icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

danielle
21. feb 2013

@willy_wonka toto kresielko je vynikajuce. ja som ho mala pri malej pozicane od sestry a naozaj sme ho velmi vyuzili. teraz ma sestra babatko, tak ho potrebuje a rozmyslam, ze si kupim take iste... 🙂

hobit
21. feb 2013

@kacoorka to je este pohoda, pockaj rok, t len bude betar 😀
chces tak male babo natierat opalovakom? nebude lepsie ho nedavat na slnko?
@hexina ja som maleho nenatierala nicim...ta krabicka je super, to uz som aj zabudla, mala som aj cestovnu verziu...nechtiky som odjakzva strihala mojimi noznickami, vlozky do podprdy sa mi osvedcili fixies z lekarne

kavaapalma
21. feb 2013

@hexina ked ja by som aj plienky chcela uz kupovat.

zuzka444
21. feb 2013

@willy_wonka ahoj 🙂..no ja som kupila tiez lehatko ale to je skor hojdacka lebo hento je sa mi zda ze na vibrovanie ze?ale ja som na vibrovanie nechcela lebo ked som to pozerala v obchode mi to prislo moc tvrde to vibrovanie heh prirovnala som to ako keby som lezala na vibratoroch :D...a vela.deti v tom nechce byt skr to.vibrovanie.my sme kupili toto http://www.predeti.sk/hojdacie-lezadlo-elepaloo... no take podobne ale presne tento princip a stalo 69 eur a plus 10 eur baterie.a je super mozes si to regulovat ako chces a tak..a je to viac prirodzene pre babo ako vibrovanie.aspom moj nazor 🙂..

hobit
21. feb 2013

@zuzka444 to vibrovanie sa predsa da vypnut a zapnut, toto je tiez fajn, ale vyuzitelne len pre babatko, to fp aj pre vacsie deticky

danielle
21. feb 2013

dievcata, tot kresielko vyzera presne ako od FP, ale je to ZOPA a je lacnejsie, videla som ho aj v modrej farbe:
https://www.modrykonik.sk/shopy/lehatka-kresiel...

zuzka444
21. feb 2013

@hobit no vsak ano ale vsak do 11 kilov to je dost si myslim a viem ze sa da vyonut ale za 63 eur mat doma lehatko iba sa mi zda dost...ked nebude mat rado te vibracie.takto hojdanie neni take ako vibrovanie.skor tam.zabuva ako na tvrdej podlozke co hega somnou...no neviem...vela mamiciek sa stazovalo na to ze deti v tom.nechcu byt koly vibrovaniu.lebo dietatko na to neni zvyknute...a vacsie deti v tom.aj tak neudrzis ked behaju a snoria a kukaju co je nove pre nich.ale vsak jasne to je len moj nazor a podla odporucani ostatnych mamiciek som sa riadila.

zuzka444
21. feb 2013

@danielle no jasne ja.videla.aj v obchode od fisher price za 42 eur.ale mne sa tieto nelubia skrz te vibracie.

hobit
21. feb 2013

@zuzka444 jasne, kazde z nich ma svoje vyhody a nevyhody 😉

danielle
21. feb 2013

@zuzka444 ale vibraciu nemusis pouzivat, moja dcerka v nom rada sedavala/lezala od malinka a je to do troch rokov, preto je fajn. ale jasne, nemusi sa pacit kazdemu. ved teraz je tych kresielok strasne vela na vyber 🙂

zuzka444
21. feb 2013

@danielle ja vjem ze nevibruje od rana do vecera...neni som dili 🙂..ale sa mi zda dost dat tolko penazi za lehatko co nic nerobi max hra pesnicky...to kupis za 10 ecok.v tescu.vies?mne ide o to ze sa mi zda zbytocne tolko penazi investovat ked to nebudem pouzivat a bude to len na to ze tam bude sedet...to si zrovna mozem vziat autosedacku teda vajicko a moze byt tam..

danielle
21. feb 2013

v pohode, ja mam vlastnu a dobru skusenost, napisala som len svoj nazor 🙂 nikomu nic nevnucujem... willy_wonka sa konkretne na toto kresielko pytala, tak som reagovala...

zuzka444
21. feb 2013

@hobit no ved jasne kazde ma.vyhody aj nevyhody..treba sa len rozhodnut a uznat ze co bude najlepsie..ja som.tiez chcela vibracne ale ked som ho vyskusala.dat tam ruku a pustit vibrovanie sa mi to zdalo moc silne a to lehatko tvrde no neviem ..sa mi to zdalo pre novorodeniatko moc drasticke.heh

zuzka444
21. feb 2013

@danielle ved jasne ja nic ja tiez len svoj nazor a tiez sa pytala ak.pozname nieco lepsie tak.ja som.dala to co som.si ja kupila a uznala.za.vhodne pre moju lasku malicku 🙂...

