icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anicka.be
12. feb 2013

@anjelicek26 aha, asi sme o tom uz rozpravali .-)

anicka.be
12. feb 2013

@yanqa a z akeho materialu su tie druhe nenafukovacie? ako sa spravaju v snehu?

yanqa
12. feb 2013

@anicka.be neviem, co je to presne za material, nejaky plast, konkretne mam concord, tak si skus vygooglit, ak ta to zaujima presnejsie... ani v snehu som nemala nejaky extra problem, do snehu su podla mna najhorsie take, co maju vpredu moc male, alebo nedajboze este aj zdvojene kolecka

anicka.be
12. feb 2013

@yanqa dakujem za info, idem studovat 🙂

misza1
13. feb 2013

@delica dala jsem si teple mliko a ani nevim ci me to preslo, ale usla jsem 🙂

bombulka200
13. feb 2013

@hubenourova ved hovorím ze sa na to velmi nespolieham 😉 o týžden idem na sono takpotom napíšem či budeme mať párik alebo dve kočky 🙂

neposedna
13. feb 2013

@anjelicek26 u nas na dedine by som s tymi malymi prednymi kolieskami mala v zime problem, uz len dostat sa cez cestu na druhu stranu na chodnik je tazke, kedze vsetci odhrnaju z chodnika na kraj, ale zabudaju na male pechody a ked si ludia vyslapu, tak s kocikom sa nevojdem :( vzdy hladam kde si niekto odhodil pred ranou pre auto a aj na druhej strane niekde v blizkosti tak podobne :D ale inak je krasny!!!!! my mame nafukovacie kolieska, prebrazdili sme tiez kade co a uplne v poho, mali sme sice 2 defekty, ale vzdy na inom koliesku a skor z toho, ze tie vnutorne gumy uz boli riadne teda prelezane 🙂 ale ked sme kupili nove duse (bez problemov sme dostali) tak odvtedy drzia, len sem-tam dofukat :D a aspon nehrkaju na ceste... ale pologumenne su tiez super! :D

delica
13. feb 2013

No tak dnes som sa konecne rozhodla pre kočík, pre Emmaljungu velku, len teraz zas mam problem, ze som nenasla ani eshop v sr a cr, kde to mozno objednat, omg.
No a na cestovanie si mozno kupim nieco skladnejsie z druhej ruky.

delica
13. feb 2013

@anicka.be nemaju tam podvozky :(((

janka_k
13. feb 2013

@willy_wonka tak to ma fakt prekvapilo, ze prva vec dudle, tie ja ani neplanujem zatial kupovat 🙂

katkalubkova
13. feb 2013

@nelka012 myslim, ze to pichanie v podbrusku mozu byt ako naznak kontrakcii, to medzi nohami a snehna ako svalovicu, zacinam pocitovat uz aj ja. Aj sa mi tazsie chodi, myslim, ze sa Ti telo uz pripravuje na porod, ja som v prvom tehu.., mala kontrakcie mesiac pred porodom, uz som ledva nohy vlacila a nakoniec sekcia, co ani vyvolavacky nezaberali!! Myslim, ze klud, asi to pojde klasickou, prirodzenou cestou. 🙂 , drzim palce a ziadne stresy!!!

janka_k
13. feb 2013

@romikiki a nie je to nahodou na eletriku ten monitor? v amerike maju ine napatie v zasuvkach, to by si este musela riesit iny adapter (teda ak to je na eletriku a nie baterky) a nezabudaj na DPH z celej sumy aj z postovneho a clo

janka_k
13. feb 2013

@romikiki to je super pribeh 🙂 drzim palce, ale tak najvacsie rizika uz presli v 1.trimestri. a inac s tym zahranicim, to ma nieco do seba. kamoska jedna prve splodili v bulharsku na dovolenke hned asi na prvykrat co chceli mat dieta a druhe sa im nedarilo hned tak rychlo a isli na dovolenku do bulharska a tam sa to zase podarilo 🙂 niekomu proste prospieva ten iny vzduch a klima 🙂 a mozno to ze nema ten denodenny stres a pracu ako ked je doma

