Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anjelicek26 inak opalovacky mate z h&m? my sme kupili tam take iste dvojbalenie, len namiesto hribika mame gulocky :D
@kavaapalma krasne prospievate 🙂 to za aky cas tak narastol?
baby,co davate miminkam na bolest bruska? nasa ma 3tyzdne a zacina ju to v noci kmasat :-/
@ganesh my pouzivame infacol, ale nie vsetkym detickam sadne, treba skusat.
@willy_wonka -- jj h&m - fakt sranda xixi Ale asi zalezi na velkosti, lebo tie z novej kolekcie myslim s hrosikom - tak 50ka nema nozicky a 56-ka je s nozickami, dost som sa na tom cudovala 🙂
@ganesh - my davame kadeco, ale ze by to nejako pomahalo 😖 Asi najlepsie zabera rektalna rurka 🙄
@willy_wonka
@anjelicek26
tak to ste ma moc nepotesili :-/
Ahojte ste prave take mamicky, ktore potrebujem. Prosim Vas o vyplnenie dotazníka, ktory je zamerany na rizikove faktory predcasneho pôrodu. Veľmi by mi to pomohlo. Vopred dakujem za Vas cas, a tiez ochotu. 🙂
@anjelicek26 davas kvapky pred kazdym kojenim? nie je to navykove? ja ich davam dost casto...
@ganesh ja davam Sab Simplex kvapky. Baby calm kvapky sa mi zdalo ze moc neucinkuju
@willy_wonka tebe sa zda ten infacol lepsi ako sab simplex?
@janka_k u nas to je asi na rovnako. Sab simplex a infacol nam sadli,espumisan sa moc neosvedcil. Infacol preferujem len skrz davkovanie,ma taky sosacik,nemusim kvapkat 🙂
@willy_wonka @janka_k @ganesh @anjelicek26 kocky, preco davate tie kvapky? Nestacilo upravit stravu? Neviem sice naco su, ale registrujem uz dlhsi cas, ze sa bavite o tom, je to proti boleniu a naduvaniu bruska? To vam predpisal doktor?
@anicka.be ja keby upravim stravu, tak uz nic nejem☹ lekarka mi to odporucila,lebo samko je "zaplyneny" tak aby sa mu lahsie prdkalo a kakalo, a predchadzalo sa tym kolikam.
@willy_wonka aha 😒 to su kvapky na prirodnej baze, ci aky je obsah?
@willy_wonka ohladom toho vstrebavania stravy do mlieka, vcera rano som si dala na ranajky chlieb s maslom a ceresnovym lekvarom, ale tak fajne vela, kedze cerstve ceresne boli ok, tak som neminimalizovala 😀 a vecer uz mala chrbatik osypany. cervene pupenceky, ktore uz postupne miznu 🙂
My sme absolvovali prvy krat chatu aj s prespatim, mala bola zlata. Len skoda, ze uz opat 4 den nekakala a kazdy den tlaci o dusu a nic.
baby z bratislavy poradte kde kupit pekne detske nausnicky za rozumnu cenu.
@willy_wonka - no my nedame kvapky takmer nikdy, skusali sme par krat bez efektu, tak na co zbytocne... ono pomaha fajn hlavne masaz bruska, neh sa rozhybu crievka a teda ked je fakt ze zle, tak rurka, len to nechceme robit moc casto... odskucali sme fakt kadeco, asi najlepsie je rascovy caj cisty, zo 5 lyziciek a menej ma krcov, ale nie o vela... dnes je od rana ako medik, hadam mu to vydrzi aj na noc 😀
dnes mame dalsi poprve za sebou🙂 stihla jsem se osprchovat kdyz spal v kolibce;) ale byla to rychlovka🙂 a laska moje mi pak dal jeste pul hodky veget;)
@misza1 super 😉 u nas sa doobeda moc nespi, k ranajkam a hygiene sa dostavam teraz 🙂
Chcem sa spytat na nocne vstavanie. Kedy vyberate babatko v noci z postielky? Nasa sa aj dve hodiny pred zobudenim vrti, puci, mece rukami nohami, ale nie je zobudena. Ja sa samozrejme nevyspim, sledujem ju, pocuvam 😒 pravdepodobne to robi, lebo tlaci do plienky. potom to uz nevydrzim a idem ju prebalit a nakrmit. Ako to rpbite vy? Cakate na plac? Mozno ju takto zbytocne budim a ona by este spala dalej 😕

Tak a po dnesnej poradni sme pribrali kilecko a vyrastli o 6cm. Doki nas pochvalila.