Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@neposedna keď si tu včera písala o skúsenostiach na Kramároch, celkom sa vybavilo ako si písala pred 2 rokmi o pôrode..., maličká je už o.k. alebo ju ešte nejako pozorujú? ... mne Tatianka tiež rada krémuje bruško - aj keď máme doma návštevu, ona mi vyhŕňa tričko a pýta si odo mňa kéém - ja jej dám do rúk papierovú krabičku z krému a ona sa cíti veľmi dôležitá 😀
@azmuk - urcite to uz citis, to je moj nazor... ale kedze je to tak malokedy za den a tak slabucke, prehliadnes to... skor spätne, ked to uz budes citit nejaky ten tyzden si uvedomis, ze ups, ved to bolo ono 😅 A tri deticky sa ti hadam podari mat, je to krasne, aj ked asi bude makacka 😅
Ja som tehotná 1.x a drobca uz pomalinky začínam cítiť. Raz za den mám take krásne steklenie pod pupkom, ako keby ma tam niekto steklil pierkom. Drobec uz určite aj podrastlo, začínam to pociťovať na mojom mechure, nejak mi ho tlači 🙂
@azmuk ale tak prvorodicky miminko citia podstatne neskor, ja som citila prve naozaj az okolo 20teho tyzdna a teraz v 17tom krasne, bola som si ista, ze uz je to ono 🙂 ( i ked sa mi zdalo uz skor )
@azmuk tri deti mi dojde ako uplne idealne, len mi luto, ze niekto musi byt ten stredný :D, tí to majú najťažšie (teda aspon co sme sa volakedy davno ucili na vyške). No ale zas sa v zivote nestratia, ak maju dobre zázemie.
Ja budem skromná, budem sťastná, ak štastlivo donosím toto prvé bejby, porodím ho a bude zdravé. 😉
aji ja bych chtela 3. manzel je ze 3 bratru a je super sledovat jak do dnes fungujou. ja mam jen sestru a ne ze by to bylo nejake smutne, ale kdybych si mohla vybrat, chtela bych jeste dalsi sourozence.
ale samozrejme kdyz to co cekame bude z nejakeho duvodu i jedine ktere budeme mit budu za to nesmirne stastna.
@misza1
@typa
my sme len dvaja, brat je o 7,5 roka mladsi, takze v podstate dvaja jedinacikovia. Manzel je z 3, ale zasa jeho surodenci su ovela starsi, takze teraz uz jeho neter ma babatko. S bratom mame uzasny vztah, mame sa velmi radi, respektujeme sa, takze urcite by som to dopriala aj mojmu dietatu mat surodenca.
6 detí? No to u vas muselo byt stale veselo 🙂 parada.
@azmuk ja mam o 10centi viac. Nikdy som nebola nejak stihla moja velkost je 40.
@azmuk no ty si ina modelka 😵 😵 ja som mala pri 167cm 57kg....na jar sme sa stahovali a tak, zanedbala som stravu a cvicenie a pribrala som na 62 kg, vtedy som otehotnela, v 13tt som mala 63,7 a dnes v 16tt mam stale tolko isto...dufam, ze po tehotenstve sa dostanem spat na 57kg 🙄 🙄 🙄
my sme dve sestry (sestra starsia o 4,5 roka) manzel je z 3 (on je stredny, s bratom su do roka, sestru ma mladsiu az o 7 rokov) a ja by som chcela tri, ale manzel vyhlasuje prisne "sustred sa, aby si teraz aspon mala to jedno a nevymyslaj" 😀 tak asi sa s tym uplne nestotoznuje 😀 😀
@delica
@katuska54
@anjelicek26 ja som ten vankus pri prvom mala a predala som ho, vadilo mi, ze to susti (je to naplnene gulickami z polystyrenu)...existuju aj ine? neviete?
@anjelicek26 si spokojna s tym baby jogger city mini? mne sa velmi paci
@hobit - jj je aj plneny penou 🙂 Mne gulicky vyhovuju viac a moj nesusti vobec xixi Asi zavisi, ake, neviem 🙂 A ano kocik supis, ale tak pre dietatko od roka 🙂 Hlavne ten uzasny priestor, do 25kg nosnost, strcim tam aj Sasku ak je otravna 🙂
@delica v pohode, mam sice traumu a netusim ako porodim toto druhe, ale nemam problem o tom hovorit...mala som smolu na neskusenu mladu lekarku, ktora ma nechala 25 hodin trapit napriek tomu, ze som sa vobec neotvarala a kontrakcie som mala nonstop..nastastie sa potom rano menili sluzby, prisiel starsi lekar a maleho nakoniec vytiahol kliestami, to uz mi bolo ale vsetko jedno, bola som dost mimo...potom tej mladej vysvetloval ako sa pouzivaju takze si nechcem ani predstavit co by bolo keby neprisiel...
@anjelicek26 asi som mala nejaky nekvalitny, mozno skusim znovu....to mi je jasne, ze to nie je pre male babo, ja mam jane slalom po Tobinovi, aj vanicku, aj sportak takze to len potom neskor mozno...
tak to dufam aj ja, maly 5 dni v inkubatore, prblemy s dychanim, antibiotika...ale poznam baby co tam rodili bez zazmluvnenia a boli spokojne, zalezi...
@12etuska ja ich beriem od 3 mesiaca ale nic take nemam chvalabohu.
vysledky z tripple testov dobré, negatívne! zasa jeden kamen zo srdca padol.
@hobit ☹ velmi zla skusenost ☹

@anjelicek26 sak som si myslela, aj keby som pocitila, asi by som to velmi nevedela rozoznat, skusene mamicky ako ty predsa vedia viac 😉 inak super 3 deti, aj my by sme mozno chceli 🙂