icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
12. feb 2013

@misza1 tak Perchta je ale brutal :D znie mi to ako nadavka :D
a kocik uz mas vybraty? my nie

anjelicek26
12. feb 2013

Jejda inak exoticke mena s tym pozor, co s tym spravia cudzi ludia, co to nebudu vediet napisat, nie to vyslovit a zdrobnovanie babiciek je pre urcite mena sebevrazedna akcia, Sebastian je pre mna krasne meno, ale Sebinko? Sebko? By ma vystrelo na mieste 😀

kavaapalma
12. feb 2013

mne uz hrabe z kukania vselijakych kalendarov plnych mien 😀 ja chcem toto a mm zas ine... som zvedava kedy sa zhodneme na jednom...ci to nebude tesne pred porodom...

misza1
12. feb 2013

@anjelicek26 to neni exotika to jsou staroceske, ale nrobvykle to je fakt.
my jsmr meli psa sebastiana a rikali jsme mu bud Sebca nebo Bastien🙂

delica
12. feb 2013

@anjelicek26 no poznam dvoch kamosov sebika a kika; no a este tu na zahori, ked niekto oslovi dieťa ze matúšu, tomášu, marťine ........aaaaaaaaa

hubenourova
12. feb 2013

@anjelicek26 no neda,ale ja som rada, ze mi ten druhy tip nevysiel, ja som stale tuzila po dvoch dcerach. takze vsetky moje sny su splnene.

anjelicek26
12. feb 2013

@kavaapalma - my sme sa zhodli len na jednom jedinom, tak do toho nevrtam, lebo bude chudak dieta bez mena 😀 Mne sa strasne pacil Cedrik//Sedrik, no ale drahy len pretocil ocami a mala som po mene 😖

misza1
12. feb 2013

@delica no rozhodne by byla svojim jmenem zajimava🙂 sle asi by nas nenavidela...
kocik? ani se neblizime k ukonceni vyberu... ted jsem koukala novy model camarella, je odlehceny ale zas 5kg mi pripada nejak malo, aby se mi po ceste nerozsypal.

delica
12. feb 2013

@misza1 .hmm..aj my mame psov s ludskymi menami :(((( a nedam ich tu, lebo aj niektore deticky sa tak volaju
-sesterka ma troch s ludskymi, bracho jedneho, ja som mala jedneho
-no ale uz som poucena, ludske meno psovi nedam

anjelicek26
12. feb 2013

@misza1 - juuu inak kocik ideme v sobotu omrknut a objednat ♥ Strasne sa tesiiiiim 🙂 Dodacka 8 tyzdnov, ale neva 😀

kavaapalma
12. feb 2013

@anjelicek26 mne hovor , keby si videla tie nase grimasy a co vsetko nas napadne ake vyhovorky,ze toto meno neeeee...
a radi vy sme dopasovali aj k priezvisku,kedze nase ide viac do rustiny... tak traf sa...alezeby to zase nebolo cele ruske... 😀

delica
12. feb 2013

@anjelicek26 vcera som akurat myslela na tie mena, co koncia na - ric, Sedric, Wulfric a tak...ze tie su to krasne mena, stredoveke

anjelicek26
12. feb 2013

@kavaapalma - no ved podobne, vravel, ze vybrat mam ja a potom mi totalne vsetko ofrflal... tak som sa vratila k povodnemu planu a bude Benjamin, uz sme s tym aj obaja spokojny, Alex&Max&Ben znie celkom slusne, ked ich budem vonku volat 😀 😀 😀

anjelicek26
12. feb 2013

@delica - mne Sedrik rezonovalo aj k priezvisku, ale drahy vraj, ci mame francuzke korene, tak mu vravim, ze europske 😖 Ako budeme mat deti narodene v troch krajinach, tak je to asi suma fuk 😠

misza1
12. feb 2013

@delica 🙂 my jsme meli Alberta, Sebastiana a ted maji nasi Bruna a Rendolfa a my Bellu🙂 zelva je Damian-Olga(nevime ci je to baba nebo chlap;)) a mela jsem kdysi potkana Vasila:D ted tak premyslim, ze jsem vcelku dobre dopadla ze jsem Michaela:D

hobit
12. feb 2013

@anjelicek26 idete nakoniec novy kupovat?

misza1
12. feb 2013

@anjelicek26 pro ktery jste se rozhodli?

delica
12. feb 2013

@misza1 sesterka ma (la) psov jazvecikov a krizencov Bellu, Noru a Rebeccu 😀 , brat ma krasnu argentinsku dogu Dianu

anjelicek26
12. feb 2013

@hobit
@misza1

na predajni maju vraj len hnedy, ale objednaju nam akukolvek farbu 🙂

anjelicek26
12. feb 2013

@hobit - jj novy, drahy z druhej ruky zo zahranicia nechce, ze ked bude nieco treba opravit ci zaruku, ze su s tym opletacky, proste si postavil hlavu, no ked si to zaplati, no prosim...

misza1
12. feb 2013

@delica Rebeku jsem navrhovala pro psa, ale mm ma trosku problem s R kdyz je to jinde nez na konci slova...

delica
12. feb 2013

@anjelicek26 tusim je to podla povodneho planu kocik 🙂
@misza1 no ale bella pasuje maltezakovi :D to mas dobre vybrate

anjelicek26
12. feb 2013

@delica - veru je, ak mi ho objednaju (je to na 200km jediny obchod, co ho dovaza), tak ideme do originalneho planu... ja ho proste musim mat...

misza1
12. feb 2013

me tak strasne zacala palit zaha:( asi budu slehat plameny...

delica
12. feb 2013

@misza1 citronovu vodu a spanok 🙂

azmuk
12. feb 2013

@misza1 Oskar je pekne meno...take usmievave 🙂 dobra volba!

anicka.be
12. feb 2013

@anjelicek26 Veru tak, vyber presne ako na zaciatku! Je fakt smrcovny 🙂 Vsimla som si, ze nema nafukovacie kolieska, nie je to jedine minus? Ake mas skusenosti s kolieskami?

anjelicek26
12. feb 2013

@anicka.be - skor plus, ja som mala tolko defektov na nafukovacich kolieckach, ze dovi dopo, toto stale riesit je horsie ako tato polo-gumena zmes.A odpruzeny je 🙂

yanqa
12. feb 2013

@delica ako sa vychadza z avionu k mcdonaldu, tam je babymarket, predeti je kusok od avionu, oproti ikei, je to tiez take mensie obchodne centrum - OC korzo

yanqa
12. feb 2013

@anicka.be ja som na nafukovacie kolieska tiez pocula len same katastrofy, defekty a ako to potom tazko ide opravit... my mame nenafukovacie a spokojnost velka, ale ono je to asi hlavne vec nazoru a hlavne terenu, v akom budes kocik pouzivat... no my sme s nasim prebrazdili uz teda kadejake tereny, a ziadny vacsi problem s tym kolieska nemali