icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
16. jan 2013

@misza1 no som zvedava, ako pochodis 🙂 a jasne, ze bude vsetko OK

misza1
16. jan 2013

@delica doufam ze bude vse ok,uz at to mam za sebou.jesteze jde manzel se mnou ja bych to neodsoferovala.

jankastubka
16. jan 2013

@katuska54 Ja som v 20 tt a dnes som bola na kontrole a mala som cca. + 5 kil a bolo to po zjedeni obeda.

hubenourova
16. jan 2013

@milionova151 tak ja to nechápem, mne povedala tak. Uvidím koľko zapýtajú, keď tam budem.

hubenourova
16. jan 2013

@kavaapalma ja som sa na výmenný lístok pýtala, povedala, že netreba. o usb mi vravela. uvidím, čo bude keď tam prídem

hubenourova
16. jan 2013

@hubenourova tebe vravela, že výmenný lístok treba?

hubenourova
16. jan 2013

@kavaapalma tebe vravela, že výmenný lístok treba?

azmuk
16. jan 2013

@malaterezka gratulujem, ja sa uz neviem dockat 😉 este 4 tyz. vydrzat

sara232
16. jan 2013

@ameanda jeeeej to super som zvedava ci nam to aj tak vyjde na ten termin a ty pracujes ?ja zatial ano uvidim do kedy a uz Ti povedali co to bude? drzim palce az aj Tebe vsetko dobre dopadne ak budes mat cas sa ozvy zatial papaaa 🙂

x5petra
16. jan 2013

Ahojte, ak dovolite, tak by som sa k vam rada pridala...tiez cakame v juni babatko, este nevieme, co to bude, no tesime sa ako blchy 🙂

hobit
16. jan 2013

@katuska54 aj ja 3 kg a nezda sa mi to teda vobec malo :D

hobit
16. jan 2013

@anjelicek26 ja mam tiez mega brucho, teda aspon mne sa to tak zda
@anaj_janka ja, tiez kazdy den cakam a nic

leus10
16. jan 2013

@katuska54
@delica Ja som to nemala pri prvej vôbec a ani teraz to nemám a ani prsia sa mi nezväčšili našťastie pri G by to už bolo moc

leus10
16. jan 2013

Divčatá je tu aj nejaká mamina z Dolného Kubína a okolia

delica
16. jan 2013

@leus10 fúúú, G! Ja asi s G ani nikoho nepoznam, ani s F :D. My sme tu na Zahori akesi ploche, ale zas mame velke zadky. To aj mojho muza sa otec pytal,ze aku to ma frajerku a ked je Zahoracka, ci ma poriadnu zadnicu :D. No dobre, som sa nechala uniest, som mimo temy :D.
No ja mam tu ciarku tak po pupok, som si myslela, ze nic nebude, bo ja som moc bledá a sup ju tam.
@hobit hobitka, ja som najprv skumala brucho, ze nemam ziadne a som sa chcela fotit pri stromceku, ze s bruchom :D, no a teraz sa mi zda tiez mega. Aj muzovi sa to zda. Neska som si brala v Tescu nieco zo spodneho regalu, skoro ma prekotilo, lebo som sa chcela len zohnut a nejak sa mi zmenilo celkovo tazisko :D

Neska som si ho prezerala, mam tam take zily viditelne a par cievok puknutych, co sem tam robi aj na nohach ako metlicky. Su to zacinajuce strie?

misza1
17. jan 2013

@delica to nejsou strie,takove zilky by meli po tehu zmizet. strie poznas vypadaji jako jizva najdrive ryzovoucka pak zcervena a casem zbledne jako slonov.kost.me tak porostl v puberte zadek ze jich par mam i na te foto co mam pupek jsou trochu videt.
drzte palce vyrazim na morfo....

milionova151
17. jan 2013

@hubenourova tak ja zato nemozem, ze ti povedali inak.. mozna si len zle ppocula... ja neviem, nezalezi to odo mna.

katuska54
17. jan 2013

@delica jeee aj ja mam buduceho mm zahoraka 😀
ak sa ti robia strie,tak tevraj to svrbi...skus sa natierat kremom. ja sa natieram a zatial som nespozorovala,zeby sa mi robili strie. a dufam,ze aj to ma obide 😉

katuska54
17. jan 2013

@misza1 ako dopadlo morfo?

kavaapalma
17. jan 2013

@hubenourova mne moja dr.dala vymenny listok. Ja som mala ist povodne k dr. Dankovcikovi,uz neviem presne meno. Lenze tam nie je sanca objedn.sa 3t.dopredu,tak som si vybrala myslavu. Poradili mi ju kosicanky tu na mk.

hubenourova
17. jan 2013

@milionova151 no ved uvidíme, mne to nevadí, aj keby to bolo toľko, len ma to zarazilo, a možno sa sestrička pomýlila.

hubenourova
17. jan 2013

@kavaapalma idem v utorok do poradne, tak si radšej opýtam aj ja.

delica
17. jan 2013

@katuska54 ja mam manzelika z Nitry :D. No ale prestahoval sa ku mne 🙂 moje zlato.A aj sa mu to dobre býva 🙂 aj ked dosiel z panelaka do domu, pekne si privykol, co som velmiiiiiiii stastna.

kavaapalma
17. jan 2013

@hubenourova pozri si aj ich stranku na nete. Viem,ze sa plati aj podla tyzdna a viac,ak ides myslim v 32.t ale na nete to najdes. Ved ja idem v utorok,budes mat info z prvej ruky.

katuska54
17. jan 2013

@delica dnes som chcela ist po obchodoch kuknut a ten sneh ma uplne odradil...radsej sedim doma a nudim sa 🙂
chcela som ist nejake bodicka pre drobca kupit ☹

hubenourova
17. jan 2013

@kavaapalma veď uvidíme, možno sa naozaj pomýlila sestrička. ja idem 6.2. Pri prvej som bola v 16tt na 3D u Dr. Rozprávku a ten si odo mňa vypýtal 100eur, ten je známy tým, že od každého pýta inú sumu, a že skromnosť nie je vlastnosť ktorou je obdarený. Tak som si už myslela, že aj v Myslave to funguje podobne.

delica
17. jan 2013

@katuska54 no ja pracujem, ale ked pozriem z okna nie je mi vsetko jedno. Domov to mam 20km, tak snad to nejak usoferujem :-/. A stale mi nedosiel ten bezpecnostny pas do auta :(.

jesika26
17. jan 2013

kočky, už kupuje dáke vecičky, hračky pre bábatká???Od včera je v Tescu 50 % akcia na hojdacie kresielko-27,99e, prenosnú postielku-32,99e, hraciu podložku-19,99e..., asi sa dám zlákať 😀 😀 😀 😀 😀

katkapapacova
17. jan 2013

ahojte, su tu nejake kosicanky a okolie?

misza1
17. jan 2013

tak to mame za sebou, vse je v nejlepsim poradku tabulkove vysledky a bude to bud Oskar nebo Filip;) pindoura ma taaak velkeho az se me manzel ptal ci je opravdu otec:D tak ho doktor ujistil ze to je ted nepomer ze se to srovna🙂