icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hubenourova
22. jan 2013

@kavaapalma gratulujem ku zdravému chlapčekovi. Ja som dnes bola v poradni, vzali mi krv na tripple, tak čakám na výsledky. Zdá sa mi, že sestrička spomínala, že mi Juhas bude robiť sono. Ja sa už neviem dočkať kedy zistím, čo to bude.

kavaapalma
22. jan 2013

@katuska54 dakujem ti velmi krasne. Zatial sa snazime s mm na jednom zhodnut.

katuska54
22. jan 2013

@kavaapalma my mame zatial ib apre chlapca,takze uz viem,ze to bude dievca 😉 zakon schvalnosti u nas funguje 😀

kavaapalma
22. jan 2013

@hubenourova dakujem z celeho srdca,je to uzasny zazitok. A my sme mali meno pre dievca Julia Helen. Nevadi,este ho pouzijeme.

hubenourova
22. jan 2013

@kavaapalma ja som pri prvej dcerke mala meno iba pre dievčatko, s chlapčenským som sa ani neobťažovala, nakoniec sa mi potvrdilo, že mi ho nebolo treba. Teraz sme sa zhodli na chlapčenskom a dievčenské nemáme, tak snáď to neznamená chlapca, lebo ja by som chcela mať 2 dievčatká.

yanqa
22. jan 2013

@azalka22 my mame concord a tam su k vanicke take konzolky, ze sa da vanicka upevnit do auta pasom, neviem zodpovedne povedat, nakolko je to certifikovane, ale casto sme to pri malej vyuzivali, ked nam zaspala v kociku a potrebovali sme niekam ist autom, prislo mi to pre nu pohodlnejsie ako ju prekladat do vajca, ale len na kratke trasy sme to pouzivali, na dlhsie po dialnici a tak mi to neprislo vobec bezpecne, to bola vzdy vo vajicku...
celkovo ku kocikom asi najlepsie zabehnut niekam, kde maju velky vyber a par si ich "ochytat", porovnat, popytat sa, dokonaly kocik tazko najdes, ale treba si urcit podmienky, co by si potrebovala aby mal a potom urcit priority, co z toho je naozaj najdolezitejsie... a neboj, ono to sice uteka zavratne rychlo, ale este mas dost casu 🙂

katuska54
22. jan 2013

@yanqa nam sa paci concord...aj nam ho ponukali v obchode ale ta cena 😒 ale zase nechcem setrit na dietati a hlavne na bezpecnosti

hobit
22. jan 2013

@yanqa prave kvoli tomuto este vaham...ale mamu tam nechcem a kamoska, ktora by pripadala do uvahy, zije v Londyne, to by si musela inak maknut, teda aspon dufam, ze nebudem zas rodit 25 hodin 😀

hobit
22. jan 2013

@azalka22 concord fusion ma napriklad 4 rovnake kolesa a velku vanicku pokial viem...my mame jane slalom, kde vanicka je tiez upevnitelna do auta, ale nikdy som ho tam v tom nedala...vajicko je rozhodne bezpecnejsie

azalka22
22. jan 2013

@hobit ja len si neviem predstavit cestu z porodnice domov, ked babatko bude v perinke- myslim, ze pre mna aj pre male to bude bezpecnejsie takto zabalene ist domov 😎
preto sa pytam na tie vanicky do auta

anjelicek26
22. jan 2013

@azalka22 - moji nikdy neboli v perinke ;) Ani sme ju nekupili.. normalne vo vajicku... ved ta cesta z porodnice netrva vecnost. Saska ako 4 dnova cestovala SK-DE 900km vo vajicku a prezila to, dva krat sa nakojila, dva krat prebalila a sli sme 😅 Len mne sa po siti sedelo hodne blbo 😝

hobit
22. jan 2013

@azalka22 ani moj nebol v perinke, sa bojis, ze ho nebudes vediet chytat? neboj, budes 😉

anjelicek26
22. jan 2013

@hobit - hlavne fakt tie nase letne babatka skvarit v perinke je tak povediac tyranie, ze ano..ja som malu rodila a vonku 34 stupnov...doslova...len bodyno mala na sebe, za to maly v anglicku, toho sme uz obliekli, strasne vtipna mi ta fotka prijde, kozmonaut pri starte 😀

hobit
22. jan 2013

@anjelicek26 no vidis, to som si ani neuvedomila, ze bude urcite teplo, ja som rodila v septembri...perfektna fotka, mame niekde podobnu 😀 to je ake vajce? my sme mali concord a nepacilo sa mi, teraz chcem maxi cosi, len k tomu aj adaptery na jane potrebujem 😖

anjelicek26
22. jan 2013

@hobit - to je autosedacka k jane slalom 😅 Ono sa to da nastavit aj tak, aby tam dieta tak nezapadlo, ale bolo v normalnej vyske, ale na to sme prisli az po par dnoch 😅 😅

hobit
22. jan 2013

@anjelicek26 sa mi zdalo, ze to je ona, concord nemal ani tu podlozku, Tobi tam bol tak cudne zalomeny ked bol malinky 😒

anjelicek26
22. jan 2013

@hobit - my sme mali aj maci cosi cabriofix, budeme kupovat aj teraz, na striedacku... na moj vybrany kocik su na nu normalne adaptory, tak mam poriesene.

