Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka no uz mame bodycka,pyzamka,dupacky,plienky,pestunku,postielku,vanicku,podlozky jednorazove aj pod mimi aj pre mna,rifle...a uz ani neviem co tam vsetko je...preto to chcem dat dokopy vsetko,aby som vedela co mam este kupit...jaj aj startovaciu novorodenecku sadu uz mame 🙂
@katuska54 no faaajn, sestricka povedala mamine, ze nema info o tom, ze by som mala ist domov, tak mamina, ze asi okolo obeda, a sestricka, ze to nie, ak by som mala ist domov, tak by o tom vedela. Super,ze?:D asi sa rozplacem,heh
ahojte kočky, potrebujem radu. Náhle som dostala vírus do tela,pracujem so starými ľuďmi, v sobotu som bola na pohotovosti,lebo som vykašľala krvavé,kašlem a dusím sa až normálne všetko vyzvraciam, mám zvýšenú teplotu,dnes som bola u obvodnej,ktorá mi dala antibiotiká. Okamžite ma chcela dať na PN,ale zajtra idem do poradne,uvidíme čo mi povie môj gynekol.,lebo aj bruško mi tvrdne sem-tam,tak sa bojím.Mám sa dať už vypísať do konca? Čo vy na to? Lebo ohroziť malé by som nechcela v žiadnom prípade, to radšej budem doma...Ďakujem za Váš názor.
@willy_wonka
@delica baby idem uz upratovat,lebo takto sa k tomu nedostanem...
@katuska54 katka a ktoru sadu mas? Avent ci tom.tep. ? Ja som to tiez chcela, ale nedopatrala som sa z akeho materialu su tie flasky, som v tom, ze sklenene su pre novorodenca najvhodnejsie...
@zugas urcite zostan doma
Ahojte, ja som tiež na PN a pochvaľujem si to, žiadne stresy, naháňanie sa za niečím.Manžel zarába peniažky. Keby sa dalo, pracovala by som, ale od polovice júla som nezamestnaná. Takto sa aspoň môžem pomaly pripravovať na príchod drobca, pomaly nakupovať vecičky, vybavovať si veci, venovať sa sebe, skrášľovať byt.....potom to už bude náročnejšie. Tento rok nás čaká ešte prerábka bytu, ak si to náhodou nepremyslíme, keďže to sa na to chystáme po narodení drobca. Rada by som zariaďovala, vyberala veci a nie prišla do hotového. Takže asi vyberieme skôr a potom už len kúpime (ak sa bude dať) 🙂 Uvidíme ...........
@delica hehe, toto bol aj moj problem, ze co budu robit ked odidem...a cuduj sa svete, stale nejako funguju 😀
@katuska54 to uz mate riadne nakupene, ja nemam skor nic...teda nejake vecicky mam, len som ich pozicala a tak mam pocit, ze ich ani nemam...a kedze teraz ich uz ma druha baba z rodiny, obavam sa, ze sa mi vratia v takom stave, ze budem moct kupovat nove 😖
@willy_wonka avent robi aj sklenene flasky, netusila som to, ale videla som u sesterky pred mesiacom
Ahojte dnes som mala perfekny den rano s malou doktorke zapal priedusiek dvoje antibiotika a este ku všetkemu my tvrdne brucho ale dala som si magnezium tak to prejde aspon dufam 😉 😉
Ahojte Babuľky potrebujem pomoc ,,, viem že moja otázka sa netýka tejto témy ale neviem čo mám robiť... Dnes mám termín pôrodu a neviem či mám kontrakcie neviem ich rozoznať od poslíčkov ,,, som prvorodička a malé mám celé tehu na ľavéj strane od včera mám chvílkové bolesti ktoré idu od ľaveho vaječnika a postupuje to do krížov ,,, síce to neni až také hrozné ale niekedy tie tlaky su dosť bolestivé neviem čo mám robiť prosíím poradte my ,,, budem Váám vďačna za kažždu odpoveď
@nelka012
prave pôrodne stahy su nezamenitelne s ničim...je to velka velka enegia a sila, ktora tebou bude prechadzat..
to čo zaživaš, môžu byt posličkovia, alebo pripravne, uvodne stahy..
pri tych otvarajucich kontrakciach už nebudeš moct normalne dychat, nebudeš rozpravat, ani nič ineho robit- budeš ponorena sama do seba 🙂 každym stahom hlbšie a hlbšie
skus si dat teplu vanu, alebo sprchu (nie horucu)...a potom si lahni a pokus sa zaspat..ak to prejde, boli to posličkovia..ak su to pôrodne stahy, po tomto naberu na intenzite..džim palce
@dulkagabulka Ďakujem krásne za odpoveď ... dufajme že to posličkovia nie su už to chcem mať za sebou 🙂
@willy_wonka mam tu tommee tippee...su v tom umele flasticky..ale mam aj od chicca sklenenu.
mam hroznu chut na jahody. mozem papkat aj tie z obchodu? viem,ze su napustene sajrajtom aby rychlo dozreli...ale ta hrozna chut na ne ma ubija 😒
@katuska54 daj si🙂 ja som si minuly tyzdem vyjedala, take krasne cetvene velke vonavucke mnamky🙂) ono vsetko je postriekane alebo napustene "sajrantom" uz sme voci tomu odolni🙂) teda pokial si doteraz nezila na vlastne vypestovanych klickoch,plodoch🙂
@willy_wonka takze nabehnem do obchodu a vykupim vsetky co budu mat 😀 domace som mala iba v lete,ked sa mi usli z nasej zahradky 😉
@willy_wonka tak to je fakt sila 😠
@willy_wonka a ty si este stale v nemocnici?

@katuska54 a kolko a co mas uz pokupene?🙂 setri sa, neupratuj🙂) fuu, ked si spomeniem, kolko som uz ja neupratovala,snad mm aspon trocha porobil poriadky:D