Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
tak zacali sme pouzivat kvapky Baby calm, potom co sme zminuli sab simplex, ale zdalo sa mi ze maleho viac brusko boli, takze uz zase sme presli na Sab Simplex
@anjelicek26 šťastnu a pohodovú cestu želám, nech detičky maminku poslúchajú a najmenší cestu prespinká.
@katuska54 katka a kam na plavanie...hmm, ze by som sa pridala 🙂 @slavka_a_maros
@anjelicek26 a kam vyrazate?🙂 ps: stastnu a placom co mozno najmenej rusenu cestu.🙂
@willy_wonka na sustekovu.tam je to najblizsie. potom je az pri poluse.
@katuska54 a od kedy mozu deti chodit plavat ? A v bazene je s nimi tetulda ci rodicia?
@willy_wonka rodicia s nimi plávajú podla pokynov instruktora; moji chlapi budu chodit plávať od 6m
mam 100 chuti mojho mm zavesit do prievanu 😠 on ide do roboty tak musi zobudit malu ( ako keby ho mala odprevadit k dveram) a kludne si odyde. a mne tu teraz vresti,lebo je ju vyrusil z jej spanku. vvvvvvvvvvvvvrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
@willy_wonka hej od 6 mesiaca sa tusim chodi. a v bazene si s maly m ty 🙂
@willy_wonka
@katuska54
co robia vasi drobci? moj spi uz druhu hodinu, ja by som tiez mala a sa mi nechce, co je uplne cudne. Keby som vedela, ze tak potiahne, dam ho spat na terasu von.Inak radi kocikujete? Ja moc nie, len vtedy, ak so mnou niekto je. Takze cerstvy vzduch je u nas doobeda a poobede na terase :D.
@delica samko lezi vela mna a nieco si rozprava. Dnes som spala 9 a stvrt hodiny 🙂 kocikanie tiez preferujem s niekym, nie ze by ma to nudilo, ale citim sa neprijemne, vxzeram mlado a potom ludia co ma nepoznaju pozeraju,ze aka mlada.......kva,kva..
@katuska54 dojdi pre mna a mozeme ist spolu na drazdiak 🙂
@willy_wonka aj ja chcem vyzerat mlado 😀 . Ja vyzeram mlado, ked nosim slnecne okuliare 😎 🙄 .
@katuska54 no šak devy z petržky, vy sa mozete zgrupit a kocikovat spolu.
my ideme dnes tatkovi na 60, normalne by som uz bola u nasich,ked je muž v robote, ale ked chystaju na oslavu, nechceme tam zavadzat s dietatom a psom.
Ukazem vam tortu pre tatka 🙂 plnka je parizsky krem. Dufam, ze Rišino nebude zas flakaty, ale kakao zvlada fajn.
@delica a ty by si si k nam nespravila vylet?
Kedy pojdete drobcov ukazat do prace?
@delica a ty takto testujes alergeny? ja mam bibky,ani jahodovy sirup si nedam .... ☹
@willy_wonka ja sa idem obliect a uz vyrazam. mozeme dat stretko pri kozickach 😀
my mame cerveno-cierny kocik a mame spz " BARBORKA".
a ked uvidis malu,gulatu uz nakratko ostrihanu osobu,tak to som ja 😀
@hobit ale je cudne, ze bez klobuka sa naje len z praveho 😒 asi jej to z laveho moc silno tecie... No budeme skusat dalej.
Ako to zvladate, ked je manzel na pohode? Ja som tomu mojmu tiez kupila listok, este ked som bola tehotna a teraz sa uz nemozem dockat 😀
@willy_wonka ved uz mame po 6 tyzdnoch, testujem.
Zatial kešu vysli velmi zle, ale to som testovala skorej a nechtiac......ostal flakaty.
No bezte na slniecko, devy moje, to moje stvorenie sa uz budi, idem sa teda s ním zabavat.
@willy_wonka
@katuska54 pozdravujte tu siroku kozu na drazdiaku 😉 ja nie som v BA, inak by som sa pridala
@delica cize ked mi dieta oflakatie len tak docasne na tvari, je to reakcia na moje jedlo?
@slavka_a_maros ok pozdravime 😀
@anjelicek26 to je fakt, tu ti bude lepsie
@slavka_a_maros to sa casom zlepsi snad, ale zvyknu deti preferovat jeden prsnik, aj Tobi to tak mal...on na tu pohodu nakoniec nesiel lebo nemal s kym, listok sme predali...ale uz lutujem, ze som ho nevykopala aj sameho lebo budem najblizsi rok pocuvat ako ok kvoli nam nesiel na pohodu a nevidel smashing pumpkins lebo nas tu nechcel nechat samych...a este aj svokrovci sa dovalili, krasny vikend 😝
@slavka_a_maros jj,je take flakate a potom to zmizne do 24h
@hobit aj moj isiel sam 🙂 mohli sme ich poslat spolu

@katuska54 no katka mas to veru vesele 🙂 no vies ale dievca ta neocika, tak ti to vynahradzuje kakanim 🙂 my s chlapcami si uzivame fontanky pri prebalovani 🙂