🙂

market26
10. mar 2013

😀 ahojík kočeny, nemáte někaterá zájem o oblečko, za pár korun,,,dejte vědět, vše mám nafocené

mazula
10. mar 2013

@evula_devula
ahoj, aj ja som júlovka, okolo 29.7-1.8.tak som sem mrkla, krčok sa už nevráti,ale aspoň sa neskráti, nechcem ťa strašiť,ale pri 1 synovi som mala v 22t krčok 2,5cm a povedal mi že s takým chodia aj rodiť ale že vydržať môže,mne nevydržal, ale mne tvrdlo brucho a od 29tt som bola otvorená a odležala 10t v nemocnici, teraz som 20tt krčok 3,8cm ale sťahuje sa, snažím sa poctivo ležať,lebo nechcem,resp.nemôžem do nemocnice,lebo nemám kopu nechať prvého syna,takže ozaj lež ak sa ti dá a vypodlož si panvu aby nebol tlak na krčok.dúfam, že nevadí, že sa nepoznáme a píšem ti,ja len v dobrom,držím palce 😉

nika5214
10. mar 2013

@evula_devula ahoj neboj sa ked budeš oddychovat krčok vydrži ja som mala pri malej skrateny v 20t na 1,5cm aj teraz ho mam skrateny a tiež ležim kolko sa da aj brucho tvrdne netreba si nič zle namyslat a vela oddychuj