Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@misza1 no, hlavne u nas sme to naozaj necakali, ja mam od doktora na papieri diagnozu, ze som uplne neplodna a deti mat moct nikdy nebudem...teda prirodzene. preto sme sa minuly rok v marci rozhodli pre IVF...vsetko nachystane, len ms nikde...a ja som bola tehu 🙂 este som sa sestricke vysmiala, ze to nie je mozne, ze spravili chybu, lebo u mna to nejde...a bolo to tak. len bohuzial to vydrzalo len do 7tt:( potom kyret a spravy od doktorov, ze to bol zazrak nevysvetlitelny, kt. sa nikdy nezopakuje, takze len pekne ideme IVF...tak pauza na psychicke a fyzicke spmatanie sa a ze v novembri dame IVF...no a v septembri sa nas zazrak zopakoval 🙂 takze ja sa len modlim aby sme to dotiahli do uspesneho konca, lebo je to ozaj nas maly zazrak 🙂 a medicinu treba brat s rezervou 🙂
@danielle - tu na koniku je tema nosime, podla mna ti tam najlepsie poradia, dokonca maju vlastnu skupinu ;)
@anjelicek26 dakujem, ved uz uvazujem, ze sa mrknem na temy nosenie 🙂
@romikiki ty brdo, normalne me prebehl mraz po zadech 😵 to je fakt super, oni doktori se taky umi seknout a jednoducho kdyz to priroda chce, tak to tak bude, my mame v rodine par, ktery se strasne snazil, nedarilo se jim ani na umelem oplodneni, tak po 40-te se na to vykaslali a zacali si uzivat zivot, trajdali vsude mozne po svete, a kdyz byli v himalajich, tak zacala zvracet, mysleli si ze to je tim vzduchem tam a neresili to. kdyz dojeli domu, tak zjistila ze ji meska menzes a ten sok ze je tehotna malem nerozdychala:D
@anjelicek26 a nevyliezal odtial?
@delica toho lekara som zmenila...lebo jeho rekacia na prve tehu bola ako som povedala, zazrak, ale necakajte, ze sa to zopakuje a na druhe uz nepovedal absolutne nic, len to presiel zamlcanim...akoby sa ani nechumelilo...ani gratulujem, nic, stale len ze uvidime ako to bude (ano, aj v tomto tehu boli problemy, v 7tt som zacala krvacat, cize neskutocny strach, ze sa to zopakuje, trvalo to nejake 2-3 tyzdne, nie v kuse, ale raz za cas, 6 tyzdnov som bola na rizikovom, ale vsetko dobre dopadlo)...takze on mi moc nadeje nepridal. a mozno nevedel reagovat, lebo by bud musel priznat svoju chybu alebo nejaku "vyssiu silu" a ze ani medicina nie je neomylna...a to on proste nevedel/nechcel. a tak som sa po dlhom case co k nemu chodim rozhodla zmenit dotora. a nelutujem. tak snad uz vsetko bude ok 🙂
@misza1 no je to tak, priroda je silna 🙂 ja to teraz s odstupom casu beriem tak, ze to tak malo byt a ze to bolo tak dobre...malo to vsetko zmysel. posilnilo ma to, aj nase manzelstvo (teda, to bolo vzdy super, ale tie starosti nas este viac zblizili a prehlbili nas vztah). a to cestovanie, to poznam 🙂 u nas bola vzdy utecha cestovanie, pochodili sme toho dost kym sme nasli tu spravnu destinaciu na uspesne plodenie deti 🙂))...asi tie vlny na mori zabrali, dovtedy sme to vzdy skusali len na pevnine, mozno to bol problem, ha ha :D a teraz si hovorim, ze ake super, malo to tak byt, tolko miest co sme pochodili, keby sme mali babo hned ako sme si zaumienili, tak mozno by to sice bolo uzasne, ale prisli by sme o ine veci...neviem, ale verim, ze vsetko je presne ako ma byt 🙂 tak len dufam, ze tento nas chlapcek v brusku nam uz je ozaj sudeny 🙂
Ahojte tehulky cakajuce junove
Moj prvorodeny sa narodil koncom maja...a nakolko druhorodeny uz nie letne vecicky co mam sme absolutne nevyuzili, takze ak by ste niektora mali zaujem o letne oblecenie pre majove babatko chlapceka - opalovacky, krataasky, triska s kratkym rukavom...mozete sa mi ozvat, mam toho vela a za lacno posuniem dalej.
