icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

elen34
7. jan 2013

ja som dneska volala o vysledky testov tripple este ich nemaju ze boli sviatky tak nestihaju ze mam volat piatok to su nervi ☹

leus10
7. jan 2013

Konečne sa mi ulavilo krvné testy sú ok

hobit
7. jan 2013

@delica kde si objednavala?
@katkalubkova no musim dufat, ze druha bude lepsia

zuzu3743
7. jan 2013

@hobit no klobuk dole obdivujem ťa že si sa potom dala na druhe baba tak "skoro" moja švagrina len preležeala 3 mesiace v nemocnicia už 12 rok sa odhodlava na druhe ☹
ja som ten vankuš nemala a ako sa na tom dieťatko koji ..ja som použivala len maličky vankušik aby som ich mala pevne je to niečo podobne ..viem som blba ale každy sa uči 😒

hobit
7. jan 2013

@zuzu3743 ja som sa dala rychlo dokopy, horsie to bolo s malym, chodili sme cvicit 7 mesiacov, ale nakoniec je az moc zivy 🙂
skusim si zazmluvnit lekara a dohodnut sa s nim, ze pri prvych problemoch ideme na sekciu....
ten vankus som ani ja nakoniec nemala, predala som ho este skor ako sa maly narodil lebo sustal, ale vraj je to dobre, nielen na kojenie, ale aj na plohovanie

neposedna
7. jan 2013

@janettan tak porod bol vazne ok, potom tie dalsie 2 tazdne boli tazke, ale zvladli sme to 😀 nastastie sme o vrodenej vade vedeli skoro a prichystali sme sa - porod v BA - a Terezka po operacii name ziadne nasledky, srdiecko rastie, Terezka beha, papa, pribera, chodime na pravidelne kontroly, ale zatial je vsetko ok, uvidime, co prinesie puberta, aleverim, ze to bude OK! Terezka pri kremovani musi mat original krem, uz ju neoklamem len krabickou, takze trosku kremu jej na rucicky, trosku na brusko a hladka 😀 😀 😀 😀

neposedna
7. jan 2013

inak dnes som bola na UTZ a povedali ze CHLAPEC 😎 😎 😎 tak sa vytesujeme, na morfo UTZ snad potvrdia a na 100% to bude iste, ked sa narodi 😀 😀 😀 😀

delica
7. jan 2013

@neposedna gratulujem 🙂 tak budes mat doma párik 😎

katkatara
7. jan 2013

@neposedna jéj to je super,že to je chlapček.Ja už mám doma dvoch,takže bambulka by potešila.Poradňu mám,zajtra,dúfam,že doktorko spraví aj utz 🙂

anjelicek26
7. jan 2013

Cafko babule, my sme dnes dosli az po siedmej domov, hodne dlhy den 😖 Deti vykupane, napapane, maly tu pri mne zaspava. Inak rano som si obliekla bluzku z pred tehu a neodolala som to odfotit ja som sa dobre zasmiala 😀 Dnes uz len vylozit nohy a nieco zjest, skusim vas aspon docitat 😀

jesika26
7. jan 2013

@anjelicek26 wauuuuu, nádherné brušinko 🙂

anjelicek26
7. jan 2013

@jesika26 - ako to kukam, uz to s tym tehu vyzera fakt vazne 😀 😀 Ako nechapem, ze som tu bluzku este v septembri klidanko nosila 😀 😀

jesika26
7. jan 2013

@anjelicek26 ja nemám ani z polovice také bruško, síce mám aj sadielko 😀 , ale nechytám sa na Teba. Ale zase ja som prvorodička, tak asi preto

anjelicek26
7. jan 2013

@jesika26 - ja som pri prvom tiez nemala, na sone v polke tehu na mna kukali ako na aliena, ze kde to brucho ako je 😅 😅 Tehu oblecko som obliekla nejak 24.tyzden prvy krat... ale teraz je to veru uplne iny level..

hanka_april
7. jan 2013

ja som si tiez vcera kupila tehotenske nohavice a tehotenske rifle prve, ale je to zvlastne, to co mam mat okolo brucha mam splantane pod nim, strasne divne 😀 😀 radsej som este isla v satoch a saku dnes....ked panicka na mna zacala vytahovat tie gatky a podprsky tehotenske moj muz na mna len kukol, hovorim, toto ja na seba nedam teda 😀 😀 katastrofalne vacsina toho spodneho a nocneho pradla vyzera 😝 😝 😀 😀

ja nemam este vysledky, az v stredu, aj ja uz chcem mat a dobreeeee!!!!

