Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@misza1 - lol moj mal dobre vyse 7 mesiacov, ked siel do postielky, to mal 8,5kg a 69cm 😀 😀 😀
@anjelicek26 jaky je chutnucky🙂 no tak my asi mame mensi ten kos, ikdyz Simon byl dlouhan, a hlavne mel silene velke nohy🙂 vypadal jako by mel ploutvicky🙂
@misza1 - tak nase zabca sa narodilo 2550g/45cm, takze fakt krpec, preto je tam taky strasny rozdiel medzi junom a januarom 😀 😀 😀 😀
@anjelicek26 jooj, ake babanecko krásne 🙂
uz mi zacinaju pracovat hormony, uz sa mi pacia miminka 🙂)
@delica - no moje deti neboli ako babatka boh vie ako krasne 😀 😀 Az okolo roku sa to nejako poddalo 😀 😀 Ale vtedy som to tak objektivne nevidela, vtedy boli najkrajsie 😀 😀 😀
@anjelicek26 už nech máme pri sebe takéto fajnové voňavučké bábätká, tešííím sa 🙂
@jesika26 -no uz je to zachvilu, ono sa to nezda, ale zaciatkom maja uz zacnu pribudat prve babatka, co sa trochu poponahlaju..
@anjelicek26
@delica co si budeme nalhavat, miminka jsou scvrknuti stari lidi, ale jednoducho jsou krasne 🙂
Simon kdyz se narodil, tak vypadal jako maly nasrany cinanek, do roku a pul se neusmal a porad se jen mracil, i tak byl k sezrani🙂 a starsi Matyas zas vypadal jako kopie naseho tatky a porad se tak zaskodacky usmival🙂
@anjelicek26 krásny je 🙂 chutnucky aj v tej perinke
Moj brat ked sa narodil, tak sa nam podarilo ho vidiet hned po porode a ten bol hnusny, modry, splesteny :D , čisty alien. Som chcela skocit do potoka (co by som teda aj mohla mat splestenu hlavu nanajvys). No ale ked ho mama doniesla domov, bol v tej koliske, zavinovacke, uz bol zlatunky.
@misza1 - veru drobatka su nadherne, len to taaak strasne leti, moje starsie uz bude mat 7 a maly 3 roky a do sa mi zda, ze je este stale mimino 😖 Tuto mal maly 2 dni a Saska takmer 4 roky..
@anjelicek26 Krasny su 🙂 🙂 🙂
@delica
@anjelicek26 ja jsem tak videla sestrine kluky, Matyho kdyz mel nejakych 8hodin a Simona kdyz mel 5 hodin. A ted uz Mates ma 7,5 roku a chodi do 2 tridy a Sima ma skoro 4 a za chvilenku bude na Oskar s nima behat po vesnici u nasich🙂
@anjelicek26 no a pozeram, ze ty si aka mlada maminka 🙂 teraz na tvojom profile a uz tretie babatko
šikulka 🙂
ty ked si mala Sašku, ja som este nevedela, že mam maternicu 😀 klobuk dolu, že všetko zvládaš, aj teda klobuk dolu pred vsetkymi viacrodičkami do 30 🙂
@delica - u nas je to zlozitejsie,drahy je no - dost starsi - a proste bud teraz alebo uz nie 😀 😀 Mame domcek, peniazky nechybaju, tri deti bez problemov uzivime, tak ich mat budeme, jednoducha matika 😀 Mne sa vzdy pozdavalo mat tri, chceli sme az o rok-dva to tretie, no ale maly sa naplanoval, tak uz budeme mat kompletnu rodinku pred mojou tridsiatkou 😀 Dost zvlastna predstava mat v 40-ke dospelu dceru, ale mozno to bude fajn 😎
@anjelicek26 budete vyzerat ako sestry a nie ako mama s dcerou :D. Moja svagrova ma 40, jej dcera 19 a uz ma aj teda aj syna - 1r. A svagrova ma 4rocnu a 2rocneho . No a ked vyrazia do ulic s kociarmi, by si nepovedala, ze je to mama s dcerou a ze jedna z nich je "babka".
No ale jasne, ked su podmienky a lubite sa, preco nie 🙂. Ved tak to má byt.
@delica Oskar vyhrava🙂
ja ani nevim ci je nejake oficialni jmeno Michala, v kalendari to neni, ale je mozne ze to tak nekdo v obcance ma🙂 me vzdycky rikali Míša(oslovovali Míšo) a kdyz jsem byla mala tak Michalka(Michalko), Miška me zacali oslovovat az na Slovensku🙂 ale tu je zvyk Michalovi rikat Mišo, tak asi proto se moc Míša holce nerika🙂 a jedna kolegyne, co je Estonka mi rika Mišu🙂 sranda je ze jsem nad tim nikdy nepremyslela🙂 a
@willy_wonka no aj trapasy boli 😀 bez toho by nebola svadba...najlepsia bola mala mojej sestry v kostole...zacala robit blbosti a ked ju okrikli nech je ticho,tak zakricala na cely kostol..mama nekric po mne 🙂
fararovy skoro oci vypadli..a my sme sa smiali
@delica ano, podle vypoctu pana doktora se nam to podarilo tyden po svatbe🙂 a je fakt ze tu sobotu jsem mela pocit ze kdyz se zvednu ze necham za sebou vnitrnosti na zidli, takze jsem mela 100% ovulaci🙂
samotne nas to prekvapilo, ze se nam to tak honem povedlo, prestali jsem si davat pozor 2tydny pred svatbou a chteli jsme tomu dat volny prubeh, ale kdyz me zacaly bolet prsa, uz se mi to nezdalo, kdyz ani pak nedosla mrcha, tak uz jsem cekala jen na pozitivni test🙂

este k tomu porodu, neviem, ake skusenosti maju ine maminky, ale mne neskutocne pomohlo to, ze bol pri porode moj manzel. neskutocna podpora... 🙂 a myslim, ze aj personal sa ku mne choval inak, ako by sa choval, keby tam nebol... skoda, ze mi ho dovolili zavolat az ked uz som mala tesne pred porodom... ☹
ale potom nas nechali vsetkych troch samych asi dve hodiny, co bol krasny cas... 🙂