Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka tak zajtra rano sa propomen,ze mas ist uz domov 🙂 ja uz mam upratane a uz pracka perie druhy krat.
ja mam zo zahradky zeleninku a jablcka 🙂 su fakt dobre 😉 a od svokry domace vajicka 🙂
inak dnes po upratovani som pocitovala pod pupkom take ako keby kopanceky...mohla to byt malinka? neviem ako mam pocitovat kopanceky 😒 asi sa jej nepacilo,ze som upratovala...
ahojte, tak uz mam za sebou glukozovy test. neni to tak strasne. chvili se mi to vracelo, myslela jsem ze to neudrzim, ale kdyz mi sestricka rekla ze kdyz to vyzvracim budeme test opakovat tak jsem zatla zuby a drzela🙂
byli jste nekdo dnes mrknout v lidlu? me se povedlo preprat duchodce a mam prebalovaci podlozky, vlozky do podprsenky a inkontinencni podlozku do postylky;)
@katuska54 zrejme to budu kopanceky🙂) ono bude to zniet ako klise, ale naozaj to je nazemenitelny pocit🙂 ja som prve kopance pocitila v 20tt, dovtedy som ziafne bublinky ani steklenie vnimala, a zrazu take tukance do slabin, az ma prehlo ako to zasteklilo🙂 je to fajn pocit, vsak?🙂 a inaj ja ho chodzou cicikam, zurku si robi ked lezim🙂
@willy_wonka aj teraz mam kopance od malej...ja som to citila az ked som si lahla po upratovani 🙂 takze pocas upratovania asi spala. a pocit je to uzasny 🙂 minuly stvrtok ked som lezala pri telke sa mi az brucho nadvihlo ako kopla 😀
@katuska54 ja zijem posledne 2 tyzdne len na jahodkach z obchodu a su celkom fayn, nie su tak hrozne. a malej chutia asi tiez, je po nich dost akcna 🙂,...
@zugas ahoj skus oscilococcinum potom ked doberies ATB,ja so v 24 tt a uzivam ho dokym som ho nebrala tak som bola stale chora.a vypisat sa na PN daj uz si to mala davno urobit 🙂
Ahoj ja mam terin 11.06 ale vraveli ze cisarak bude 30 maja. 🙂
Ahoj ja mam terin 11.06 ale vraveli ze cisarak bude 30 maja. 🙂
@zora256
@miriamka2012 Ďakujem za odpoveď....veď to,keby som nemala problémy,robím až do konca.S prvým bábom som nič takéto nemala ale toto druhé tehotenstvo je celkom iné.Dobre teda,zajtra sa uvidí v poradni 🙂
@miriamka2012 ahoj,prečo budeš mať cisársky rez,ak sa smiem opýtať? a vlastne tak skoro ti už povedali naň termín? 😅
@zugas cakam uz tretie babo druhe bolo cisarskym rezom,a v r 2010 som absolvovala operaciu pecene a chemo tak preto
ahojte Kočky.. ak by niektorá mala záujem o masážny olej hrádze zn. Weleda, použitý iba pár krát (nestihla som, lebo som šla nakoniec skorej a sekcioiu - tak neviem ani potvrdiť, či funguje ako sa sľubuje 😉 ). Fotka s množstvom je u mňa v bazáriku.
Krásne a hlavne zdravé tehuľkovanie želám.
@miriamka2012 aha rozumiem.....lebo ja sa neviem rozhodnúť,či ísť na cisársky alebo nie.Mám arytmiu srdca,liečim sa na ňu už 5 rokov,zatiaľ mi cisársky nikto neodporučil,vlastne o ňom nebola ani reč.A pôrodu sa dosť bojím,či to zvládnem 😒
@zugas mozem sa opytat kolke babetko cakas ty? a ake mas tehotenstvo vsetko v pohode?
@zugas noo opytaj sa uz teraz gynekologa ja som to riesila hned a papier mi dal oj chirurg takze nemal by to byt problem si myslim.
Baby, koľko ste doteraz pribrali? Nepýtam sa kvôli tomu, že by som si držala líniu, ale dnes ma v poradni sfúkla sestrička, že som pribrala veľa. Doktor mi nič nepovedal, tak neviem.. Lebo ja som ešte pred mesiacom mala len kilo navyše a žiadne bruško a zrazu to tak vyskočilo, že za mesiac som pribrala 4 kilá, no konečne vyliezlo aj bruško a čo som okukávala fotky iných báb, mám približne rovnako veľké.. Je to zlé, že som toľko pribrala? Nemám pocit, že by som sa dáko prepchávala, proste sa najem, keď som hladná, čo je však častejšie ako kedysi a zjem viac..
@miriamka2012 čakám druhé,tehotenstvo je také,že posledné dva týždne mám tvrdnutie bruška a od dnes beriem antibiotiká,lebo som riadne ochorela ☹ aj teplotu mám a tak.
@zugas Ja som tiez take mavala ale davala som si magneB6 2krat po 2 tabl a preslo to a na teplotu som pila caj s medom a citron ale strasne vela citronu.A coo cakate???My dievcatko Viktoriu.
@miriamka2012 chlapčeka čakáme,aj prvý je chlapček.Zajtra v poradni sa ale ešte raz opýtam,či doktor vidí dobre.... 😀
@zugas Jejej tak gratulujem nam tiez vraveli chlapcek ale mala snuru medzi nozkami ale som rada ze dievcatko take moje vysnivane..Mas uz nejake merania maleho ze kolko meria a vazi?

@katuska54 heeeej, som:( ale zajtra uz nebudem, dufam🙂 nastala chyba v komunikacii, lekarka z vizity nevedela, ze mam ist domov a ja som nevedela, ze sa mam pripomenut🙂) no a ked volala mamina, uz bolo neskoro kvoli tm vystupnym papierom....tak tu este kysnem🙂 ty uz mas upratane?🙂 inak ja si uz ani nespiminam kedy som mala nieco z domacej,teda babkinej, zahrady...je to peknych par rokov🙂