willy_wonka
21. feb 2013

Baby, pytala som sa konkretne na kresielko od FP lebo som aj u inych mamiciek natrafila na pozitivne ohlasy. ono vsetky tie kresielka su co sa vyuzitia tyka skoro na jedno kopyto, niekto si vibraciu pochvaluje, iny ju nevyuziva, chcela som nieco z coho mam moznost vyberat🙂
zuzka zas tie € nie su v tomto tak dolezite, urcite sa plati aj za znacku,ale s tym je,dufam,aj kvalita vyssia. Neposadim krpca do kresielka,ktore sa moze rozpadnut. Tym nechcem nikoho urazit, pride mi to podobne ako setrit napr na detskej autosedacke🙂

zuzka444
21. feb 2013

@willy_wonka ved oki moj nazor.keby vedela nekomentujem.

willy_wonka
21. feb 2013

@zuzka444 zuzka ja ti tvoj nazor neberiem, som ti vdacna za tip🙂)

zuzka444
21. feb 2013

@willy_wonka aby to niekto nebral ze som urazena myslela som to ze nwkomentujem tak ze keby som vedela ze iba vibracne tak nekomentujem.lebo som to pochopila tu vetu ze ak mame ine mozme napisat ze mozme pisat vsetko nije len o tom jednom.

willy_wonka
21. feb 2013

@zuzka444 mala som to upresnit, teda aj vibracia ako u FP, len iny model atd🙂) peace...🙂)

misza1
22. feb 2013

uz se perou? uz se perou? ja to rikala ze si cumaky rozbijou 😀

teda baby ja jsem si rano u snidane cetla co jsem vcera prospala a normalne jsem to hltala jako detektivku 😀

anjelicek26
22. feb 2013

Nas maly bol celkom casto v kresielku 🙂 Mali sme hojdacie, tentoraz asi kupime vibracne, toto sa s nim po 4 mesiacoch kvoli jeho vahe uz nechcelo hojdat 😀 Inak co som nasla, nase zaciatky tazkeho palcoveho zavislacenia 😀 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=BdK0ycuJDCc
silviami
22. feb 2013

Naša malá bola v tom kresielku ochotná byť len pokiaľ nezačala štvornožkovať, začala som ju tam dávať keď mala 2-3 mesiace a v nejakom 7-8 mesiaci sme s kresielkom skončili a už o kresielku nechcela ani počuť. Už sme ho používali iba na jedenie a keď sedela tak šup do stoličky.

katkalubkova
22. feb 2013

@wudz som si akurat spomenula, ja som mala v prvom teh. tiez priserne krcne v nohach, az s placom som sla z postele, no co uz... musime vydrzat! a k tomu zlcnikove dve zachvaty, no uf.....

mirka078
22. feb 2013

jej, mňa dnes neskutočne bolí chrbát a kríže, už normálne neviem, čo zo sebou, nech je poobede a ideme z roboty domov... vtedy záhadne ožijem...

zuzu3743
22. feb 2013

ja som si to hojdacie kreslo od FP kupila pri malej a bola som velmi spokojna využila ale to do vahy 18kg take modre . Moje deti v nom sedia doteraz zapnu si to vybrovanie a len tak sa hojdaju . ja som davala taky mäkksi vankušik do toho ked bola malinka alebo taku hunatejšiu dečku aby mala mäkkučko a vybrovanie som tiež použivala .Takže ja určite odporučam ale tie čo su do tych 18kg lebo dieťatko rychlo rastie a aby ste ho využili aj dlšie 🙂

zuzu3743
22. feb 2013

ake popôrodne vložky idete kupovať ......z drogerie alebo z lekarne ?

anjelicek26
22. feb 2013

@zuzu3743 - ja ostanem pri nocnych alwayskach, uplne to staci... ja som ani po jednom porode nejak brutalne nekrvacala, ocistky len 17 a pri malom len 7 dni a bolo po vsetkom....

zuzu3743
22. feb 2013

@anjelicek26 ale u nas sa sestričky aj doktory rozčuluju že mame alwaysky . Musia byť tie obyčajne . Ja som pri prvom prišla s alwayskou lebo som si myslela že mi odtiekla plodova voda tak ma tak vyzjapala že až lenže ja som to nevedela že nemôže byť taka vložka :

anjelicek26
22. feb 2013

@zuzu3743 - tak na plodovku asi najskor inkontinencne vlozky, nie? To je asi tomu najpdobnejsia tekutina... tie poporodne vlozky su bunicina, to na to podla mna vhodne nie je 😖

delica
22. feb 2013

@anjelicek26 bozinku, aky bol peknucky, gulatucky. Nespominala si, ze sa narodil skorej?