icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

patesladko
19. apr 2013

ahojte babule 🙂 ani som netušila, že táto téma existuje.. zatiaľ som prispievala len do súkromnej témy júloviek 2013.. je tu aj nejaká Zvolenčanka - júlovka? 🙂 alebo okolie?

petruska0505
19. apr 2013

Termin porodu mam v juli a zijem v Londyne
Je tu niekto s kym by som sa mohla podeliť s mojimi pocitmi

denka1
20. apr 2013

Ahojte dievcata,uz vam zacina tvrdnut brusko?Mne ano a malinka je teda dost akcna a hlavne vecer 🙂 Chodim asi 100 krat na zachod v noci...co kop,to cik...

katarinabernathova
22. apr 2013

je tu niekto kto chodi dr.Juhasovi na chrenovu??

katkadankova
23. apr 2013

@valerko2004 aj ja mam 18,7 termin a tiez sa nam nechce ukataz🙂

gogusa
26. apr 2013

@tinka177 ja mam tiez taky isty termin tak sa tesim 🙂

gogusa
27. apr 2013

dievcata uz mate nakupenu celu vybavicku neviem kedy mam kupovat lebo este mi nepovedaly co to bude-nechce sa nam ukazat 🙂

zmal22
27. apr 2013

@katkadankova aj my mame termin 18. jula a bude to dievcatko!

katkadankova
29. apr 2013

@zmal22 my este nevieme:( a chceme vediet:( doma mame jedno dievčatko tak sme zvedave co to bude🙂

petolub
29. apr 2013

@denka1 mne tvrdne brucho stale.. pred tym mi tvrdlo len pri cinnosti a pri chodeni a teraz aj v klude.. ale teda hlavne behom chodenia a tak.. len magnezko moc brat nechcem lebo pak zevraj maternica zlenivie,,,

denka1
29. apr 2013

@petolub Ja som brala pri vsetkych detoch magnecko a beriem ,aj teraz,potom okolo 35 tyz sa vysadza.Nemala som lenivu maternicu,skor mi to pomahalo pri predlzeni tehotenstva,teda udrzani...Ked ti ho da doktorka,tak ho ber.Mne ho dali v nemocnici,aj mi ho dala moja doktorka.Oni vedia preco ho predpsuju.Iba ti pomoze🙂

patesladko
30. apr 2013

ahojte baby 🙂 nemám síce rada takýto typ spamovania, ale nemám inú možnosť v mojom prípade.. nakopilo sa mi totiž strašne veľa vecí pre bábo - súpravičky do postieľky. Priateľ bol na týždeň v zahraničí u rodiny, dostali sme súpravy od viacerých a zvlášť ešte aj on predtým nakúpil, tak teraz to tu v našom jednoizbovom byte preskakujem, lebo to nemám kde uskladniť ☹ Všetky sú úplne nové, vybalila som ich, pofotila a zase sú zabalené.. na cene sa veľmi rada dohodnem, keďže sa toho chcem v prvom rade zbaviť.. ak by ste mala niektorá záujem, napíšte mi IP, nechcem sem dávať link na inzerát, lebo nech si nerobím zase až tak okato reklamu..
ešte raz sa ospravedlňujem za spam, ale snáď ma nezbijete 🙂

tinka177
30. apr 2013

@happymamma ahoj no tak si budeme navzájom držať palce,uvidíme ktorá to bude mať skôr za sebou 🙂 tiež si prvorodička? tak sa opatruj,a hlavne veľa veľa oddychuj 🙂

happymamma
30. apr 2013

@tinka177 aj ja som prvorodicka. ja oddychujem az nadmieru, kedze som na marodke.ale zachvilu budem mat skuskove obdobie, tak budem mat trochu stresy.ale hadam, to budem lepsie zvladat ako popri robote

tinka177
30. apr 2013

@happymamma tak to ti verím,ja som tiež už na pn...tehotenstvo prežívam v celku fajn až natu bolesť chrbtice a vraj nam tvrdne bruško,tak mame kľudoví režim od nášho dokyho.ešte že mám vychádzky keď je vonka tak krásne 😀 a ty si odkiaľ? či sa nestretneme spolu na pôrodnom 🙂 ja som z LM...