neposedna
7. jan 2013

@anjelicek26 krasne brusko, teda ja nemam ani zdaleka tolke, mne este aj skoda nosit, bo sa mi zacalo len tesne nad nohavickami dvihat, ale tehui nohavice uz nosim, bo moje ma tisli a tlacili a uz sa nepohodlne sedelo, inak ja som aj prve tehu nosila vsetky tricka az do porodu, bo mam rada take tie natahovacie 😀 a bluzky u mna nejdu vobec, bo pracujem v terene a von a to by sa nedalo

delica
7. jan 2013

@hanka_april samozrejme budes mat dobre 🙂)))))))))
Ja som nosila tiez saká do 17.12., no ale koniec, trci mi ztade pupok :-/
@anjelicek26 no moje bluzky isli z vesiakov do krabice a pekne spinkaju a odpocivaju do leta, jesene 2013.
@neposedna ja som si kupila aj leginy, nosim to s takymi dlhsimi satmi :D ale pripadam si v tom jak v teplakoch.
manzelik sa mi uci na skusky, ale hned ako ich spravi, pojde so mnou na nakup, nech mamicka (omg, tak som sa oslovila prvy raz) ma chodit v com oblecena este tych par tyzdnov do prace.

emmushka
7. jan 2013

@anjelicek26 Toto doverne poznam, kazdy den komedie pred satnikom 🙂) Krasne brusko mas! Ja ze som jedina ktora je v 16tt taka bruchata. Ludia sa ma pytaju ci som 5-6 mesiac?! 😠

anjelicek26
7. jan 2013

@emmushka - jj podobne, tiez tipuju viac 😖 Mna len skludnuje fakt, ze pri Maxovi som tiez mala skoro brusko a po porode to bolo hned vsetko prec, z porodnice som sla uz len s 2 kg plus, v porodnici ich ostalo vyse 11.... takze asi vela plodovej vody, co je pre babo vlastne fajn, aspon si moze pekne plavat 😀 No a satnik, mne uz dosli objednane tehu veci, mam toho fakt celkom slusne, tak nejako vydrzim, si neviem predstavit realne do maja pracovat, fakt neviem 😖

delica
7. jan 2013

no este highligt z dnesnej kontroly: som tam prisla, boli tam 4 damy, 3 tehule, jedna taka starsia pani. Tak samozrejme, pokukala som bruchá, ze v akom tyzdni asi su, bola tam kocka, co jej brali prvu krv mesiac dozadu, ta este ani naznak bruska, potom vybehla moja suseda /jedinu, ktoru poznam po 3 rokoch, co sme sa sem do dediny prestahovali), taka nejaka zmatena a hned na mna, ci som tehu a je co budem tajit, sak som, sak je to vidiet a ona,ze tiez je :D v 7tt, prisla si po potvrdenie tehotenstva.
A potom taka kocka, co bola predo mnou, brucho ako ja, sme sa stretli u sestricky a ju uz sestricka vypisovala na matersku!!!! Aj moja dobrá doktorka, ze som sa pekne rozrastla, ale nebribrala som ani kg, takze babo asi si berie zo mna, z mojich rezerv, co je normalne, kedze nie som najchudsia. Tak nas pochvalila a hned mi je lepsie.

emmushka
7. jan 2013

@anjelicek26 Napodobne! Ked si predstavim do Maja robit az sa mi panenky pretacaju v hlave. Neviem ako kto teda, ale ja ziaden naval enrgie nepocitujem - po prvom trimestri! Toto je moje prve, takze ja som bola extra vyburana z velkosti mojho bruska, sama! 😲 Ja si ozaj neviem predstavit moje rozmery v 9 mesiaci, cista vzducholod zrejme 😀
Wooow celkom si ma ukludnila s tym samovolnym poporodnym zhadzovanim teda. Dam polovicu kralovstva, ak budem ten isty pripad ak ty. Ja som nikdy nebola nejako velka ale zase nejsom ani ziadne sparatko. 😅

anjelicek26
7. jan 2013

@emmushka - ja som zhodila do pol roka vsetko po oboch tehu a plnohodnotnom jedle a nulovom cviceni (poporodna gymnastika bolo to jedine, to proste musis). Kojenie, hrozne spanie, to robi vela bohuzial 😀 😀 S bruska sa tes, mame ho len par krat v zivote, mne bude tak luto, toto je definitivne nase posledne babo. A navaly energie, ze kde xixi Skor status - konecne mi neni blivno a nezaspavam vsade, ale ze by skacem meter dvadsat sa povedat neda 😀

delica
7. jan 2013

@emmushka no mne sa panenky pretacaju uz z toho, ze mam ist zajtra do prace 😢 .
Anjelicek je zlatá, nas tu pekne motivuje, ze ako lahko pojdu kila dolu :D ved aj na to dojde, ze to same uvidime, ci to ide alebo nie, to je na tom to pekné, ze si to zazijeme. Ale bodaj by mala pravdu.
Mne pupendo narastlo tusim teraz za posledne tri tyzdne najviac :-/, ktovie ako to bude pokracovat.