Prajem krasne tehulkovanie
@hobit aj ja uvazujem aj nad satkou 🙂
sikovny ocinko 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=qYdI7HH9PW0@hobit - on kde, on sa az ako 6,5 rocny prvy raz otocil a kym ho napadlo si sadat, mal 8 mesiacov a to sme ho uz rovno supli k nemu do izbicky do postielky 😀 To ale hoodne zavisi od dietata 😀
@danielle chutne video 🙂
@anjelicek26 no lenivcek maly 🙂 Tobi ako 7mesacny stal, preto som sa pytala 🙂
@hobit -to aj dcerka uz v tych 7 mesiacoch obchadzala nabytok, no ale kazde dieta je ine, ale ze uplne 😀 Ako ani nie rocny behal, takze to vsetko dobehol, len si na zaciatku daval sluuuusne nacas.
@anjelicek26 tak to nase pohodlne dieta sa same posadilo v 8. mesiaci, lozila az od 10. mesiaca, aj to tak, aby dociahla na to, co chce a dalej nic... a sama sa pustila chodit az v 14. mesiacoch... 😀 😀 straaaasny lenivec... ale zase uz ako 1,5 rocna skladala puzzle... 🙂 kazde dieta je ine, naozaj... 🙂 som zvedava na nasho druheho drobceka, aky bude... 🙂
@romikiki jejej, tak to je riadne milý príbeh 🙂
myslím s tou dovolenkou a malým námorníkom 🙂
Ahojte, tak aj my sme uz konecne boli na morfologickom ultrazvuku. Je to zdravy CHLAPCEK! 🙂 Pripajam sa teda do klubu chlapcov 😀 Uz len meno vymysliet!
@delica ja mam zapal sedacieho nerva začala som sa liečiť po viac ako roku od hroznej bolesti ale do toho som otehotnela tak som sa prestala liečiť našťastie trošku mi to pomynulo by som povedala tehotenstvo pocitujem to len večer ked ležim pri telke ale mne teraz boli cela panva kostrč proste zospodu kosti akoby ma tam poriadne niekto nakopal nevladzem chodiť chodim jak kačka
@danielle ahoj ja tiež zhanam teraz nejaky nosič stale som po nich tužila ale kedže mam obe deti julove tak som ich nejak v lete nepotreboala a v zime sa mi zdal zbytočny ale teraz sa chystame tiež na nejake vyletiky hlavne kôli deťom cez prazdniny tak by som ho využila len ma zaraža že malo ktory ma podporu na držanie hlavičky čo si myslim že take 2-3 mesačne mi učite bude potrebovať . Baby si chvalia ten ergo nosič ale mne tam vadi ta opierka o hlavičku zda sa mi to slabe len taka ako šatka či čo sa vytiahne
@zuzu3743 no, ved aj ja stale rozmyslam nad tym, co vybrat... velmi sa mi paci MANDUCA, je od narodenia do 5 rokov. tak dlho maleho neplanujeme nosit, ale paci sa mi. ale vazne zacinam uvazovat aj nad satkou. pozri si: http://eskrina.sk/239-nosice-babysatky
http://www.nosime.sk/
este som sa nerozhodla, ale aj moj muz bude maleho nosit, teda ked pojdeme spolu, tak hlavne on... 🙂 hlavne od pol roka, ked uz bude tazsi. tiez si nechcem znicit krize... 🙂 satka ma laka aj z toho dovodu, ze sa vaha pekne rozlozi.
jasne, podpora hlavicky a chrbatika je dolezita
baby v com budete davat deticky spat? ja rozmyslam,ci budem potrebovat pyzamka pre malu..alebo stacia dupky..
maminky ktore uz mate deticky poradte 🙂

@anjelicek26 - rátam s tým že to bude skor júlové tak to čas ukáže ... diky