icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

cirkularka
29. okt 2012

@michaelamia1902 a uz bilo srdiecko? s tou cystou ti nieco vedia spravit, ked si tehu?

tamarar
29. okt 2012

Vazeneeeee, dnes som citila, ze by som si predsa len mala urobit ZAS test. Aj ked zas skoro.....a boli tam!!!
// 😉
zajtra testujem znova. a po potvrdeni doktorom sa uz zacnem NAOZAJ tesit. ak to vyslo, tak na prvy mesiac snazenia🙂))....

cirkularka
29. okt 2012

@tamarar potichucky gratulujem 😉

tamarar
29. okt 2012

@cirkularka dakujem🙂..ale tesit sa budem az po potvrdeni doktorom🙂)....ale tak trooooooska sa tesim uz teraz🙂....

cirkularka
29. okt 2012

@tamarar jasne, radsej opatrne, ja mam obcas divne krce, snad sa len roztahuje maternica, verim

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

Ahojte kočky tak dnes som si robila test a je pozitívny 🙂

cirkularka
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova gratulujem 🙂

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@cirkularka ďakujem aj ked ešte sa neteším 🙂 zatial len verím a dúfam že sa na tom nič nezmení 🙂

tamarar
29. okt 2012

@cirkularka ja som tiez mala take cudne bolesti v podbrusku, aj mam. a veeelmi slabunky ruzovy vytok.

tamarar
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova tak aj ty???🙂 super! gratulujem. ja som to dnes tiez nevydrzala a zas som testovala. a bola taaaam🙂 //. zajtra zas skusim a potom pockam uz len na doktora🙂

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@tamarar nemáš fotku ako vyzeral tvoj test??? ja som svoj najprv chcela vyhodiť lebo sa mi zdal negatívny 🙂

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

moja vstupenka do tejto témy 😀
@tamarar môj je takýto slabulinký 🙂

cirkularka
29. okt 2012

ja som vcera mala podobnu 🙂

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@cirkularka šak ty máš o hodne silnejšiu 🙂 ktorý deň PO si robila test ja 12

cirkularka
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova netusim kedy mam ovulaciu 🙂 ale bol to den po planovanom nastupe MS, odhadujem ze sme zamiesili pred 16-timi dnami

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@cirkularka jaj tak to je jasne že ju máš takú silnú ja som mala dostať zajtra 🙂

cirkularka
29. okt 2012

@tanickaskorokubikova den pred MS som mala len takeho ducha, co ani nebol odfotitelny 😀

tanickaskorokubikova
29. okt 2012

@cirkularka mne tiež hodinu trvalo kým sa mi podarilo odfotiť 😀 😀

nicolettka2126
30. okt 2012

@tanickaskorokubikova jeej babula,tak predsa budes aj ty tehu?? 😵
Tesim mooooc 🙂
Ja som robila vcera mamatest a je pozitivny 😵 😵
A pritom termin MS mam len dneska 😉
Hned pridam aj foto 🙂

nicolettka2126
30. okt 2012

takze takto nejako vyzera moj vcerajsi testik 🙂 A podotykam ze nebol robeny z ranneho mocu ale az okolo obeda 🙂

michaelamia1902
30. okt 2012

@nicolettka2126
@cirkularka
@tanickaskorokubikova
@tamarar TEHULKY gratulka sa nám to tu rozrasta 🙂
Naše srdiecko bude až o tyzden 🙂

tamarar
30. okt 2012

@michaelamia1902 kedy idete k lekarovi na potvrdenie? ja by som isla aj dnes🙂))))). len je skoro🙂)))

michaelamia1902
30. okt 2012

@tamarar ktorý dpo si dnes ja som bola na potvrdenie z krvi 1x 12dpo ale hsg v krvi bolo este nízke a včera som bola znova a už aj na sone ale srdiecko bude až vo štvrtok tak v pondelok idem znova na sono . Mám cystu ktorá mi robí problémy od dnes som PN a k Dr. Budem chodiť ako na klavír.

tamarar
30. okt 2012

@michaelamia1902 a ako sa ti prejavuje ta cysta? lebo ja mam tak trocha bolesti v podbrusku a slabunky ruzovy az hnedasty vytok.....ja neviem, kedy som mala ovulku. ale posledny menzes som mala 2.10. a mam tak 28-30 dnovy cykl.

tamarar
30. okt 2012

@tanickaskorokubikova tak a toto su moje🙂....je ich vidiet dost? 🙂))

michaelamia1902
30. okt 2012

@tamarar //su super. 🙂 🙂 🙂

cysta sa mi prejavuje strasnou bolestou na vajecniku stále na tom istom mieste - pycha má tam. Keď niečo robím natahujem sa ale aj keď nič nerobím ja som si cez víkend myslela ze to sa roztahuje maternica aj keď sa mi to zdalo moc skoro no včera som sa dozvedela toto. Je to dosť nebezpečne hlavne na začiatku tehu. Keď už je bábätko väčšie ako cysta tak je viac menej po probléme. Takze pre mna to bude s ? Až do 11tt.

tamarar
30. okt 2012

@michaelamia1902 budem na teba mysliet. urcite to bude vsetko ok. ja idem v stredu k lekarovi. radsej nech to pozru, nezdaju sa mi tie obcasne bolesti v podbrusku. takze....tiez sa radsej moc nevytesujem. ale ako ma byt, tak bude. 🙂

tanickaskorokubikova
30. okt 2012

@nicolettka2126 aj ja som mala dnes dostať 🙂

majkuska2
30. okt 2012

Ahojte baby. To som ja majkuska, len som si musela na novo zaregistrovať, niejak mi to tu začalo zmätkovať a nemohla som vám odpísať.
Mate krásne testiky tehulky 🙂 😅 Ja som dnes sice len 7 DPO, no skusila som testik , ale je negativny ☹ , mne to asi nevyjde. Viem, že je ešte skoro, ale ja som vždy podľa testu vedela , že som tehu už v 4 tt. Uvidíme, je to na nervy, ale....

lovewood
30. okt 2012

Ahojte baby...tak sa pridavam k vam..dnes rano som si spravila (po 7 dnoch meskania) 2 rozne testy oba hned pozitivne - ciarky rovnako silne...takze niet pochyb ale k doktorovi pojdem asi az o tyzdne mozno dva..lebo vraj zbytocne je chodit takto skoro..podla vypoctu som uz v 6tom tyzdni a termin porodu podla kalkulacky by mal byt 3.7.2013...zatial je vsetko OK ziadne nevolnosti mozno trochu unava a sem tam pichanie v podbrusku....tak verim, ze sa nam bude darit v tehulkovani a rok 2013 nam prinesie krasne zdrave miniuzlicky🙂