valerko2004
30. apr 2013

@zmal22 AJ JA MAM 18 JULA TERMIN DRZTE SA

valerko2004
30. apr 2013

@katkadankova AJ JA MAM 18.7 TERMIN A NEVIEME CO TO BUDE LEBO SA NAM TIEZ NECHCE UKAZAT 🙂 DRZTE SA

zmal22
30. apr 2013

@valerko2004 Dakujem aj vy, a co to bude?

valerko2004
30. apr 2013

@zmal22 NEVIEME NECHCE SA UKAZAT BOLA SOM 2 KRAT NA 3D a nebolo vidno skodaaaa chcela by som vediet ale hlavne nech je to zdravucke 😉

happymamma
30. apr 2013

@tinka177 ja som z martina a tu budem aj rodit.mne tiez tvrdne brusko.uz od 15.tyzdna.pomohlo mi magnezko, ale teraz mi uz zase tvrdne, no moc to neriesim, lebo aj co pisali ostatne julovky, tak im tvrdnu bruska.kym to nie je moc casto, tak sa nemame coho obavat.

zmal22
30. apr 2013

@valerko2004 Cakas prve? My mame chlapca, v auguste bude mat 8 rokov a teraz nam to vyslo. K akemu doktorovi chodis? Ja chodim do Tn k Jankovskemu.

tinka177
30. apr 2013

@happymamma tak to je náhoda ja som tiež z Mt z Košut 2 🙂 tu sme sa presťahovali pred necelím rokom.v Mt je dobra pôrodnica,moja sestra aj kamaratky pochvaĺujú,tak budeš v dobrých rukách 🙂 keby to nebolo tak ďaleko tak sa tiež rozhodnem pre MFN...takto sa musím spoľahnúť na tuto v LM. ja berem magnézium aj železo stále,ale budme radi že sme natom ako sme,iné žienky preležia mesiace v nemocnici na udržiavaní,to by som fakt nechcela.tak sa teda držkajte a dávajte na seba pozor 🙂

valerko2004
30. apr 2013

@zmal22 nas mali mal teraz v marci 9 rokov ja tiez som bola v trencine na 3d iba a bol tam hlavacik ja chodim na gyndu na STARU TURU TAM BYVAME

dulkagabulka
1. máj 2013

..pozyvam vas 16.5.2013 o 20,00 -21,00 hod do www.klubkvapka.sk na Slnečnej ulici v Trnave...priprava na dojčenie a prednašky o pôrode, ulavovych technikach, o tom,ako dosiahnuť bonding v pôrodnici , čo si priniesť k tomu , o nosení atd...prednašat budem ja(certifikovaná laktačná poradkyna, cerfikovaná dula a predsedníčka OZ Ženské kruhy www.zenskekruhy.sk )..tešim sa na vas

tanicka696
1. máj 2013

@gogusa ja mam už aj všetko pre malu poprane,vyžehlene,detsku izbičku nachystanu 🙂

gogusa
2. máj 2013

@tanicka696 ja este radsej pockam idem na sono 10 tak mi dufam povedia co to bude:D kocik uz mam postielku objednanu a par veciciek sme kupily aj chlapcenske aj dievcenske tie neutralne farby ma velmi neoslovily :D tak ked budem vediet co to bude dam vediet. Meno uz mate vybrate ?

katkadankova
2. máj 2013

@valerko2004 tak aspon nie som sama a kedy ides na utrazvuk? ja v pondelok snad to vyjdwe.)

tanicka696
2. máj 2013

@gogusa na 3D si nebola?ani tam nevideli čo to bude?ja by som tak dlho nevydržala nevedieť čo to bude 😀 meno mame Sofiu,chcela som ju už strašne davno no teraz už je strašne použivane toto meno 😒 ty maš vybrate mena??kočik by nam mali priviesť sobotu alebi buduci týžden,uvidime 😀

gogusa
2. máj 2013

Tie mena su naozaj pekne mne sa paci Nina alebo Markus este uvidime ne na 3 d sone som nebola uvidime 🙂

nextik
3. máj 2013

Ahojte - aj ja sa pridavam Nas termin je 27.7 🙂 Od 18tt vieme ze to bude chlapcek. Vybavicka je pripravena, bambusove plienocky po malej mame, kocik mame 🙂 uz len zbalit tasku do porodnice ale na to mam este cas 🙂