emmushka
7. jan 2013

@anjelicek26 My mame termin v ten isty den! Bude fakt haluz ked ozaj porodime naraz 😀 Wow ze tri deticky, dobra si. Ja som vzdy hovorila, ze nam jedno staci, ale tak uvidime, to sa teraz takto dopredu neda povedat. Ved aj toto tehu je len vysledok all inclusive dovolenky na Kube 😀
@delica Myslim ze si budeme vestky gratulovat, ked prideme z porodnice ze +2 kg na povodnej vahe! Ja sa stavim ze pridem odtial a ludia sa ma budu pytat kedy mam termin teda? 😀

anjelicek26
7. jan 2013

@emmushka - my mame vsetky tri junovciatka, terminovo to vychadzalo +/-5 dni, len maly sa poponahlal a dcerka meskala, som zvedava, co tento drobec 🙂 Ale prvy letny den neznie zle 🙂

anjelicek26
7. jan 2013

@delica - tak uz brusko rast musi, ved to male babo v 20.tyzdni uz ma aj 400g 🙂 Proste niekde tam ten clovek musi byt, teraz velmi velmi rastie 🙂 A kila pojdu dolu, plodova voda, placenta, babo, to je samo o sebe uz riadna vaha, co ide dolu pomaly je ta koza, co ti narastie navyse, to aj pol roka, kym mas normalne brucho a nie take cudne mäkke 😖

anicka.be
7. jan 2013

@anjelicek26 anjelicek, ktory si tyzden 17 alebo 20? Som trocha zmatena 😀

anjelicek26
7. jan 2013

@anicka.be - tot len taka moja vizia, preco sa mi tak moc zväcsuje brucho 😀 😀 😀 Nejako si to clovek musi vydokladovat a to, ze sa babo medzi 16-20-tyzdnom 4-nasobi vahou je fajn dovod 😀 😀

leus10
8. jan 2013

@jesika26 no mne sa manžel smeje, že toje ešte moje brucho a nie tehu brušino musím tiež skúsiť spraviť nejaké foto ako to ukáže

hanka_april
8. jan 2013

ja sa musim zdielat, tak som nevydrzala do zajtrajsej kontroly a volala som za vysledky gen. testov z 13tt a negatiiivne, tak tu poletujem 😵 😵 😵

ja mam brusko asi od vianoc, take, ze manzel povedal, ze "toto uz je tusim take ine brusko trochu" 😀 ale tehotenske veci su mi este velmi velke, vykryvam to satami a elastakmi 🙂 🙂 energie mam dost, v pondelok utorok si beriem dovolenku, musim upratat cely dom, lebo este mame Vianoce, kedze som kazdy den 12 hodin v robote aj v sobotu, v nedelu sme boli na nakup, nemala som cas....a do detskej pridu montovat vsatavany satnik, tak budem uz veciciky ukladat (ak doktor zajtra nepovie, ze sa sekol, potom balim kufor svagrinej spat 😅 😅 )

inak pisete o tej praci....ja viem, ze to je osobne, ale aj mna sa znama pytala minule ze "a este robis?" a ja som sa cudovala, ze ved do juna este vela casu, kde je este materska a ona, ze teraz je to v mode ostavat hned na PN...ja neviem, ale ja keby mi doktor neprikaze lezat by som doma nebola ani za milion.....ja dufam, ze ak ma objedna na sekciu na 14,00, tak o osmej este budem v robote 😀 😀 ja by som sa doma zblaznila, ved co by som doma robila? je pravda, ze ja mam vybronu pracu, ktoru milujem, takze nemam problem, ale zase pracujem vela, robim v manazmente korejskej firmy, byvam tu dlho aj soboty, vcera som doma robila do polnoci nieco pre prezidenta, ale mne to vobec nevadi....len sa kazdy den modlim, nech je vsetko ok a nemusim ostat lezat....a niekto si ostane doma len tak, pride mi to divne, pardon....

drzim palce vsetkym 😎