icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katkalubkova
21. feb 2013

kocky, mna tak priserne bolia, nohy a klby na nohach, uz to tu niektora z Vas pisala ( tak sa mi zda ), dufam, ze mi to prejde, lebo do juna, budem chodit ako kacka ☹, pribratych mam 7kg zatial.... tak uvdime 😖

kavaapalma
21. feb 2013

@katkalubkova mna tiez pobolievaju bedrove klby,ale hlavne v noci,ked spim dlhsie na jednej strane.

delica
21. feb 2013

@kavaapalma tiez tak...sa budim taka rozlozena nejaka.......a lahsie sa unavim. som dosla polhodku dozadu z prace, najedla som sa, muz isiel do posilky a asi zaspim........

kavaapalma
21. feb 2013

@delica ked moj drobec si robi pohodlicko skor do stran. Takze vsetko mi ide do bokov a brusko ani velke nemam.

wudz
21. feb 2013

@katkalubkova Mňa kĺby zatiaľ obchádzajú, ale kríže pravidelne, napriek cvičeniu.. A mávam neskutočné kŕče v nohách, hlavne večer a v noci, doktor mi kázal dávať si magnezko 2x denne, ale nepomáha.. A vraj to bude už len horšie, no som zvedavá 😒

delica
21. feb 2013

@kavaapalma hej? aj kopka do stran?

delica
21. feb 2013

@wudz mne aj ruky krcuju sem tam...ale aj neurologicka povedala, magnezko, masaz, vitaminy b

kavaapalma
21. feb 2013

@delica najviac sa mu paci kopkat na lavej strane. Potom dole a napravo poslabsie.

kavaapalma
21. feb 2013

@wudz neber si dokiho slova prilis,nech ta to psychicky neovplyvnuje. Neznamená to,ze automatikus musi byt horsie. Nepripust si to a basta. Ja som si stale hovorila,ze ked budem tehotna,tak nebudem vracat. A nevracala som ani raz.

delica
21. feb 2013

@kavaapalma aj ja si to hovorim, ze vsetko zvladnem, ze sa neopustim a neostanem doma lezat na PN, ako mi hovoria lekari

hobit
21. feb 2013

@willy_wonka my ho mame, kupovala som ho pri prvom, ale bazarove, 63 euro by som za to nedala...Tobimu sa tam nepacilo, ale poznam deti, ktore sa tam dobre vyhrali...vibracne je aj toto

hobit
21. feb 2013

@willy_wonka...a je to do 3 rokov, takze potom ho moze mat ako televizne kreslo hojdacie...tie vecicky, ja som mala 56 a 62, Tobi mal 3 kg ked sme ho priniesli domov a dokupovala som nieco vo velkosti 50 lebo mu bola vacsina veci velka...ale zas to je len na chvilu, rychlo rastu na zaciatku

delica
21. feb 2013

dievcence, ak ma vanicka vnutornu dlzku 76cm, je to OK, ci je mala?

bombulka200
21. feb 2013

@hubenourova ale nieje to uplne iste, ale tak ja som rada aj ked dievčatko 😵

hexina
21. feb 2013

ahojte kocky, chcem sa spytat ci uz nakupujete aj kozmetiku, vlhcene obrusky, cumliky pre vase babatka..nie je to skoro? nevyexpiruje to? ja by som rada vyuzila tu zlavu v DMku co je 25% ale neviem co by som mala nakupit..planujem kupit tu MAM anticolicovu flasku a neviem co este by som mohla este v DMku nakupit...s cim mate dobre skusenosti? dakujem

kacoorka
21. feb 2013

@hexina ja bezne nakupujem v DMku ked je dobra akcoska kupim viac do predu, kozmetika mava lehotu viac ako rok a utierky tiez pokial su zavrete, ja som velmi spokojna, plienky pouzivame len babylove, hold ani najdrahsie pampersky nam neboli dobre, mala sa mi z nich vyhadzala ale kazde dieta je ine,urcite mozes uz nakupit, vyexpirovat by ti to nemalo 😉

kacoorka
21. feb 2013

baby ja som taka unavena, mala je jak cert posledne dni, vresti pre nic za nic, hryzie ma, cape, vcera mi skocila na brucho som myslela ze ju prerazim 😠 a to moj chlap zahlasil ze ked dve baby tak este dvoch chlapcov ako pane na nebi, este jedno to hej ale este dve?fuha no snad len sranduje