romikiki
13. feb 2013

@janka_k ano, mas pravdu, je to na elektrinu, s adapterom problem nie je, mame doma, kedze sme si uz nejake tie veci z us priniesli...chcela som to objednat k sesternici, kt. tam zije a ona by mi to preposlala aj s nejakymi dalsimi vecami v baliku. avsak nakoniec sme sa rozhodli inak, ale nie pre tieto dovody, ale preto, ze v US a v Canade ma presne tento typ angelcare AC1100 len jednu platnu, kdezto vsade inde na svete ma to balenie 2 platne. nechapem preco to tak je, pisali sme priamo do angelcare US a nam to potrvdili. takze nakoniec moj manzel vyspekuloval takuto kombinaciu - cisto monitor dychu angelcare (platne a snimac) a k tomu vysielacka s camerou motorola. vyjde to lacnejsie, a tieto dve veci nemusia byt kompatibilne, takze to nemusi byt rovnaka znacka. plus mojmu muzovi sa nepozdavalo, ze tie angelcare vysielacky, resp. camera je priamo v tom snimaci co snima aj dych, kt. musi byt blizko babatka, cize ta frekvencia, kt. ta camera vysiela je blizko maleho. kdezto ked si to kupis zvlast, tak to mozes dat dalej (da sa to zoomovat) a maly nemusi mat tu frekvenciu tak blizko...mozno je to uz prilis velky detail, no moj muz tieto "ozarovania" dost riesi, takze takto bude spokojnejsi 🙂 plus angelcare camera sa neda polohovat, a motorola ano...tak uvidime, snad to bude fungovat podla nasich predstav a moc sme to neprespekulovali :D

janka_k
13. feb 2013

@romikiki to mas pravdu, na vysielackach prave pisu ze maju byt dalej a nemaju byt prilis blizko, musim tiez pozriet tie monitory, to som zatial nehladala, ale oblecko uz mam pokupene

anicka.be
13. feb 2013

@delica ☹(( hmm, "len taky maly detail" boze ked si to niekto nevsimne a pride mu len polo kocik, asi by ma porazilo!

willy_wonka
13. feb 2013

@janka_k neodolala som im🙂 a preco neplanujes kupovat?🙂 ja sa nevyznam,je.to.zle?:)

bombulka200
13. feb 2013

ahojky baby neviete mi poradiť ( najlepšie asi Košičanky) či nieje niekde v Košiciach kvázi opravovňa monitorov dychu alebo niekto kto to opravuje, či vôbec niečo take existuje alebo kupiť nový?ale radšej by som dala opraviť ten čo sme mali pri malej bola som s ním spokojná akurát ked bola väčšia tak z neho vytrhla šnúru 😅

delica
13. feb 2013

@anicka.be no ved ked som videla tu tu super cenu, hned som skoro objednala - a potom pozeram. no ale podvozok nikde :D

anicka.be
13. feb 2013

@delica no este ze si si to vsimla!

azmuk
13. feb 2013

@delica my sme uz kupili Brio Go 🙂

delica
13. feb 2013

@azmuk no vy ste šikovníci 🙂

janka_k
13. feb 2013

@willy_wonka ja som tiez prvorodicka a nemam skusenosti, ale tak pride mi to zbytocne hned od zaciatku cumel skusat davat. ale tak mozno po par dnoch tiez to skusim,

janka_k
13. feb 2013

@willy_wonka ale pekne boli, to mas pravdu 🙂

janka_k
13. feb 2013

baby tak uz som sa konecne dockala tych pohybov, sice minuly tyzden tiez ale iba raz vecer. tento tyzden uz vcera aj dnes, tak snad uz to bude kazdy den a nebudem uz stresovat 🙂

willy_wonka
13. feb 2013

@janka_k ved to..ja sa tiez nevyznam, uvidime ci si bude drobec vyzadovat duduldu hned od zaciatku🙂)

katuska54
13. feb 2013

@anjelicek26 a prosim ta kde sa to da kupit? ty mas take dobre napady 🙂 esteze ta tu mame 😀

katuska54
13. feb 2013

@katkalubkova u nas v tescu je predajna Slovenka 🙂 a uz som tam bola pozriet a maju aj vecicky pre deti,takze tam budem kupovat 🙂 a maju tam aj pancusky

delica
13. feb 2013

@katuska54 v ktorom Tescu?