Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
ahojte mozem sa pridat k vám,? ja som na zaciatku v 4 tyzdni test som si robila 16 a aj vcera a su tam dve ciarky ale este sa bojim lebo som v maji potratila samovolne.
@soldi odhodlávam sa preto, lebo pri prvom som išla v 6tt a vyšetril ma tak "super", že som večer skončila v nemocke s krvácaním a prišla som o jedno bábo - dvojičku.a potom sa k tomu pridružili iné neodborné diagnózy a odležala som si skoro celé tehotenstvo v nemocke.Aj teraz som po dvoch zákrokoch s kŕčkom a na 99% mi hrozí serkláž...
podla kalkulacky mam termín 23 jun
aj ja by som sa sem rada pridala, ale tiež to ešte isto neviem. Testík niečo potvrdil, ale je to ešte skoro 😉
@minikk ak to to vyšlo, tak to sme tak nejak aj rovnako 😅
@minikk chcela som napísať, že ak by to, nie to to 😀
@anjelicek26 ale hniezdenie moze byt medzi 5-10 dpo, takze to nie je bohvieaky ukazatel 😀
u mna inak bolo tiez tehotenstvo celkom prekvapko 🙂 a tiez som si pred par dnami nasla par kvapiek krvy na spodnom pradle, som nechapala, ale uz chapem 😵
a najpresnejsi termin je z utz v 12tt. takto na zaciatku to moze lietat hore dole tyzden. ja som to len kvoli tomu pisala, aby Ta dok nestrasil, ze este nie je srdiecko, uz malo byt, treba ist na kyret. to u nas tak radi 🙄 🙄 🙄
@soldi - moja doky je nastastie super 🙂 No uvidim nakoniec, ake to bude.. ale tak testiky uz boli hodne pozitivne hned, prsia ma bolia vyse tyzdna, uvidi sa.. ja som sa to snazila ignorovat, ale ked sa mi posledne dni dvihal uz aj zaludok, zacala som mat podozrenie 😀 😀 Uz sa fakt zacinam tesit moc moc xixi
@anjelicek26 tak to si mohla otehotniet niekedy medzi 27.-29. septembrom. ja by som povedala, ze posledna ms bola 13.9. 🙂 ale to len preto, ze ja nerada priznavam, ze neviem 😀
@zuzu101 jaaj, tak to je naprd. ja som sa objednala az na 8tt. inak, palpacne vysetrenie kludne mozes odmietnut. dufam, ze uz mas ineho gyn.
@anjelicek26 he he, aj ja tak. budem mat rozdiel 2 roky 2 mesiace, co je celkom malo, ale tak hadam to nejako zvladneme 😵 a Tvoj muzik to tiez tak krasne zobral ako aj moj 😵
baby, na zaciatku sa vsetky bojime, to je jasne. ale musime verit drobcekom 😵 😵 😵 😵
ja som bola v nedelu na tej vystave human body a bol tam aj 18dnovy plodik. uzasny pohlad. 😵
@soldi - to by sedelo, drahy tu bol vikend 28-30.9. xixi Ale ako chapes, ja som uz cakala menstruaciu o dva-tri dni a nie ovulku 😀 Jj asi to tak s tou menstruaciou poviem... leb inak bude gulas...
@soldi - urcite to zvladnete, mne Max uz teraz prijde taky mudrucky, nenormalne mu to keca, je pekne samostatny... uzasny... bude skvely velky brasko 🙂 Rovnako ako Leonard ♥
@soldi ved ja viem 🙂 len ja som si este len vcera nasla druhu ciarocku, a to už poobede, aj som si od radosti zaskakala 😀 ale aj ked sa vnutorne strasne tesim a manzel tiez, kym nepojdem dokymu, tak este s farbou von nevyjdem 😅 ozaj, vobec sa v tom neviem orientovat, kedy mam volat dokymu, ze mi meska mrcha? meska mi cca 3-5 dni iba zatial 😅
@anjelicek26 povedz, lebo inak to strasne ti doktori riesia 🙂 a teraz vlastne chodis v de ku gyn? a tam sa ako casto chodi?