hexina
21. feb 2013

@kacoorka dakujem a ake vlhcene utierky nakupujes? sice asi by som mala kupit z kazdeho daco a skusat..neviem na co bude babo citlive...a nechcem zas zbytocne nakupit ela veci dopredu ked ich ani nevyuzijeme..urcite by som chcela aj nejake cumliky zatial mam len MAM ale pre istotu chcem este asi avent..len skoda, ze som tam videla cumle len od 6m+

kacoorka
21. feb 2013

@hexina este ma napadlo, su tam dobre hryzatka, podlozky do porodnice vyuzijes, je tam vsetko mozne, kefka na vlasky, olejceky, kremy, geliky, no vselico, zo zaciatku ti netreba ziadnu kozmetiku, no to som ta teraz asi potesila co?

kacoorka
21. feb 2013

@hexina no ja pouzivam babylove sensitive, su pre citlivu pokozku a velmi sa mi osvedcili 😉 v DM maju rozne len treba hladat

delica
21. feb 2013

@kacoorka tak nikdy nevies, kolko krat budes stastna mamina :D. Len aby tvoj drahy nemal nakoniec 4 dcery :D

hobit
21. feb 2013

@delica podla mna staci, ale zalezi, ci budes mat drobca alebo slonika...
@hexina flasku a cumliky mozes kludne kupit, mam su fajn myslim...vela bab pouziva aj plienky babylove, nam nevyhovovali, ale to zistis az potom tak nejake velke zasoby by som nerobila, vlhke utierky babylove su super, ale odporucam kupit tie najdrahsie (2,29 tusim stoja) ultrasensitive, neobsahuju tolko hnusu...a na kozmetike mas predsa expiraciu napisanu tak si to vyratas, nie?🙂

hobit
21. feb 2013

@kacoorka momentlne pocitujem taku istu unavu z drobca, ak rychlo nepride jar, zblaznim sa 😝
@hexina my sme pouzivali cumliky avent, ine sme namali, ak si babo zvykne na jednu znacku, inu nemusi chciet...tie podlozky su super tiez, my mame odtial aj lyzicky umele a kadeco, ale to ti este netreba 🙂

kacoorka
21. feb 2013

@delica no to by bol aky gol?my sme o chlapceka prisli tak snad by jeden mohol este vyjst, nuz uvidime hlavne nech teraz babiku porodime uspesne a potom snad bude 😉

kacoorka
21. feb 2013

@hobit no ja som ze total off a clovek sa stale musi obracat je to uplne ine ako prve tehu to som spala kedy chcela, jedla kedy chcela a teraz?no vsetko co mala chce ale tak je malinka tak jej je odpustene 😀

hexina
21. feb 2013

@kacoorka no potesila veru 🙂 takmam vobec nieco takto dopredu kupovat ?🙂

@hobit tak kupim este asi flasku a nejake cumle..no na kozmetike uz vies ako to pisu, ze po otvoreni spotrebujte do 6 alebo 12 mesiacov..a viem ja kto to tam vsetko ovoniava v tom DMku 🙂) skor by som asi kozmetiku nechala tak..ale neviem ci mamm vobec kupovat plienky ..no nakoniec nemam ani co nakupit za tu zlavu :D

hexina
21. feb 2013

@hobit ako sa volaju tie podlozky? ako vyzeraju? to su take co aj ja si na to mozem lahnut ked budem krvacat? alebo to je pod babatko take jendorazove?

hobit
21. feb 2013

@kacoorka a kolko ma presne?
@hexina inak kozmetiku ti fakt netreba na zaciatok, mozno tak detske mydielko, napr. weleda...tie podlozky maju taky modry obal tusim, je ich 10 v baleni, su jednorazove, aj pod babatko na prebalovanie aj pod teba

kacoorka
21. feb 2013

@hexina tie podlozky vyuzijes aj ty aj ked budes babo prebalovat, su balene jak plienocky v malom baleni to najdes napisane na nich, tak ja som tam kupila olejcek jonsons, to som pouzivala po kazdom kupani, utierky kup, je tam aj taka super krabicka, do nej das otvorene utierky a len si vytahujes ja som to dostala a fakt super vec, kozmetiku?no aspon kremik na zapareniny kupis, kremik na slniecko,noznicky male,vlozky do podprdy si mozes kupit

kacoorka
21. feb 2013

@hobit mala ma 14mesiacov 😉 je to ale taky betar ze az 😠 momentalne mame obdobie kusania maminy a lezenia vsade kde netreba 😠