Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
Baby, takze zatial s velmi malilinkou dusickou, ale asi sa k vam znova pridavam 😵. Dnes som bola na kontrole u mojho gynekologa a videl bit srdiecko <3. Posunul mi termin na 11.7, nakazal kludovy rezim (a to som este vcera od zlosti vydrhla cely dom, poumyvala vsetky okna 😅 😔). Takze teraz uz len vydrzat, hlavne nekrvacat..... Fazulku som este nevidela (pri kazdej kontrole si ju pozerali len gynekologovia), dalsia kontrola az po 12tt, takze sa nacakame.
@fracle tak to je super, drzim vsetky prsty, urcite bude dobre! 😵
jééééj baby ako sa tu rozrastáme, je to krásne sledovať 😀 😀 😀 ... ja idem dnes k doktorke tak sa aj teším aj bojím zároveň.... dúfam e bude drobček ok 🙂
fiiha ale sa nam to tu kopi 🙂
A baby,uz vsetky ste boli u gynďoša na potvrdenie tehu??Či som uz iba ja jedina?? 😅
Mne zatial meska MS 1den tak preto este nechcem ist..ale ak by aj nadalej mrcha nedosla(co jej radim 😉 ) tak v pondelok by som uz zasla aj ja na krvicku..myslite ze uz by mi to vedeli potvrdit??To mi vychadza na šiesty deň meškania MS..
A ozaj,vsetkym novym clenkam GRATULUJEEEEEEEEEM 😵
@fracle teším sa s tebou ,zakladateľa, 🙂
@nicolettka2126 ja idem v stredu k lekarovi, uz som objednana🙂. A potom si to zacnem uzivat🙂)..ked sa potvrdi...Ozaj, co nove priznaky, su volake? 🙂
Tak ja mám dnes akú zravu 🙂 som hore od piatej bo moje dieťa sa rozhodlo ze sa už bude len ležať a potom o pól siedmej keď mala vstavat do škôlky zaspala som ju pól hodiny nemohla zobudit 😉
Alebo ze by som už mala pomali obed? Utesovat sa môžem ale váha nepustí 🙂 teším sa ze mi začalo chutit doteraz som mala problém niečo ziest.
AKO SA MÁTE?
Ahojte. Môžem sa pridať k vám? Akurát idem od lekára, tak sa chcem pochváliť, zdielať radosť... 🙂
Dnes som si opäť robila test a je rovnako slabučký ako predvčerom :( ale nerobila som ho z ranného moču a som cca 14DPO
@nicolettka2126 ja som este nebola aj naprieki tomu ze mi meska uz vyse tyzdna ale testy vysli jasne pozitvne (a mne nikdy nemeska)..nemam ziedne problemy tak chcem ist az ked mi bude moct doktor naozaj povedat ze je vsetko OK a ze vidi mini drobca a bije mu srdiecko (nech tam zas nechodim kazdy tyzden ako na klavir....sice aj to bude ) myslim ze do vtedy by som aj tak na tom nic nezmenila takze buduci tyzden sa objednam....podla kalendara som v 6tom tt
@tanickaskorokubikova ja mam 3 dni po sebe rovnako slabe, vraj sa to stava, preto si dam pauzu v testovani na 3 dni
@nattynda gratulujem, to mas cez IVF, ze vies tak skoro?
@nicolettka2126 ja som nebola, som objednana cca o 2 tyzdne, skor nez v osmom tyzdni mi pride zbytocne
@cirkularka
ja si to chcem dat potvrdit,preto chcem ist v pondelok 🙂
Je to pre mna neuveritelne ze sa mi mohlo stat nieco take krasne 😉
@cirkularka ďakujem 🙂 . nie nemám cez IVF, ale dnes lekár povedal že je to dosť pravdepodobné, ale ja sa najviac spolieham na ten vnútorný pocit vieš 🙂
@nattynda ale ak si 2 tt tak to to len 2 týždne od menstruacie si myslela 4tt nie? Najcitlivejsi test ti potvrdí tehu od 8dpo vyššie
KOCKY som sa práve dozvedela super novinku moja najlepšia kamoska je tiež tehotná tak veľmi sa tesim 🙂
@michaelamia1902 Aha no tak ešte raz 🙂 ... Hej ten dátum je vypočítaný predbežne, pretože by sa to malo rátať od poslednej menštruácií, mne mala prísť 18.Októbra a zatiaľ nič, tak som šla k lekárovi , ten mi povedal že by mohlo ísť o tehotenstvo, lenže ešte to nie je na 100% ale ťažko to ešte určiť. Termín ešte nemám, ja som si ho vypočítala len doma, ako poslednú m som dala 18.Októbra, viem len toľko že je to viac ako 2 t ale veľa to tiež teda nebude. Ale myslím si, čo je hlavné, že TO TAM JE 😀
@nattynda ale to rátať od poslednej MS ktorá naozaj bola teda ťa este v septembri to si už teraz v 6 alebo 7tt a od 6tt v mal dr. Vidieť srdiecko 🙂
@michaelamia1902 a kedy je vidiet na sone malinke? a sdiecko? ja idem v stredu, to by som mala byt v 6.tt
@cirkularka vážne? takže nie som sama 🙂 tak to si ma ukludnila trošku 🙂 kedy si mala dostať? nebolí ťa brucho ako keby mala každú chvíľu dojsť?
@tanickaskorokubikova v sobotu 27.10., boli ma skor ako svalovica ako sa natahuje maternica, len moja maternica uz vie co robi, takze toto tehu je od zaciatku ine, zrychlena verzia 🙂
@nattynda tak ako pise @michaelamia1902 rataj od poslednej MS ktoru si dostala, 2 tehotna mozey byt teoreticky kazdy mesiac, su to 2 tyzdne od poslednej menstruacie, cize plus minus ovulacia 🙂
tak sa ku Vám pridávam MS som mala dostať 27.10. a to som už vedela že nedostanem 28.10. som si robila test a // čiarky 🙂 aj keď tá druhá slabšia ale viditeľná 🙂 a to sme už po roku snaženia, riešili vyšetrenia a nie je potrebné 🙂
@merryy gratulujem, moja MS tiez mala prist v ten den 🙂
ahojte, no ja mám termín okolo 30.6, takže je to nahranici júna júla... môžem si vybrať v ktorej chcem byť diskusii 😀
Aj vám už brali 5 ampuliek krvi a poslali vás na ekg? akurát dnes to mám za sebou
KOCKY kedy si nastavite tehu pasy ja v to mám chaos v ktorom tt ste 🙂
@michaelamia1902 čo to? nehápem, čo mi budú brať v pondelok? teraz idem za 2tt na sono aby mi určili polohu bábatka, lebo ked som tam bola v 5tt, bolo vidno len malú fazuľku a dr. chce vedieť či to nieje mimomaternicové 😕 , ale to sa asi musí vždy pri každom uistiť, nie?a potom dalšia poradňa až 26.11,
@ockayova som tam mala preklep som chcela napísať ze mne to budú asi tiez brat tu krv v pondelok 🙂
A tiez mi má vyvrátiť mimomaternivove tehu,ale ja viem ze bude všetko ok
BABY potom budeme dávať aj fotky z utz, už sa teším na tie malé fazulky
@michaelamia1902 máme podobný termín, takže to budeme prežívať asi rovnako... jéééj

Kočky zdá sa mi že mám pootvorený krčok :( čo to znamená ????