Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@modrykoniar ďakujem. Aj ja verím, že tam je len je ešte mini tak ho nevidno a o týždeň už budeme počuť srdiečko! Rozplakala som si, ukludnila som sa a už myslím len na to ako budem v júni kocikovat 🙂
@dilaila999 to je super pristup, tak tak v lete budeme vybehavat poporodne kilecka s kocikami😊
Ahojte tak ja som dneska bola u doktora na kontrolnom ultrazvuku...podla ms by sme mali byt 9tt+2 podla velkosti sme ale o tyzden pozadu 8tt+2,srdiecko nam uz krasne bije a o tri tyzdne ideme znova...dufam ze bude vsetko v poriadku 😊
@sasenka04 joj super, to je ten najkrajsi zvuk vsak?
@modrykoniar nedaval mi pocuvat srdiecko kedze mal strasne vela roboty ale ukazal mi ako bije a to mi stacilo 😊
A ešte otázka. Aj vy idete na nejaký kombinovaný test? Ja som objednana na 25.11. Tak som zvedavá čo to bude.
@saskia212 ahoj ideš asi na triple test, je to okolo 12steho týždna. zoberú ti krv a pozru ťa to je všetko. výsledky sa dávajú do tabuliek v pomere k veku. neviem kolko máš rokov ale do 30tky su výsledky super, potom su mierne horšie ale väčšinou len pre ten vek. ja som mala malého v 33jke a moj doky povedal, že vek to trošku zhoršoval ten výsledok ale krv som mala výbornu. takže žiadne strachy, v podstate bežná kontrola 😀
@modrykoniar Ďakujem 😉 No mám 28, tak dúfam, že všetko bude ok. Najviac ma pobavila informácia, že sa platí za to 37 eur.
@saskia212 kombinovany test znamena meranie NT a NB cize ultrazvuk (skrining) + odber krvi a to sa vola biochemicky skrining..cize dokopy kombinovany .. a v 16tt ti bude brat krv na tripple testy.. ked ti dopredu povedali ze ides na kombinovany,tak to bude to prve co som pisala..a plati sa za to asi preto lebo ti to nebude robit tvoj gyn ale poslal ta do specializovaneho pracoviska,nie? lebo vacsinou meranie NT robi gynekolog zadarmo,ak ma na to certifikat
@dilaila999 ahoj ako sa citis? Dufam ze ano, odvcera si uz nespinila? Este som chcela vediet kedy ti ukazal tehu test? Hned ako ti meskala?
@modrykoniar nespinim vôbec. Aj včera to bolo také jednorazové len na toaletnom papieri. Skôr ma trápi to, že nevidno embryo ☹ test som si robila na 37 a potom 44 deň cyklu, keďže cyklus mám nepravidelny. Oba boli pozitívne, ten prvý slabší, ten neskôr uz kolajnica. Od včera len placem, neviem ako to do piatka vydržím.
@dilaila999 no ked nespinis to je dobre, netrap sa snaz sa byt v klude, bude to dobre uvidis, myslim na teba
@dilaila999 A vieš kedy presne si mala ovuláciu? Lebo kľudne môžeš byť len nejaký 6-7tt, keď máš také dlhé cykly.
@renimac predpokladám, že niekedy okolo 28.9. Aspoň tak to vychádza podľa sona. Podľa sona som na začiatku 6tt ale videli iba prázdny gestacny vak.
@modrykoniar na chvíľu sa ukludnim, poviem si, že všetko je ako má byť a potom ma zase zachvati panika a strach.
@dilaila999 na začiatok 6tt je prázdny vak úplne OK 😉. O pár dní tam bude plodík 😉.
@renimac verím v to. A ďakujem! Rozhodla som sa, že už viac nestresujem 🙂
@dilaila999 ☺☺☺
@dilaila999 ani ja som v 6tt este nemala plodik 🙂 vraj to je bezne na kontrolu idem 14.11. Ale verim ze je vsetko ok len je trosku mensie ;)

@dilaila999 joj boze musi tam byt musi. Setri sa a mysli pozitivne.som s tebou😔