hobit
22. jan 2013

to je moja vyvolena, dobre som si vybrala teda, hovoris?

anjelicek26
22. jan 2013

@hobit - najlepsia 🙂 My chceme tuto farbu a bazu k tomu , nech to pekne drzi v aute. Hlavne ziadne upinanie, nakliknut a mozeme ist.

hobit
22. jan 2013

@anjelicek26 tato je krasna, ale nebude sa spinit velmi?

anjelicek26
22. jan 2013

@hobit - potah sa da dat velmi lahko dole a rychlo schne 😉 Plus take male babo nema spinave topanky... nepcha sa v aute kadecim ako tie moje dva starsie exemplare 😀 Takze cistotny tvor v podstate 🙂 O farbu sa nebojim, praveze si myslim, ze je to jediny vek, kedy si clovek moze dovolit svetlu autosedacku 😀

hobit
22. jan 2013

@anjelicek26 hehe, vlastne mas pravdu 🙂 idem hladat tie adaptery

delica
23. jan 2013

@kavaapalma ooo, kavičkapalmička :D gratulujem k chlapákovi 🙂)). Aj si mala tušenie, že to to tak bude? A kedy ti teda vychadza termin?

jesika26
23. jan 2013

@katuska54 ja už cítim pohyby a niekedy ked si dám ruku na bruško a vystriehnem kedy kopká, tak ma kopne do ruky. Ale ako píšeš, je to individuálne, takže sa nestrachuj. A ver mi, ked už začneš cítit pohyby, tak si to s črevami nepomýliš 🙂 🙂

yanqa
23. jan 2013

@katuska54 no ta cena je desiva, my sme kupovali v decembri 2011 este kolekciu 2010 a akurat sme pred vianocami stihli akciu, ze sme k nemu dostali stresny nosic (taku tu truhlu) za 1 cent, tak sa celkom vyplatilo
@hobit ano, mame fusion, ono tie 2 predne kolieska su o cosi mensie ako zadne, ale teraz po snehu jazdi celkom slusne... vanicka je fajn velka, ale tie novsie kolekcie uz maju o cosi mensiu, ja nechapem, kto tie kociky robi, tam narvat dieta aj s fusakom je niekedy az nemozne, my sme sa celkom popchali, ale mala je februarova, tak zase az tak dlho vo fusaku nebola, ale urcite si treba dat zalezat na velkosti tej vanicky... jedine, co mi na tom nasom vadilo zo zaciatku, bolo ze sportova cast sa neda natocit aj tak, ze by som ju mala tvarou k sebe, malej to nijak neprekazalo, je v nom spokojna, to len kym ja som si na to zvykla mi to bolo take nepohodlne

kavaapalma
23. jan 2013

@delica velka vdaka. Od zaciatku som mala tusaka,ze je to on. Tak ako som si ista,ze druha bude babulka. Neviem to racionalne vysvetlit. Ja uz som dost zvedava,ci nam prikraslis skore. Termin povodny som mala 17 a podla usg mam 12.6.

azalka22
23. jan 2013

@yanqa tie kocare robia asi tak, aby sme len kupovali -kocar na zimu-vacsi, kocar na leto-mensi. to je hroza, ako na ludoch zarabaju taketo firmy. cely biznis pre tehulky a babatka je o neskutocnych peniazoch.

hobit
23. jan 2013

@yanqa ano, my sme kupovali kolekciu 2008, tam je velka vanicka...tiez mi vadila neotocna sedacka, ale je to len o zvyku...

delica
23. jan 2013

@kavaapalma no naisto viem o tyzden, teraz sme tak na 80%, ze je to chlapček 🙂. tak tomu sa povie fakt 6.zmysel 🙂, si jednoducho citlivá žena.

dievčence, k tym vaničkám, poradte mi, ake by mala mat idealne rozmery? Najhorsie je, ze nie vsade sa rozmery daju najst, ked si to pozeram.

hobit
23. jan 2013

@delica nasa ma cca 80x40 cm a bol by tam v pohode aj dlhsie ako 6 mesiacov aj s fusakom, ale uz sa tam nudil 😀
zalezi, aj ake velke dieta budes mat....