a dakujem, Leonard bude vlastne len o malo mladsi nez je teraz Maxik, a ked pises, ze je samostatny, tak hadam aj moj taky bude 🙂
a maxik bude vlastne stredny 😵 , keby mal sestricku, tak by si to mala pekne na preskacku 😀
inak, mne moj drahy dnes zahlasil, ze: ale potom si este urobime tretie, vsak? 😵
a este, ked sme boli na prechadzke, tak sa otocil a hovori: to je haluz, ze si tehotna, cele to budeme prezivat znova a je to stale take nove 🙂
@anjelicek26 inak, ja mam podozrenie, ze my sme tiez ten vikend zamiesili 😀 ale to samozrejme neviem urcite, kedze sme miesili dost casto 😀
@jarus_galbi ked som bola prvorodicka a netrpezliva, tak som sa hned objednala, niekedy v 6tt. ale teraz som sa az na 8tt, lebo to uz je aj srdiecko. lebo ked nie je, tak sa zbytocne stresuje, ze nie je.
a mas pravidelne cykly? 🙂
a foto testiku nemas?
a co priznaky? 🙂
@jarus_galbi - idealne termin dva tyzdne po meskani menstruacie, najneskor 4 tyzdne (kvoli mimomaternicovemu tehu)... ja idem v utorok uz, lebo fakt netusim, ktory som tyzden 😀 😀 Nech mam istotu... u nas srdiecko asi este nebude bit, uvidime.
@jarus_galbi tak ja som isla k doktorovi az ked mi meskala 14 dni a uz sme videli aj srdiecko 😉
@jarus_galbi
@anjelicek26 my sme zamiesili dva dni pred ovulaciou 😀 😀 😀
takze dufam, ze bude dievcatko 😵 😵 😵
@jarus_galbi - xixi uvidime, ono termin je orientacny, dcerku som prenasala a maly sa vypytal tri tyzdne pred terminom ♥ Ale v juni to bude urcite, to kedy je uz jedno 🙂 Hlavne uzasne letne babatko, najkrajsi mesiac 🙂
@soldi - no na gyndu by som mala chodit podla mojej doky kazdych 9 mesiacov, si zasa vypocujem 😝 V rodine mame kopu rakoviny prsnika, tak ma vzdy nahana a v podstate ma pravdu 😖 Ona ma super vybavenie,, dva 3d ultrazvuky, tak krasne uvidim zubrienku
@anjelicek26 aj ja som junova a tiez som uzasna 😀 😀 😀
@soldi - prajem ti babu, u nas mam pocit, ze sme trafili ovu a bude maly pipik zas 😅 No co uz, aspon bude mat Max partaka, treba to vidiet pozzitivne 😉
@soldi -xixixi sa tu rehoceeeem 🙂 Moji su vsetci jun... maly 08.06. drahy 17.6. a Saska 26.6. a budem prosit babo, nech si najde vlastny datum niekde medzi tym 😀 😀 😀
@soldi nooo, testik mam sice ulozeny v stoliku, ale kedze som u svokrusky a este nechcem robit paniku, tak som ho nechala doma. ale mozem odfotit, ak nam vratia fotak 😀 takze az vtedy mam volat? neviem, ci dovtedy vydrziiim 😀 a dufam, ze dovtedy nepride mrcha 😖 cykly som mala pravidelne, no posledny rok som brala hak a vlastne pred mesiacom som ju vysadila 🙂 a priznaky ze vobec ziadne 😀 kava mi chuti, puding mi stale nechuti, prsia mam stale male 😀 ale husty biely vytok mam uz asi dva tyzdne a ked dovysavam, tak som zadychana ako po maratone 😀 preto som si nie uplne celkom ista 😅
@anjelicek26 he he, dostanes sprda 😀 😀 😀 aj moj gyn tak minule hresil jednu pacientku, jej dohovaral ako malemu decku 😀
a tiez ma super vybavenie, to je pre mna dolezite, aj jeho pristup, lebo ja mam vzdy kopu otazok 🙂 a je strasny pedant, vidno, ze ho ta praca bavi 🙂
jaaj, cele sa mi to vracia, tehotenstvo je tak naadherneee 😵 😵 😵
@anjelicek26 mi hovor, manzel je narodeny na konci juna a ja v prostriedku jula, tak by sme sa veeeelmi tesili 😵
@typa tak asi teda pockam, dufam, ze vydrzim 😀

@soldi - ja jej proste poviem, ze si termin menstruacie nepamätam, ze to bolo niekedy v polke septembra,, aj ked bola 2.9. posledna 😅 😅 😅 Asi bude na mna cudne poskulovat, ale co uz, hlavne, nech tam napise spravne datum 😀 😀