Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
@nicolettka2126 niekedy zena zakrvaca aj ked je uz tehotna, nie vsak vela krvi, sla by som na gyndu a uvidis co ti povie, mozno este nie je vsetko stratene, len treba ist hned...
@nicolettka2126 úplne Ťa chápem, mne tiež vyšli pred MS štyri testy (2xMamatest, 2x ClearBlue) pozitívne a na 29DC dorazila mrcha, ale taká poriadna, tiež som bola veľmi smutná a sklamaná, ale tak ideme ďalej, verím že to vyjde
@jajka81 náš malý má vo februári 3 roky, ked sa malé narodí, bude mať 3.5r., hádam to pre neho nebude také ťažké. Bojím sa, ale s jednou babou sme tu diskutovali na túto tému a strašne krásne ma podporila a som nejak ukľudnenejšia, no možno ma zas drapne taký pocit... dnes som sa s malým dlho o tom rozprávala a celkom sa mi zdalo že sa mu to páčilo, hlavne nesmie ani na sekundu pocítiť, že sa pre neho niečo zmení, alebo že ho budeme menej ľúbiť. A ja chcem stoj čo stoj venovať mu aj potom toľko času koľko teraz, aj na úkor neporiadku v byte a neviem čomu všetkému.Ale asi to nebude také ľahké, čo počvam kamošky čo majú dve dietka. Kým sa zabehne systém, bude to u nás vyzerať ako po výbuchu, tak asi nebudem prijmať návštevy 😀 😀 😀 😀 😀
baby mam na vas otazocku, idete predtym nez pojdete na ultrazvuk este aj na krv? alebo si to nechate vsetko naraz? 🙂
@alzbeta828 vsetko naraz 😉
@cirkularka dik 🙂 lebo som stale vahala, ci mam alebo nemam ist este predtym na krv...ty sa kedy chystas? kolky tyzden?
@alzbeta828 v 8. tt, 13.11. ma objednali, zbytocne tam chodit skor, este sa tam nachodime 😉
@cirkluarka no tak si ma ukludnila 🙂 lebo tu na MK citam, ze chodia baby predtym na krv, aby si to akoze potvrdili a ze az potom na utz...ja som pri prvom tiez bola rovno vsetko naraz... ja som objednana na 19.11. na preventivku, tak to snad bude uz vsetko naraz 🙂
@alzbeta828 ja sa chystám budúci tyzden na krv na potvrdenie tehu. A ak bude všetko ok, tak ma sestrička objedna na sono niekedy po 8tt.
@jajka81 dik 🙂 ja teda asi vsetko naraz, mam to trochu komplikovane sa tam dostat k mojmu dr. 😖 sak snad, ked to my byt, tak to bude 🙂 a kedy mas asi predpokladany termin? 🙂
Tak kočky lúčim sa s vami 🙂 dnes dorazila mrška 🙂
@alzbeta828 tiez som bezala skor pri prvom 😉
@tanickaskorokubikova a si si ista ze su to hned kramy?
@cirkularka ano na 100%
@tanickaskorokubikova ja som tiez spinila asi tyzden pri prvom tehu, potom to same preslo...a ked si si robila testiky, tak silnela ta druha ciarocka dalsie dni?
@alzbeta828 prave naopak mne sa zdalo že slabla a nieje to šinenie je to úplne normálna MS
@tanickaskorokubikova a kolky dc si teraz? niektore zeny mavaju este prve mesiace ms...skusala si testik?
@alzbeta828 áno ale ak je žena tehotná menštruácia nesmie obsahovať kúsky výstelky maternice.... test bol ešte včera pozit. ale len veľmi slabunko... dnes už test nerobím je to úplne zbytočné 🙂
@tanickaskorokubikova tak to ma mrzi ☹ a uz dlho ste sa snazili?
@alzbeta828 nie, nie druhý mesiac iba 🙂 takže nezúfam, len je to taká nepríjemná skúsenosť....snáď sa to stalo posledný krát, predsa len je to taký nepríjemný pocit že si nie som istá že či sa to len neudržalo alebo ma len testy klamali...pravdupovediac dúfam že to bolo len v testoch...že naozaj tam nebolo oplodnené vajíčko ktoré sa neudržalo ☹
@tanickaskorokubikova priroda to niekedy vyriesi za nas, snad vie co robi, drzim prsty, nech sa to podari v dalsom cykle!
@tanickaskorokubikova ako pise cirkularka, niekedy to priroda takto vyriesi...mozno lepsie tak, ako byt sklamana neskor...je to kazdopadne neprijemne, chapem ta, tiez som si to zazila pred 2 mesiacmi...aj preto som teraz taka skepticka trochu voci tomu...drzim palce, nech sa to buduci mesiac podari a nech je vsetko ako ma 🙂
@cirkularka
@alzbeta828 presne tak, proste to tak malo byť 🙂
@alzbeta828 termín mám 5.jula. Ja si myslím,že kazdy lekar ma svoje praktiky, moja chce najprv krvný test a až potom ma vyšetrí. Takže ak s tým nemá tvoj dr problém, tak by som si z krvných testov ťažkú hlavu nerobila...
@jajka81 jasne, kazdy doktor ma svoje 🙂 ten moj robi o co ho poziadam, lebo chodim k sukrom. takze vzdy na preventivke berie krv a robi aj utz 🙂 tak snad to bude teraz taka ina preventivka 🙂
no ja mam tyzden po tebe termin, ale prveho krpca som porodila o 3 dni skor, tiez je julovy, tak uvidime teraz 🙂 prveho si kedy mala? podla veku tiez hadam, ze v juli 🙂
Ahojte dievcata, tak sa tiez pridavam k julovkam. Termin mi vychadza na 7.7. Aj ked k lekarke idem az 16 testiky vysli vsetky pozitivne tak dufame, ze je vsetko v poriadku 😵

@jajka81 to sa tesim, ze je tu niekto presne s terminom ako my a ma 16mesacne babo doma 🙂 Som zvedava ako to budeme zvladat 😝